aminnn kuzummm. emekliliğime de 17 sene var.bi bu kadar daha çalışacağım 😂
evet ve şaşırdım ifadesi koydum zaten. bence ciddi o_O:KK57: evlilik kulübü olarak değiştirelim kadınlar kulübünü 😁
Maşallah 41 yaş mı hiç göstermiyorsun 😍😍
Valla iyi cesaret ya tanımadığı birine talip olacak 😅

Maşallah 41 yaş mı hiç göstermiyorsun 😍😍
Valla iyi cesaret ya tanımadığı birine talip olacak 😅
iviittt 41 kere maşallah de kurbik 😂
e sosyal medya da öyle değil mi? tanımadığın insanlarla konuşup görüşüyosun 🙄
küçükken 28-29 yaşlar çok büyük gelirdi şimdi bakıyorumda hiçte farklı bir durum yokmuş 😂
büyüdükçe de 28 29 lu yaşlar küçük gelmeye başlayacak bana olduğu gibi 😂 bence en güzel yaşlar 30 lu yaşlar yani o yaşlarda evlenmek falan çok güzel 😁
Haha kız şaka bi yana geçen sadece yıllar oluyor bizim enerjiler sabit 😅😅
ama sankim bi olgunluk da çöküveriyo insanın üstüne 😂 yani gerçi ben 40 lardayım da ondan olabilir. eskiye göre daha olgun davranıyom sankim bilemedim 😂yani düşünceler bakış açısı falan değişiyo

iviittt 41 kere maşallah de kurbik 😂
e sosyal medya da öyle değil mi? tanımadığın insanlarla konuşup görüşüyosun 🙄

büyüdükçe de 28 29 lu yaşlar küçük gelmeye başlayacak bana olduğu gibi 😂 bence en güzel yaşlar 30 lu yaşlar yani o yaşlarda evlenmek falan çok güzel 😁

ama sankim bi olgunluk da çöküveriyo insanın üstüne 😂 yani gerçi ben 40 lardayım da ondan olabilir. eskiye göre daha olgun davranıyom sankim bilemedim 😂yani düşünceler bakış açısı falan değişiyo
Ayy bende olgunlaşayım😅 yani kim ne demiş dememiş umrumda olmasın istiyorum 😀😀

Ayy bende olgunlaşayım😅 yani kim ne demiş dememiş umrumda olmasın istiyorum 😀😀

40 lı yaşlara bekliyorum canım o zaman 😂 amaaan diyip salıyosun bazı şeyleri valla bak takmıyosun umrun olmuyo😂 daha bi sakin oluyosun :KK51:
onu bende çok istiyorum ama o zamanda düşünecek farklı şeyler oluyor sanırım, başka düşünceler ön plana çıkıyor.

Back
X