- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
Bana da öğretin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öğretin![]()
Amin kuzum allah razı olsun, rabbim gönlünün muradını nasip etsin inşRabbim tez zamanda berat kandili yaklaşıyor bir nüfus patlaması yasiyalim inşallah
EveeettttGifleri mi snowummm
Wuuu çok yahşiAlın size gif ama asıl bana gelsin diyecem ama gelmiyor ya ne zaman gelicek bu
![]()
Çok eglenuyuk
Burda anlatmıştımm bebeğim o gifi ayrı bir sekmeden açıp kopyalıp Resimlerde gösterdim oraya yapıştır olacakEki Görüntüle 3004285 Eki Görüntüle 3004287 Eki Görüntüle 3004288 Eki Görüntüle 3004290 Eki Görüntüle 3004291 Eki Görüntüle 3004292
@Hogwartss al kuzummm@Fatmazell benimde iphone bu şekılde oluyor tarayıcı opera olsunn
bende safariden yapıyordum ama bugun olmadı
Gifleri bende bilmiyorum kuzum anca daha yeni etiket işini çözdümBana da öğretin![]()
Hadi bacımsu anlattıım onuda yap olsun bitsin bu iişGifleri bende bilmiyorum kuzum anca daha yeni etiket işini çözdüm![]()
Ekin uzunlar çok severim bende mahkum dizisine bakıyorum bitsin dinlicemŞarki hepinize gelsin gencler![]()
Hahahahaha kolay gelsin aşkom bende diziye dönüyorum gelirimmm aradaÇeneye daldım yemeyi unuttum ben şimdi yemek yapmaya gidiyorum işim bitince gelirimbu sefer hepiniz uykuda olursunuz ama olsun sabaha kadar etiket sabaha kadar burdayızz
![]()