Bitti çok şükür canım ama öksürük geçmedi o yüzden dışarı çıkmaya korkuyorum bakalım bir kaç gün daha geçsin rahat rahat dolaşırım bende 😍😍
Aynennn hemen atmıyorr vücuttann bikaçgün daha evde durr karantinan bitsede vücut hemen bitmiyo bende geçen sene nisanda geçirdiğim için çok iyi bilirim ama yinede çok şükürr buzaman 1hafta ben 20gün tam tamına evdeydim eşim 15 gün karantinadaydı o zaman öyleydı bide yeniydi koronalarr başımıza iş en tehlikeli zaman birşey bilmiyorsun etmiyosun çok korkunçtu ya kız 🙄🥲

tenor.gif

Ahahaha işte hissettiğim 🤣🤣🤣🤣
ahahahahaha ıyyykkkk 😂

tenor.gif

Açımm sanki hep açımm hep hep :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
Covidden sonra oldu ya 😒 zalım naptı içeride yuva mı kurdu anlamadım ki
İçime venom kaçmış gibi hissediyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Doyamıyorummmm yemeyeee Doyamıyorummmm :kk77::kk77::kk77::kk77:
Kıyamıyorummmm kilo alcam diye Kıyamıyorummmm :KK70::KK70::KK70:

Sabah sabah alın size enerji ⚡ ⚡ ⚡⚡
Açımmm uleynnnnnnnn:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
Kalkınnn uleynnnnn gariiii

bir mucizee bir mucizee
Lna16 Lna16
MssPARE MssPARE
@tiniminihaniim
Noisy Girl Noisy Girl
@mavikelebek34
Minnosprenses Minnosprenses
Cookiie Cookiie
@coconatt
@ASSOSyal
@B O Z A
@Fatmazell
Jou Jou
@karamel Latte
@Buralardutluuugdu
@Mabellee
@BlueBerry4268
Aç garı🤣🤣🤣

Aynennn hemen atmıyorr vücuttann bikaçgün daha evde durr karantinan bitsede vücut hemen bitmiyo bende geçen sene nisanda geçirdiğim için çok iyi bilirim ama yinede çok şükürr buzaman 1hafta ben 20gün tam tamına evdeydim eşim 15 gün karantinadaydı o zaman öyleydı bide yeniydi koronalarr başımıza iş en tehlikeli zaman birşey bilmiyorsun etmiyosun çok korkunçtu ya kız 🙄🥲
Yaa çok kötü 😓sizinki nasıl geçti ağır mı atlattınız. Şimdi ki varyantı grip nezle gibi ama o bile illet bişey beni direkt kafadan vurdu 🤣

Balkanlar azcuk dursun yaf bi dışarı çıkayım 🤣🤣 hala öksürüyorum 😒

Aminn canım benim sorma kız sabaha kadar rüyama girdi hahaha liste bitti mi okudular mı diyip diyip uyandım 🤣🤣 ama çok güzel oldu diğer kandillerde yine yaparız sayı fazla gelirse sorarız düşürürüz biraz tesbihatları😍😍
Ay kıyamam geboşumm öksürük hemen covidden sonra geçmiyor çiçeğim illa az da olsa kalıyor 🥺 hahahahaha kıyamam sana ya bitti şükür 🌼💜🥰🌺🌷 Allah kabul etsin beybisiiiii evet sayıları az düşürürüz uzun ayetler de çiçeğim 😍😍

Yaa çok kötü 😓sizinki nasıl geçti ağır mı atlattınız. Şimdi ki varyantı grip nezle gibi ama o bile illet bişey beni direkt kafadan vurdu 🤣
Hahahahaahah ben ağır griple geçirdim bide öksürük ciğerlerim çıkacak gibiii eşim cok ağrılı gecirdi beli zaten sıkıntılı beli çok ağrıdı sırtı gögüs ağrıdan ağladı görüntülü konusuyoruz ben salonda o yatakodada üst komşular duymuşta anlamış yanii düşün o ağlıyo ben ağlıyorumm çok kötü gündü aşı bile daha çıkmamıştı konuşma oluyordu sadece buzaman daha iyii griple atlatıyorsun

Açımm sanki hep açımm hep hep :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
Covidden sonra oldu ya 😒 zalım naptı içeride yuva mı kurdu anlamadım ki
İçime venom kaçmış gibi hissediyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Doyamıyorummmm yemeyeee Doyamıyorummmm :kk77::kk77::kk77::kk77:
Kıyamıyorummmm kilo alcam diye Kıyamıyorummmm :KK70::KK70::KK70:

Sabah sabah alın size enerji ⚡ ⚡ ⚡⚡
Açımmm uleynnnnnnnn:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
Kalkınnn uleynnnnn gariiii

bir mucizee bir mucizee
Lna16 Lna16
MssPARE MssPARE
@tiniminihaniim
Noisy Girl Noisy Girl
@mavikelebek34
Minnosprenses Minnosprenses
Cookiie Cookiie
@coconatt
@ASSOSyal
@B O Z A
@Fatmazell
Jou Jou
@karamel Latte
@Buralardutluuugdu
@Mabellee
@BlueBerry4268
Kuzummm gebesin ac olman normal değil mi artık al kiloları doğum sonrası veriliyormuş bebegimmm 😍😍😍

Kız sana da yaptı mı böyle ya. Resmen bir kaç gün iştahı kesti sonra da acısını çıkarıyor hahha 🤣🤣

Çok şükür canım ya Valla Rabbim kimseye vermesin o psikolojisi bile çok fena 😑
Biraz oldu sanki evet iştahım kesildi hastayken bitince bir başladım yemeye 🤣🤣

Ay kıyamam geboşumm öksürük hemen covidden sonra geçmiyor çiçeğim illa az da olsa kalıyor 🥺 hahahahaha kıyamam sana ya bitti şükür 🌼💜🥰🌺🌷 Allah kabul etsin beybisiiiii evet sayıları az düşürürüz uzun ayetler de çiçeğim 😍😍
Tamam canım benim öyle yapalım🥰🥰
He ya biraz daha misafirim sana diyor bende misafirliğin kısası makbuldür diyorum. Yok ben seni çok sevdim diyor işte 🤣🤣🤣
Hahahahaahah ben ağır griple geçirdim bide öksürük ciğerlerim çıkacak gibiii eşim cok ağrılı gecirdi beli zaten sıkıntılı beli çok ağrıdı sırtı gögüs ağrıdan ağladı görüntülü konusuyoruz ben salonda o yatakodada üst komşular duymuşta anlamış yanii düşün o ağlıyo ben ağlıyorumm çok kötü gündü aşı bile daha çıkmamıştı konuşma oluyordu sadece buzaman daha iyii griple atlatıyorsun
Yaa bizde öyleydik ayrı odalarda😓 çok zor geçmiş sizinki kuzum ya aman geçmiş gitmiş etsin Rabbim tekrarını yaşatmasın o günlerin. Çok dikkat et kendine
ayy hangi filmdi kıs o 🙄
Venom 🤣🤣🤣
Biraz oldu sanki evet iştahım kesildi hastayken bitince bir başladım yemeye 🤣🤣
Dimi hastalık bitince vücut artı bi acıkıyor sanki🤣🤣

He ya biraz daha misafirim sana diyor bende misafirliğin kısası makbuldür diyorum. Yok ben seni çok sevdim diyor işte 🤣🤣🤣

Yaa bizde öyleydik ayrı odalarda😓 çok zor geçmiş sizinki kuzum ya aman geçmiş gitmiş etsin Rabbim tekrarını yaşatmasın o günlerin. Çok dikkat et kendine

Venom 🤣🤣🤣

Aynennn eşinede gecmişmiydi ikinizde aynı anda olmanız normal tabii buzaman çok çabuk bulaşıyormuş eşim buara çok uzak duruyo benden fabrikada çok korona varmış buara baya yaydı gene kışin hep böylediirr

Venom 🤣🤣🤣

Yemediğinin acısı çıkıyor 😅😅

Back
X