yok canım.bölüm birleştirmeleri yapılıyor falan. farklı departmanlara geçiyor insanlar hatta geçtiler. bizim de yerimiz değişecek bakalım nereye gitcizzz 😂
Ay değişiklik belki iyi gelir bak al sana ekşın işte 🤣🤣🤣

Benimde öyleydi geçen bereket misafir gelddie topladım aahha 🤣🤣🤣
Çamaşır kurut topla katla ütüle hep o ıdada 🤣🤣
Valla aslında bir çamaşır odası şart🤣🤣 hele ütü masası hep orada açık duracak gel git ütüle🤣 gerçi şimdi gelen giden yok diye benimki yine açık duruyor öyle bir köşede 😁

Valla aslında bir çamaşır odası şart🤣🤣 hele ütü masası hep orada açık duracak gel git ütüle🤣 gerçi şimdi gelen giden yok diye benimki yine açık duruyor öyle bir köşede 😁
Yaa benim birde çok lazım gibi o odada köşe koltuk tv ünitesi var. Yani kullanmadığım oturma odam orası. Ama hiç oturmamışımdır. Diyip duruyorum şu koltuğu koyalım internete satalın diye ama yanaşmıyor. O gitse ben çok rahatlıcam 🤣
Öyle dediğin gibi açık olması çok iyi gerçekten büyük kolaylık kurabiyem 🤣

ahahah eşim burdaki ayakkabılarımı görse eve götürsem herhalde kalbine iner 😂- zaten bir dünya var diye kızıyo 😂
Aahah bizim ayakkabı sevdamız bitmez🤣🤣 ama sen çalışıyorsun diye birdr sana ekstra lazım 🤣

Yaa benim birde çok lazım gibi o odada köşe koltuk tv ünitesi var. Yani kullanmadığım oturma odam orası. Ama hiç oturmamışımdır. Diyip duruyorum şu koltuğu koyalım internete satalın diye ama yanaşmıyor. O gitse ben çok rahatlıcam 🤣
Öyle dediğin gibi açık olması çok iyi gerçekten büyük kolaylık kurabiyem 🤣
Hahah ayy şu ev düzenini bize bıraksalar 🤣 gün boyu vakit geçiren biziz nerede ne gerekli ne gereksiz biz biliyoruz. Ama beylere anlatmak zor bacım 😁😁

Back
X