Haha büyük başarı 🤣 bize 2 gün yetiyor 3 fazla geliyor 🤪🤪 benim kuşları da açmadım ya bir kaç gün gidiyorum geliyorum öpüşüyorlar🤣🤣
Eşime dedim ki ilk karantina çıktığında evli çiftler gibi bunların hali de boş kaldıkça öpüşüyor hahahha🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahaha yaa napsın hayvanlar canları sıkılıyorsa demek 🤣🤣 bir ara bizde elektrikler gitmişti baya gelmemiştide o zaman eşim dedi eskilerin neden bu kadar çok çocuk yaptığını anladım televizyon yok birşey yok canları sıkılıyormuş :KK70::KK70::KK70::KK70:

Covid ilk zamanlarında bazı yerler izne çıkarmışyı ya 1 ay evdeydi ne kıyametler kopmuştu ahaha o zamn🤣🤣🤣🤣

Hey millet toplanın akşama pareye gidiyoruz
tenor.gif
Ahanda geliyorummm

running-running-on-water.gif

Tam da öyle oldu benim durum🤭bir ay sonra diğer randevum ama iyi dedin yine de gidince bi sorayım ben belki biraz daha beklemek gerekir
Yaptır yaptır kuzum iki doz oluyor sanırım

Köy havası başka oluyor kuzum ya 😍 Hahah bir hafta evde kaldı da yetti de arttı dimi🤣🤣

O zaman üşütmedir canım ya da dediğin gibi ondan geçmiştir. Ihlamur iç 1 bardak falan 🥰 çabucak geçsin inşallah bekleyen bir minnoşumuz var 🥰🥰

İnşallah inşallah 🤲 🤲🤲 sağlıkla sımsıkı tutunsun sana

🤭🤭 Ben biraz psikopatım 🤪 özellikle akşam yalnızken gidip korku filmi izlerim haha 🤣 yani eskiden öyleydi🤣

Oo izlersen yorumları bekliyorum 🤣
hahahah tamam 😂
Gel, kız götüreyim gör memleketinş 😂😂

L
valla kıs çok gitmek istiyorum 😂

Disarda yağmur başlayacak cayi al izle camdan ..
Seni yanima komsu getireyim :KK48::KK48: es adayından aradigin özellikleri yaz heeehee
Dur sana yazmayım direk resmini atayım herkes biliyorda sen niye denk gelmedin acaba dur bekle kocisimi:anne::anne::anne::nazar::nazar::nazar::KK76::KK76::KK76:

Ahahaha yaa napsın hayvanlar canları sıkılıyorsa demek 🤣🤣 bir ara bizde elektrikler gitmişti baya gelmemiştide o zaman eşim dedi eskilerin neden bu kadar çok çocuk yaptığını anladım televizyon yok birşey yok canları sıkılıyormuş :KK70::KK70::KK70::KK70:

Covid ilk zamanlarında bazı yerler izne çıkarmışyı ya 1 ay evdeydi ne kıyametler kopmuştu ahaha o zamn🤣🤣🤣🤣
Hahaha eşinin tespiti on numara :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Oyy sorma ya artık birbirimizi boğma aşamasına gelmiştik Hahah 🤣 🤣 🤣 🤣

Basim mi ağrıyor dedin

Back
X