- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Aldım aldım kuzumKurabiyeemm geboşumm uykunu aldın mı oğluş napıyo iyi miii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım aldım kuzumKurabiyeemm geboşumm uykunu aldın mı oğluş napıyo iyi miii![]()
Off en çok istediğim öyle dümdük saçlarım olsunduNasıl bakıyon kız o saçlara![]()
ahahahahah evet kıyamıyorumBazeb anlamayıp alıp duruyoruz ama hiç kullanmuyoruz valla dediğin gibibirgün lazım olur diyemi tutuyosun sende
![]()
günaydun bebeğim benim canım bidenemGünaydın canım aşkım bidenem
Yaaaa öylemiii ama çok g0zellll sen daha güzelsindir o zamannnn![]()
ya nereye gitmiş
ay çenin ayakların taraklı mı oyyy oyyyyYa evde o zaman kocaman bi ayakkabı dolabı lazım boydan boya falanben ayakkabıdan yana çok bahtsızım ya
taraklı benim ayaklar her ayakkabı olmuyor
![]()
Günaydın bebeğimmmm, aşkommm, çiçeğimmm![]()
Günaydın kuzularımmmmmm![]()
Böyle tatlı şeyler paylaşmak zorunda mısın sennnnnnn![]()
Günaydın kuzularımmmmmm![]()
Hep beraber inşallah ablacımÇok şükür o zaman canım.Sağlıklı günler yaşa inşallah.
![]()
Senindemi kıvırcıkOff en çok istediğim öyle dümdük saçlarım olsundu![]()
Bilmiyorum ki canım bir kaça güne dönecekmiş galibaya nereye gitmiş![]()
Ya her istediğin model olmuyoray çenin ayakların taraklı mı oyyy oyyyytaraklı ayakkabı yok mu kıs bilmediğimden soruyoum
![]()
Daha iyiyim ablacım sen nasılsıngünaydun bebeğim benim canım bidenemiyileştin mi bakim?
iyiyim ben de bugün saat nasıl geçti anlamadım işlerdenDaha iyiyim ablacım sen nasılsın![]()
ah yawrimuuu kıyamam sanaaBilmiyorum ki canım bir kaça güne dönecekmiş galiba
Ya her istediğin model olmuyorgözün kalıyor
o yüzden nefret ediyorum ayakkabı alışverişinden
![]()
Nedennnnnniyiyim ben de bugün saat nasıl geçti anlamadım işlerdenkıs abla diyon ya sen içimin yağları eriyi biyliiii
![]()