Erson aksu evet canım bir o var. Birde başka öğrendim çorluda doktor. İkisinden birine uydurabilirim. Erson a randevu zor bulunuyor sanki birde
Aaaaa bakk demekki giden çokki randevuda çok benim irmet hastanesindede ilke var oda çok iyiymiş ama oda randevusu çok yoğun ben onu bulamamıştım kanama geçirdiğimde ama şuanki doktorumdanda çok memnunum

Aaaaa bakk demekki giden çokki randevuda çok benim irmet hastanesindede ilke var oda çok iyiymiş ama oda randevusu çok yoğun ben onu bulamamıştım kanama geçirdiğimde ama şuanki doktorumdanda çok memnunum
Evet canım birde epey ünlü ya şimdi. İşinide iyi yapıyorsa demek randevu pek bulunmuyor

• Beğen
Reactions: Jou
Rahim filmi çektirmemi istedi canım. Oda rahimde incelik gördü. Eğer yapışıklıl varsa histereskopi yaparız dedi. Ama rahmin şeklini düzeltmeyi önermedi. Ama ben histereskopi yapan bir doktora gidicem mervenin söylediği doktorun videosunu izledik eşimle az önce. Benim yaşadığım herşeyi doktor anlatıypr. T rahim=tekrarlayan düşükler, 8 haftayı geçmeyen gebelik, dış gebelik, erken doğum, kürtajlardan rahimfe incelik
Ve t rahimde canlı doğum neredeyse % 0 diyor.

Şimdi bunu dinleuince eşimde ikna oldu. Cumartesi gittiğimiz doktor da evet rahmin t ama düzeltilmesini önermiyorum büyük olasılık bebeklerde sprun var dedi. E ben şimdi tüm bunları bilerek nasıl gidip 50 bin bayılayım o doktora 😒
Baya iyi o zaman canım bi gidin bakalım o ne diyecek. Hadi genetiğe gidildi diyelim halledildi madem t rahimde riskler devam ediyor nasıl güvenip transfer olunacak değil mi. Valla anlamıyorum bazen bu doktorları ama bir kaç farklı görüş alman çok iyi olur canım

Baya iyi o zaman canım bi gidin bakalım o ne diyecek. Hadi genetiğe gidildi diyelim halledildi madem t rahimde riskler devam ediyor nasıl güvenip transfer olunacak değil mi. Valla anlamıyorum bazen bu doktorları ama bir kaç farklı görüş alman çok iyi olur canım
Aynen öyle canım bende onu düşünüyorum. Az buz para değilki verilecek. Her türlü riski orrtadam kaldırmamız gerekmezmi.
Gidicez catlağım birkaç doktorla daha görüşcez nasipse 🤗

Aynen öyle canım bende onu düşünüyorum. Az buz para değilki verilecek. Her türlü riski orrtadam kaldırmamız gerekmezmi.
Gidicez catlağım birkaç doktorla daha görüşcez nasipse 🤗
Kesinlikle kuzum ama maalesef her Dr o gözle bakmıyor
Hayırlısı bakalım inşallah Rabbim kolaylaştırsın vesile kılsın. Yolun sonu güzel olacak inşallah balım. Kalpten inanarak çık yola. Ben doktor araştırmasu yaparken artık kafam durmuştu. Burada bir sürü sahte hesap açıp reklam yapan var çok şükür kazen abi onları ifşalıyor da inanmıyoruz sözlerine. Doktor sitesi desen bana hiç masum gelmedi hep olumlu yorumlar falan. O yüzden en iyisi gidip görüşmek.

Kesinlikle kuzum ama maalesef her Dr o gözle bakmıyor
Hayırlısı bakalım inşallah Rabbim kolaylaştırsın vesile kılsın. Yolun sonu güzel olacak inşallah balım. Kalpten inanarak çık yola. Ben doktor araştırmasu yaparken artık kafam durmuştu. Burada bir sürü sahte hesap açıp reklam yapan var çok şükür kazen abi onları ifşalıyor da inanmıyoruz sözlerine. Doktor sitesi desen bana hiç masum gelmedi hep olumlu yorumlar falan. O yüzden en iyisi gidip görüşmek.
Kesinlikle yaa kafam o kadar durduki benimde 3 4 akşamdır evde hep bir toplantı halindeyiz🤣🤣

Burada da dediğin gibi çok reklam yapılan var. Mesela bahçeciden bir doktora almıştım randevu instada görüyordum çok iyiydi. Sonra burada bir gördüm reklamı yapılmış. Hemen bız gibi soğudum iptal ettim randevuyu dediğin gibi.
Bugün arıcsm şimdi birkaç yer bakalım

Kesinlikle yaa kafam o kadar durduki benimde 3 4 akşamdır evde hep bir toplantı halindeyiz🤣🤣

Burada da dediğin gibi çok reklam yapılan var. Mesela bahçeciden bir doktora almıştım randevu instada görüyordum çok iyiydi. Sonra burada bir gördüm reklamı yapılmış. Hemen bız gibi soğudum iptal ettim randevuyu dediğin gibi.
Bugün arıcsm şimdi birkaç yer bakalım
Öyle oluyor balım doluya koyuyorsun almıyor boşa koyuyorsun dolmuyor hesabı. Ön görüşmeler ücretsiz dimi

Back
X