zaten insanı yoranda o değil mi sadece işimizi yapsak yorulmayız ama insanlara laf anlatmak çok daha yorucu
Kesinlikle öyle. Birde başka kimseyide almıyorlar ofis bende ön muhasebe bende şantiye bende projeler bende. O yüzden kurumsal şirkette çalışmayı isterdim dedim herkes işini bilir en azından 😬

Ayy işte aradığım level🤣🤣

Günaydın fıstıkım bugün temizlik günü 🥵 durup dinlenip dolanıyorum öyle 🤣
Kurbişim yorma kendini çok. Benim evde süpürülmeyi bekliyor ama ben bir nevresimleri çıkardım attım makineye aldım battaniyemi koltuğa uzandım🤣🤣

ayy çok havalı çok severim 😂

olsun servis var kıs 😂

kaç senen kaldı canım levela 😂
Yağmur çamur kısmı birde ustalara laf anlatmak kısmı olmazsa tabi havalı 🤣

Kurbişim yorma kendini çok. Benim evde süpürülmeyi bekliyor ama ben bir nevresimleri çıkardım attım makineye aldım battaniyemi koltuğa uzandım🤣🤣
Ohh tam battaniye altında uzanmalık hava varya 😋😋 bende yarın atayım diyorum nevresimleri 😍 odanın biri çamaşırhaneye döndü zaten 🤣🤣🤣

Kesinlikle öyle. Birde başka kimseyide almıyorlar ofis bende ön muhasebe bende şantiye bende projeler bende. O yüzden kurumsal şirkette çalışmayı isterdim dedim herkes işini bilir en azından 😬
kesinlikle öyle bakma bende ön muhasebedeyim ama ne işler yapıyorum burda

Ohh tam battaniye altında uzanmalık hava varya 😋😋 bende yarın atayım diyorum nevresimleri 😍 odanın biri çamaşırhaneye döndü zaten 🤣🤣🤣
Benimde öyleydi geçen bereket misafir gelddie topladım aahha 🤣🤣🤣
Çamaşır kurut topla katla ütüle hep o ıdada 🤣🤣

ayy bizim şirkette bişeyler değişiyo. o yüzden o kadar sıkıcı ki şu an etraf . kimsecikler yok nerdeyse 😂
Nasıl değişiyor tadilat giib birşeymi yapıyorlar 🤣

Back
X