- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
Nankör kız bitermi hiçBitmezzzz bitmez bu evin derdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nankör kız bitermi hiçBitmezzzz bitmez bu evin derdi![]()
Hahahahaha yerimm senii bee afiyet olsunn ballışkoommAyhhhh geboşummmm gellll evet karnıbahar![]()
Nankör kız bitermi hiç![]()
Ben akşamı kıldım oturdum birazdan yatsıya kalkarımsimdi namaza bak hiç oturmuyoruzzzz maşallah Allah sağlık versin de
![]()
Teşekkür ederim hayatımHahahahaha yerimm senii bee afiyet olsunn ballışkoomm![]()
Oh Allah kabul etsin çiçeğimBen akşamı kıldım oturdum birazdan yatsıya kalkarım![]()
Çorluda aklımda evet joum. Tuzlada var birde o çok uzak iş durumundan uyduramazsak çorluya gidicemCookiie çorluya düşündünmü bide ona git istersen kuzu ya
Linoşumm güzell kuzumm hadi sen yap yemeğiniTeşekkür ederim hayatım![]()
Git canım Allah kabul etsinOh Allah kabul etsin çiçeğimsüper
bende gideyim vakit geçmeden
![]()
Ahhhh aşkım hosgeldin bende seni kocaman öptüm tinnimnmmmSelaammm çiçeklerim bende çoo fazlaa bakamadım bugun uyandım geri uyumuşum artık saatler ileri alındı farkımız 7 saat oldu bir saat bana kaldı. kalktım ev toparladım mutfaga geçmeden size selam verip öpeyim didim
![]()
Aşkitoskommmmmm yaptım yedik ama şimdi namaza beybisi güzel geboşunmmmLinoşumm güzell kuzumm hadi sen yap yemeğini![]()
Uuu tuzlaa çok uzak yaaa git git bitmez resmenn çorluya o doktorda benim gözüme kesti birini etiketlemişsin ama hala gelmedii oda ona gidiyormuş zaten bende unuttum önceden demiştin o doktoru hemen sana derdimÇorluda aklımda evet joum. Tuzlada var birde o çok uzak iş durumundan uyduramazsak çorluya gidicem
Ooyyy günaayyyssss canikoommmmSelaammm çiçeklerim bende çoo fazlaa bakamadım bugun uyandım geri uyumuşum artık saatler ileri alındı farkımız 7 saat oldu bir saat bana kaldı. kalktım ev toparladım mutfaga geçmeden size selam verip öpeyim didim
![]()
O allah kabul etsinnAşkitoskommmmmm yaptım yedik ama şimdi namaza beybisi güzel geboşunmmm![]()
Erson aksu evet canım bir o var. Birde başka öğrendim çorluda doktor. İkisinden birine uydurabilirim. Erson a randevu zor bulunuyor sanki birdeUuu tuzlaa çok uzak yaaa git git bitmez resmenn çorluya o doktorda benim gözüme kesti birini etiketlemişsin ama hala gelmedii oda ona gidiyormuş zaten bende unuttum önceden demiştin o doktoru hemen sana derdim![]()