- 27 Mart 2019
- 30.485
- 112.937
- 598
Aynen valla canım çay istiyor şuan yoruldumev işi bitmez yap yap dön arkanı aynı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen valla canım çay istiyor şuan yoruldumev işi bitmez yap yap dön arkanı aynı![]()
Ağzın bal yesin ınş emiii canımın içiAllah kolaylık versin bitanem isteğin güzel puanı al ve atan inşallah![]()
yap canım havada çok soğuk sıcak sıcak için ısınırAynen valla canım çay istiyor şuan yoruldum![]()
Yok salişim bi sure giremiyosun sonra giriyosunCeza falan alırsam.. hic girilmiyor mu buralara.
Işim bitsin bide duş sonra keyif cayiyap canım havada çok soğuk sıcak sıcak için ısınır![]()
Günayydddııınnn canımm
Günayydddııınnn canımm![]()
5 buçuk canımhahahahhah o da iyiymiş bebişimkurbiş kıs kaç aylık bebişin
![]()
Kız hayırdır ban mı geliyorCeza falan alırsam.. hic girilmiyor mu buralara.
Duamdasın canım benimAmiinn canım kurbisim, hamislerin duası kabul olur bana dua et lutfen![]()
enee yerim onuuu5 buçuk canım![]()
![]()
Canımdı benim yaaa,hergün bana dua edin aşklarımKız hayırdır ban mı geliyor
Ceza aldığın süre boyunca pencereden bakıyorsun kapı kilitli içeri giriş yok
Duamdasın canım benim![]()
gönlünce olsun inşallah hemencecik atanırsın
![]()
Ne oldu kuzumCanımdı benim yaaa,hergün bana dua edin aşklarım![]()
Kiraz gülüm benim Rabbim o güzel gönlüne göre nasip etsin inşallahCanımdı benim yaaa,hergün bana dua edin aşklarım![]()
enee yerim onuuu![]()
Allah im bune ya tam isirmalik
Canım kurbisiiimm,hiçbirşey için geç değilKiraz gülüm benim Rabbim o güzel gönlüne göre nasip etsin inşallah
Ya en iyisini yaptın biliyor musun. Bende keşke zamanında bırakmasaydım diyorum ama derslerle aram iyi değil yaf![]()