- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
yaaağğğğğ ben bunları çoh seviyom çoh şapşiklerrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaağğğğğ ben bunları çoh seviyom çoh şapşiklerrr
Ne yapmak istedin beybi gif miASSOSyal
@Hogwartss
@HeLLaa
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
[USER=1052152]@yagmurdansonra
[USER=827420]@mavikelebek34
[USER=1026884]@coconatt
[USER=958209]@Jou
[USER=972746]@Buralardutluuugdu
[USER=998144]@Migim
[USER=985544]@bir mucizee
[USER=1050849]@Fatmazell
[USER=1018650]@tiniminihaniim
[USER=1005357]@Saliha40
[USER=1048462]@Lna16
[USER=1034801]@NesNa
[USER=918894]@Feminas
[USER=448370]@ozo1907
[USER=1013986]@Mabellee
[USER=989024]@gunces
[USER=994393]@PiXiEE
Yine mi olmadı🥲🥲🥲🥲🥲
Bende çok seviyorum ya bunların yastıkları falan da çıkmış galibayaaağğğğğ ben bunları çoh seviyom çoh şapşiklerrr![]()
hadi yaaaa ayyy çok güzellllBende çok seviyorum ya bunların yastıkları falan da çıkmış galibadenk getirip alcam bir gün
![]()
Yağ bezesi olabilir yine geciktirmeden doktora git hemen salişHanımlar bisey sorucam kol altımda nohuttan buyuk bi kitle geliyor bu ne aceba.
Bildirim neden gelmedi ki acabaASSOSyal
@Hogwartss
@HeLLaa
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
Eki Görüntüle 3023171
Umarım olmuştur kopyala yapıştır
Bildirimi gelen yazsın![]()
Kuzuu not deftere gir aynısınıCatlak-kurabiye
MssPARE
Jou bu etiket işini
Tiniminimavihanim denedik olmuyor bizimkiler yaaaaa nasıl ediyorsunuz
Çıldırıcammmmmmmmmm
Takıntı olduuuu![]()
Tinnoşun çünküsümm beceremedii kurabiyemmmm dediiğin şekilde de yapacam bir ara kuzucumBu iki etiket bildirimi geldi kuzum
Tiniminimavihanim tinnoşum senin etiketler hiç gelmedi
Ben bazen teldeki not defteri varya oraya kaydediyorum sırayla
Sonra kopyala yapıştır yapıyorum
Ama oraya gitmeye üşenirsem de aklıma geleni tek tek etiket yapıyorum
Şimdi misal etiket yaptık ya
Sonra birini unuttuğumuzu fark ettik
Düzenle kısmından tekrar girip o kişiyi etiketlersek ona bildirim gitmiyor. İlk yaptıkların kimlerse ona gidiyor bildirim
Bir de buradan toplu etiket listesini kopyalayınca da olmuyor
Siz en iyisi telde not defterine tek tek yazın isimleri
Daha kolay olur
Parişimmmm günaydın çiçeğim
Günaydın kizlar nasılsınız herkes iyimi
Yavrular beybiler kuzular ❣❣❣❣❣❣❣❣❣
Salişim yağ Bezesi de olabilir hani böyle lenf Nodülleri var ya oda olablirr ağrı var mı regl döneminde de olabiliyor bazen ama doktra git kuzumHanımlar bisey sorucam kol altımda nohuttan buyuk bi kitle geliyor bu ne aceba.
Joummmm ne çektikk beeeKuzuu not deftere gir aynısınıLna16 yaz herkesinki neyse bu şekilde yap ama @ bunu koy yanii kaydet hepsini sonra kopyala buraya yapıştır
![]()
Dokununca ağrıyor. .Tinnoşun çünküsümm beceremedii kurabiyemmmm dediiğin şekilde de yapacam bir ara kuzucumgünaydın çiçeğim
Parişimmmm günaydın çiçeğim
Salişim yağ Bezesi de olabilir hani böyle lenf Nodülleri var ya oda olablirr ağrı var mı regl döneminde de olabiliyor bazen ama doktra git kuzum
Hahahahaha deliii yavvv napiinnJoummmm ne çektikk beeeböyle yapacamm kurabiyemmm Parişim de demişti ama biz yapamadık galibaa bugun sizi bir etiket yapımda görün siz
![]()
Yataktayım kuzu azıcık bildirimleri temizliyorum sonra da kahvaltı ev toplamak yemek vs çiçeğim sen napıyonHahahahaha deliii yavvv napiinn
Ooodoğru orası şimdi saat 9 durYataktayım kuzu azıcık bildirimleri temizliyorum sonra da kahvaltı ev toplamak yemek vs çiçeğim sen napıyon![]()
Yess kahvaltı ilk sıradaYataktayım kuzu azıcık bildirimleri temizliyorum sonra da kahvaltı ev toplamak yemek vs çiçeğim sen napıyon![]()
Tabikidee kurabiyemmmYess kahvaltı ilk sıradagözümden kaçmadı yerim seni
günaydın balım
Bende okurken özellikle sıralamaya baktımTabikidee kurabiyemmmbunu yazarken aklıma geldiin
![]()
Yaşasınn bebikommBende okurken özellikle sıralamaya baktımneyse bugünlük merdaneden yırttın
![]()