- 27 Mart 2019
- 30.485
- 112.937
- 598
Annemde bana bağırıyor pare hanimmmmm diye ama ben nakauttt 2 80Beni de zorla çıkarttılar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemde bana bağırıyor pare hanimmmmm diye ama ben nakauttt 2 80Beni de zorla çıkarttılar![]()
Annemde bana bağırıyor pare hanimmmmm diye ama ben nakauttt 2 80![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahaaradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor lütfen öğle saati tekrar deneyin biiiip...
A böyle yastığı kafama gömmeli bir sabah
Hani benim etiketim nerde lennYanlış etiket yanlış yer hshahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kız dua listesini yaptım burayaHani benim etiketim nerde lenn![]()
Amiinn canım kurbisim, hamislerin duası kabul olur bana dua et lutfenOhh maşallah maşallah canım![]()
sonucu da gönlünce olsun inşallah
![]()
![]()
![]()
Korkuyorum +18 in haşin konularına yapıştırcan diye AhahahahaKız dua listesini yaptım buraya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaaa bu aynı ben, sürünerek kalkıyorum
Delisin bebeee
Seni görüyorum güller açıyor gözümde çiçemDelisin bebeeeetiketlere bakıp çıkıyorum askimsu, uzun uzun yazamıyorum ama hepinizi çok özlüyorum
bende yerin apayrı canimcim
iyi misin acaba
![]()
Oyyyy sini yirum benn haaaSeni görüyorum güller açıyor gözümde çiçemiyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor kapesese
![]()
Allah kolaylık versin bitanem isteğin güzel puanı al ve atan inşallahOyyyy sini yirum benn haaaguzel gitmek zorunda bebeğim yaa cok dua edin bana
![]()
iyiyimc canım sen nasılsınGünaydın tatlım nasılsın⚘
![]()
Annem şuan tv sesini sonuna kadar açtı izliyorMugeciler kim.![]()
Bende iyiyim kuzum ev işleri koşturuyorumiyiyimc canım sen nasılsın
ev işi bitmez yap yap dön arkanı aynıBende iyiyim kuzum ev işleri koşturuyorum![]()