- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Beceremeyengillerde bugun biz kuzumTek sende değilsin bende geçenler de becerememistim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beceremeyengillerde bugun biz kuzumTek sende değilsin bende geçenler de becerememistim![]()
Amin Allah razı olsuncanım güçlü bir kadınsın belli Rabbim her zaman yardımcın olsun işlerin hep kolaylaştırsın![]()
Amin Allah razı olsunMaşallah canım Rabbim gücünü kuvvetini artırsın![]()
Bende yapmamıştım tinnim yaYapamadımm Linoşummm aman![]()
Afiyet olsunKızlar, dalga geçmeyin ama fotosunu çekip paylaşma fırsatım olmayan içecek ve yiyecekleri atıyorum ,![]()
Ay evet beybisiiii olsun bee canimiz sağolsun tinnimmmmmmmBeceremeyengillerde bugun biz kuzum![]()
Sabah sabah biraz dingin müzik olsun bugün acın sesi sonuna kadar
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@Migim
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
G gunces
PiXiEE
Kuzum büyük keyifle yapıyorum ama sizde yapınöğrenirsinizAy evet beybisiiii olsun bee canimiz sağolsun tinnimmmmmmmbizde Parişin ve çatlağın etiketlerini bekleriz
![]()
1 kere denedim olmayınca bıraktım pariş ya sinirim bozulduKuzum büyük keyifle yapıyorum ama sizde yapınöğrenirsiniz☘
Olmuş kuzum bu listeyi yelinde note uygulamasına kopyele yapıştır yap sonra siteye kopyelersin süper olmuş
Gelmiyor Linoşummm gelmiyorASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@Migim
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
G gunces
PiXiEE
Eki Görüntüle 3023171
Umarım olmuştur kopyala yapıştır
Bildirimi gelen yazsın![]()
Parişimeeee gelmiş tinnimmmmmGelmiyor Linoşummm gelmiyor
![]()
Gelmemiş ama ben yine de komik tuşuna bastım![]()
@MssPARE
@Catlak-kurabiye
@Mabellee
@Lna16
@Jou
@Hogwartss
@Saliha40
@coconatt
@ASSOSyal
@Minnosprenses
@BlueBerry4268
@ozo1907
@bir mucizee
@mavikelebek34
@Buralardutluuugdu
@Cemoos
@PiXiEE
Bu bir etiket yapma pratiğidir.Bildirim geliyor mu geliyorsa beğen ya komik butona tuşlayınız![]()
Ayşşşs o zaman olmuş sevindimmm arada yaparım pratik olsunnnOlmuş kuzum bu listeyi yelinde note uygulamasına kopyele yapıştır yap sonra siteye kopyelersin süper olmuş❣❣
![]()