- 18 Mart 2021
- 11.898
- 62.306
- 548
Nolmuş ucundan ipucu verHahah gittiğin gece olmuş olan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolmuş ucundan ipucu verHahah gittiğin gece olmuş olan![]()
Sabah sabah biraz dingin müzik olsun bugün acın sesi sonuna kadar
@ASSOSyal
@Hogwartss
@HeLLaa
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
aman yok bi yağıyo bi duruyoHahah kar tatili bekleniyor diyosun![]()
Kız bende bilmiyorum ki sabaha bi uyandım sen yoksun bir kaç kişi yok. Ama mesajlarda da anormal bir şey yokNolmuş ucundan ipucu ver![]()
Burası da öyle kuzum azcuk ucundan gösteriyor elletmiyoraman yok bi yağıyo bi duruyo![]()
hahahaha hiç sevmediğim şeylerBurası da öyle kuzum azcuk ucundan gösteriyor elletmiyor![]()
Benimkisi belli bı konuya yaptığım yoruma yeni şikayet gelmişKız bende bilmiyorum ki sabaha bi uyandım sen yoksun bir kaç kişi yok. Ama mesajlarda da anormal bir şey yok![]()
Günaydın bebeğim![]()
Oooo süperrrrray vallahi erken çıkıyoruz![]()
Busaatten sonra dahada yoğun olcakmış kar afad canlı yayın etmişvallahi iyi oldu![]()
Selammmm çiçeklerim![]()
Teker teker kalp ördüm sizlere siz uyurkenn
G ü n a y d ı n
MssPARE
Catlak-kurabiye
@Mabellee
Lna16
Jou
@Hogwartss
@Saliha40
@coconatt
@ASSOSyal
@HeLLaa
@BlueBerry4268
Noisy Girl
@bir mucizee
@mavikelebek34
@Buralardutluuugdu
Cemoos
@PiXiEE
Unuttuğum varsa dürtsün beniii bu kadarını etiket yapana kadar ne çektim anacım biraz pratik yapmam lazım![]()
Kopyele yapıyorum beybisiSelammmm çiçeklerimanacım şurda onca insanı etiket ettim kimselere bildirim gitmedi mi
![]()
MssPARE mmm sen tek tek mi yapıyonnn yoksa kopyala yapıştır mı
![]()
Neyse ben normal mesajları alıntılarım etiket bana göre değilmiş be pareemmmKopyele yapıyorum beybisi![]()
Hahah nasıl kinlendilerseBenimkisi belli bı konuya yaptığım yoruma yeni şikayet gelmiş
Ummadığım anda gittim geldim![]()
Hadi gözün aydınay vallahi erken çıkıyoruz![]()
Bana da bildirim gelmedi bebeğimSelammmm çiçeklerimanacım şurda onca insanı etiket ettim kimselere bildirim gitmedi mi
![]()
MssPARE mmm sen tek tek mi yapıyonnn yoksa kopyala yapıştır mı
![]()
Tek sende değilsin bende geçenler de becerememistimNeyse ben normal mesajları alıntılarım etiket bana göre değilmiş be pareemmm![]()
Paris anlatsana nasıl yapıyorsun kuzum yaKopyele yapıyorum beybisi![]()
Yapamadımm Linoşummm amanBana da bildirim gelmedi bebeğimselam kuzum