Zaten beni de öPse opse bir eşek öper
cry-a%C4%9Flamak.gif

Zor oliyi yaf en iyisi kısa kesmek. Off nasıl seviyorum varya taraması kolay bakımı kolay. Sabah uyanınca elektrik çarpmış gibi oluyor bazen de napak🤪🤪🤣🤣
Kısa iyi oluyor evet benimde bu ara uzadı hatta kesmek gerek🤣 ya sorma sabah çok konik oluyor 🤣🤣🤣

Çatlağım ve bilgisi olan diğer arkadaşlarım. Konu açmadan önce size sormak isteidm Ben bu ay tekrardan sağlıksız bie gebelik yaşıyorum sanırım. Çatlatma iğnesi 14. Gün negatif 15. Gün silik pozitifti. Bende progestana devam ettim. Bugün 17. Gün. Hala çoook çok hayal meyal bir çizgi var bir gram koyuluk yok. Kan man vermedim o süreç beni çok yoruyor. Şimdi progestanı bırakıyorum. Pazaryesi salıya kadar regl beklicem olursa olur olmazsa kan bakcam.
Bu benim 5. Sağlıksız gebeliğim olucak. Biz artık bir tüp bebek merkezine karar kıldık. bu adetle birlikte gidip ön görüşme yapmayı planlıyoruz. Ama sizce tüp bebek doğru bir tercihmi olur. Ön görüşme ya zaten. Bütün tetkiklerimi götürücem. Zaten bir problem yapılması gereken başka bir tedavi olursa tüp bebek doktoru daha iyi anlar diye düşünüyorum değilmi. Histeroskopi vs gibi. Cünkü burada gittiğim doktorlar hep rahim filmimi gen testlerimi görünce hiçbirşey yok diyip geçiyorlat 🤷🏼‍♀️

Back
X