Bizimde geçen çarşamvadan pazara kadar fena kar yağdı. Tam bitti derken haftasonu yine var diyorkar bakalım nolcak🤣
Napıyım kurabiyem zor kalktım yAtaktan. eşimin amcasının oğlu nişan olcak. Ona bohçamı ne koyulcak oraya gitcem. Birde kek yapcam giderken götürcem ama uykudan ayılamadım daha 🤣
Oyy bohçalar 😍 en sevdiğimm :KK49::KK49:
Bol eğlenceli geçer inşallah 😍 kalk kızz kek yapılacak kalkk🤣

Oyy bohçalar 😍 en sevdiğimm :KK49::KK49:
Bol eğlenceli geçer inşallah 😍 kalk kızz kek yapılacak kalkk🤣
Kaynanam faln gelcek🤣 yengede (oğlu nişanlanacak olan) dün geldi bana diyor şunu şöyle yapın bunu böyle yapın önden bilgileri veriyor. Yarın sen söyle böyle yapalım diye ben dersem bana kızarlar diyor :KK70::KK70::KK70:

Galiba öyle 🤣 sen napıyosun canım 🤗
Bende uzandım biraz vakit geçsin evi süpürmeue kalkcam. Kendime güldüm baya🤣
Şimdi kırlent arıyorum dünden beri. Bir tanesi eksik. Koltukların arkasına altına falan bakıyorum yok. Oturup sayıyorum acaba yanlış mı saydım ama yok bir tane eksik.
Sonra bugün fark ettim ki mutfakta sandalyenin arkasına koymuştum 🤣🤣 halbuki her oturduğumda sa çekiştirip düzenlerim ama niye onu saymadıysam🤣🤣 kafa leyla😁😁

Ooo doksanlara götürdün beni bebeğim, ergenligime gittim 🤭 teşekkür ederim çok iyi oldu bu canikom😍🍒😘

Bende uzandım biraz vakit geçsin evi süpürmeue kalkcam. Kendime güldüm baya🤣
Şimdi kırlent arıyorum dünden beri. Bir tanesi eksik. Koltukların arkasına altına falan bakıyorum yok. Oturup sayıyorum acaba yanlış mı saydım ama yok bir tane eksik.
Sonra bugün fark ettim ki mutfakta sandalyenin arkasına koymuştum 🤣🤣 halbuki her oturduğumda sa çekiştirip düzenlerim ama niye onu saymadıysam🤣🤣 kafa leyla😁😁
Ahahah kızz aklın nerdee🤣🤣 oğluş vitaminkeri çekti galiba 🤭🤭
Bazen oluyor öyle kuzum ya insan gözünün önündekini görmüyor🤣🤣

Sorma kız kafa uçtu iyice geçen barbunya yapacaktım kaç dk kaynattığımı unuttum 🤣🤣 galiba yaşlanıyorum perişimm 🥴🤣🤪
Yok kız yaşlanmaktan değildir ek vitamin alıyormusun canım. B vitaminlerin falan eksiliyordur belki hamilelikten 🤗

24 haftalık olduk canım 😍 isim hala net değil 🤭
Bu arada mercimek pişiyor bakalım nasıl olacak :KK49::KK49:
Bugun menüde yeşil mercimek yemeğisiiii vaarr perişimm den dün duyunca bugün yapayım dediim kurabiyemmm 💙:dondurma::KK36:

Bugun menüde yeşil mercimek yemeğisiiii vaarr perişimm den dün duyunca bugün yapayım dediim kurabiyemmm 💙:dondurma::KK36:
te-amo-i-love-you-so-much-baby.gif

Back
X