Yaff daha yeni sabah oldu ne uykusu🤪🤪
Rüyanda bizi gör 🤪🤪 Hahah beni kesin kurabiye olarak görürsün. Çok yeme kız minik minik ısır hemen bitmeyim🤣🤣🤣
Zaten her kurabiye görmemde aklıma geliyorsun ki çiçeğimmm:anne::KK60: o kurabiyeyi saklarım yemem ki hiç bitmesiinnnn:oops:

hahahah biz de bir kedi olsaydık biz de aynı durumda olurduk diye düşünmekteyim 😂 sen niye uyumuyosun uyusana kıs kurbik 😁
Açımmm hahaha 🤣🤣
Ya sabah troid ilacım var onu alıyorum aradan zaman geçiyor kahvaltı yapıyorum işte düzen bozulmasın diye böyle devam 🤣 bide bugün temizlik yapayım yine evde canlı covid kaldıysa ebesinin yanına göndereyim😁😁

Açımmm hahaha 🤣🤣
Ya sabah troid ilacım var onu alıyorum aradan zaman geçiyor kahvaltı yapıyorum işte düzen bozulmasın diye böyle devam 🤣 bide bugün temizlik yapayım yine evde canlı covid kaldıysa ebesinin yanına göndereyim😁😁
oyyy acıkmış mı bebişle annesi aman da aman😍😁 hahaha yolla yol ver gitsin 😂 ben de evde olsam da temizlik yapsam. bu ara hiç işe gelesim gelmiyo nedense, bu soğukta yataktan çıkmak çok zor kurbiiik bühüüüo_O

oyyy acıkmış mı bebişle annesi aman da aman😍😁 hahaha yolla yol ver gitsin 😂 ben de evde olsam da temizlik yapsam. bu ara hiç işe gelesim gelmiyo nedense, bu soğukta yataktan çıkmak çok zor kurbiiik bühüüüo_O
Havaların düzeni yok ya insanın enerjisini alıyor canım ondandır. Sen ne iş yapıyordun canım😍

ay evet hiç sevmediğim havalar :confused:kurumsal bir şirkette yönetici asistanlığı yapıyorum 17 senedir ,yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂
17 sene maşallah maşallah ya😍😍 Rabbim gücünü kuvvetini artırsın canım benim 😍
Kızz hele gördün mü kardeşini evlendirmek isteyenleri ayy ciddi mi yazmış anlamadım😳

17 sene maşallah maşallah ya😍😍 Rabbim gücünü kuvvetini artırsın canım benim 😍
Kızz hele gördün mü kardeşini evlendirmek isteyenleri ayy ciddi mi yazmış anlamadım😳
aminnn kuzummm. emekliliğime de 17 sene var.bi bu kadar daha çalışacağım 😂
evet ve şaşırdım ifadesi koydum zaten. bence ciddi o_O:KK57: evlilik kulübü olarak değiştirelim kadınlar kulübünü 😁

Back
X