Daha ne olsun :kk77:
Bende gidip mercimek ayıklıyım 🤪
Bak yine menüde gidip gelmişim sana 🤣 bende mercimek yapayım dedim sonra da aman neyse akşamdan ıslatır yaparım dedim kaldı 😁
Ay kızlar yüzden lazere gittim. 24 saat yüzüne su sürme dedi. E abdest nasıl alcam 😒
Aa öyle mi kız ben bıyık için gittiğimde dememişlerdi sanki 24saat

Bak yine menüde gidip gelmişim sana 🤣 bende mercimek yapayım dedim sonra da aman neyse akşamdan ıslatır yaparım dedim kaldı 😁

Aa öyle mi kız ben bıyık için gittiğimde dememişlerdi sanki 24saat
Bende düşünüyordum eşim dedi mercimek yap yanınada soğan kır diye ahahah🤣🤣

Nebileyim öyşe dedi kuzum ya 🤷🏼‍♀️

Bende düşünüyordum eşim dedi mercimek yap yanınada soğan kır diye ahahah🤣🤣

Nebileyim öyşe dedi kuzum ya 🤷🏼‍♀️
Üff be ne yemesi olur 😋😋 akşama ıslatayım bari. İlk defa tencerede pişirmeyi deniycem düdüklü de bir türlü ayarı tutturamıyorum. Tam oluyor mercimek bitiyor yenisinin pişme süresi değişiyor 🤣🤣
Sen nasıl yapcn

Üff be ne yemesi olur 😋😋 akşama ıslatayım bari. İlk defa tencerede pişirmeyi deniycem düdüklü de bir türlü ayarı tutturamıyorum. Tam oluyor mercimek bitiyor yenisinin pişme süresi değişiyor 🤣🤣
Sen nasıl yapcn
He valla yap yarın sende 😋😋
Bende çnceden düdüklüde yapardım ama artık tencerede yapıyorum. Bir ara düdüklü korkuttu beni kullanamıyorum o yüzden. Sıcak suda ıslatıyorum bir süre sonra normal tancerede yapıyorum canım🤣
Ara ara bakıyorum bir tane alıp çiğniyorum piştiyse tamam🤣

He valla yap yarın sende 😋😋
Bende çnceden düdüklüde yapardım ama artık tencerede yapıyorum. Bir ara düdüklü korkuttu beni kullanamıyorum o yüzden. Sıcak suda ıslatıyorum bir süre sonra normal tancerede yapıyorum canım🤣
Ara ara bakıyorum bir tane alıp çiğniyorum piştiyse tamam🤣
Haha böyle kolaylık varken niye düdüklü ile işkence ettim ki kendime 🤣🤣 pişti mi dibi mi tuttu 🤣 haşlama yok dimi ıslatma yeterli olur

Haha böyle kolaylık varken niye düdüklü ile işkence ettim ki kendime 🤣🤣 pişti mi dibi mi tuttu 🤣 haşlama yok dimi ıslatma yeterli olur
Evet cabım çabuk pişiyor zaten mercimek🤣 düdüklüde yaparkende 10 dk falan pişirip açardım pişmediyse ağzı açık kaynatırdım birazda 🤣

Tamam balım bende yarın öyle deneyim bakalım 🤗🤗😍
Dene bakalım kurabişim beğenicekmisin😍 babannem yaparken birde soğanını kavuruncamı ne tam hatırlayamadım unda katıp kavuruyormuş. Koyuluk veriyormuş öylede güzel oluyor ben pek yapmıyorumda 🤣

Back
X