• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilmem ki pas vermiyi jet hızıyla gelip gidiyiii :KK53:
Dayaklık ya tam dayaklık 😅😅 coconatt coconatt buluşunca benim için ağzını burnunu dağıtsın minnoşun hahah 🤪🤪 Minnosprenses Minnosprenses
Ahhahha hiç o aklıma gelmemişti ama evet öyle gibi cidden ya🤣🤣🤣
Olsun yine de güzel morim😅😅
Hahahahah evettt sen zaten erken kalkıyordunn nesekii bebişle zorlanmazsin sen🤣
He ya horozlardan önce ötüyorum😁😁
Kahvaltı hazırladım kurabiyem evi t2mizlicwm 🤣
Yine miiiiiiiiii :sinirli::sinirli:
Bu mesajdaki kurabiye den neden canım çekti ki püfffff
Hunharca bişeyler yemek istiyorum 😋
Yisene beniiii :KK53::KK53:

kızlar bilgisi olanlara yazayım ya hiç gebelik topiklerine gitmek istemiyorum. Cumartesi döngümün 16. Günüydü daha yumurtlama olmamıştı ama olucak dedi. Ama rahim duvarı 5.7 çok ince değilmi ya bunu kalınlaştırmak için önerilerinize açığım 🤪🤪

Dayaklık ya tam dayaklık 😅😅 coconatt coconatt buluşunca benim için ağzını burnunu dağıtsın minnoşun hahah 🤪🤪 Minnosprenses Minnosprenses

Olsun yine de güzel morim😅😅

He ya horozlardan önce ötüyorum😁😁

Yine miiiiiiiiii :sinirli::sinirli:

Yisene beniiii :KK53::KK53:
Yerim bakkk ağzımda ııımmmmm dağılırsın mis gibi😋
kızlar bilgisi olanlara yazayım ya hiç gebelik topiklerine gitmek istemiyorum. Cumartesi döngümün 16. Günüydü daha yumurtlama olmamıştı ama olucak dedi. Ama rahim duvarı 5.7 çok ince değilmi ya bunu kalınlaştırmak için önerilerinize açığım 🤪🤪
Nar suyu bebek

Yumurta takibinde misin 🤗

Yerim bakkk ağzımda ııımmmmm dağılırsın mis gibi😋

Nar suyu bebek

Yumurta takibinde misin 🤗
Yok kuzum değilim tüp bebek görüşmesine gitmiştik. Muayenede söyledi doktor. Nasipse haziranda başlamayı istiyoruz ama ince olması benim aklımı karıştırdı😬
Birde hazirana kadar kendimiz deneriz belki ondan kötü etkisi olurmu acbaa diye düşündüm.
Ay öarketlerde satılıyormu kız naz suyu 😃

Sana destek çıktığım için muhtemelen beni alintilamaya başlarlardi:) bazen vuracak birini bulup abarttikca abartiyorlar.
Ben yazıyordum sana göndere bastım ki konu kapandı yazısı cıktı
Yine olsa yine derim 31 yaşında koca kadın ölsün demeyle ölmüyor ...meğer 18 yaşındaymış doğru okan hangisi
Ne demisim ölünce herkes send3n kurtulur demisim
Öyle dedim ki belki sen ölürsün herkesin senden sende herkesten kurtulur dedim
Ben ölsem benle uğraşan kim varsa benden kurtulmayacak mi yada ben onlardan kurtulucam dimi
Ilk sayfada ölümü ALLAH bilir bu nasıl şey denmiş dinu onlineden mi öğreniyorsun denmiş onlara beğeni yapıp bana saldırdılar amann valla
Onlar Cok iyiler melekler ben boşa konuşuyorum

Yok kuzum değilim tüp bebek görüşmesine gitmiştik. Muayenede söyledi doktor. Nasipse haziranda başlamayı istiyoruz ama ince olması benim aklımı karıştırdı😬
Birde hazirana kadar kendimiz deneriz belki ondan kötü etkisi olurmu acbaa diye düşündüm.
Ay öarketlerde satılıyormu kız naz suyu 😃
Aaa hayırlısı kuzum inşallah sağlıklı a kendiliğinden olur da başka uğraşlara gerek kalmaz
Marketlerde saf oluyo mu hiç bilmiyorum ki kuzum
Bizim burda meyve suyu fabrikası var ordn getirtmiiştim ben de
Bi araştır bakalm nar da yiyebilirsin bak öyle de olur
İyiyim yavru ceylan sen nasılsın😍
Çok şükür kuzum ♥️

Aaa hayırlısı kuzum inşallah sağlıklı a kendiliğinden olur da başka uğraşlara gerek kalmaz
Marketlerde saf oluyo mu hiç bilmiyorum ki kuzum
Bizim burda meyve suyu fabrikası var ordn getirtmiiştim ben de
Bi araştır bakalm nar da yiyebilirsin bak öyle de olur

Çok şükür kuzum ♥️
Kaynanamlarda vardır büyük ihtimal nar bilseydim alırdım ama şimdi haftasonuna kadar gidemeyiz kesin 😒 bakıncam buralara bakalım canım.
İnşallah hayırlı sağlıklı ne şekilde olcaksa öyle olsun artık kuzum☺️
Sen ne durumdasın sende başlamıştın en son😍

Kaynanamlarda vardır büyük ihtimal nar bilseydim alırdım ama şimdi haftasonuna kadar gidemeyiz kesin 😒 bakıncam buralara bakalım canım.
İnşallah hayırlı sağlıklı ne şekilde olcaksa öyle olsun artık kuzum☺️
Sen ne durumdasın sende başlamıştın en son😍
Sorma canm yaa geçen ay herşey çok güzeldi
Adetin 13. Günü yumurtam çatladı tedaviyi iptal ettiler
Bugün yeniden başladm bakalım bu ay olur inşallah 😒

Amin bitanem sende üzülme yıpratma kendini dua et iyi ol sende hastalanırsın ALLAH korusun 💛💙🥰🌹💕

Perim bi grup var zaten sen ben ne yazarsak yanlış anlıyorlar alıcıları kapali🤣🤣
öyle yapıyorum canım toparlıyorum yavaş yavaş. inşallah daha güzel olacak her şey 💗

Canım geçmiş olsun rabbim sabırlar versin 😞
çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun 💗

Linoşummmm sen nerdesinnn
Lna16 Lna16 :KK37::KK37::KK36:
loveyou-kiss.gif
Ayyy çiçeğim nasıl yorulmusum sorma çiçeğim ya 🥲😍 o yüzden fazla girmedim 🙄

Back
X