• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

girl-scared.gif

Herkese çok güzel haftalar diliyorum beybiler💜🧡🌻🌹💕💛💜💙❤❤❣💕🌹🧡🌻🌻😇🌹🌹💛💛🌻😇🌹💕💜🌻💙

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@Feminas
@gunces
Noisy Girl Noisy Girl
@Mabellee
@PiXiEE
@Elhan
Güzel bir hafta olsun çiçeğim 💐🍒♥️💜💜

Günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın bebikolarrrrr :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Dün dünya mutluluk günüymüş ❤️❤️❤️❤️
Musmustlu günleriniz olsun sağlıkla sıhhatle gönlünüzce inşallah 😍 😍 🥰 🥰
tenor.gif

tenor.gif

@Minnosprenses
MssPARE MssPARE
@coconatt
Cookiie Cookiie
bir mucizee bir mucizee
ASSOSyal ASSOSyal
Noisy Girl Noisy Girl kız nerelerdesin sen
Lna16 Lna16
@Jou
@Buralardutluuugdu
@sebbo
@Saliha40
@Cemoos
Yaaaa hamişimmm mutluluğumuz daim olsunnn günaydın çiçeğim 🍒♥️♥️😍🤲🏻🌼🌷🎀🌺

kızlar bilgisi olanlara yazayım ya hiç gebelik topiklerine gitmek istemiyorum. Cumartesi döngümün 16. Günüydü daha yumurtlama olmamıştı ama olucak dedi. Ama rahim duvarı 5.7 çok ince değilmi ya bunu kalınlaştırmak için önerilerinize açığım 🤪🤪
Aynen bir mucizee bir mucizee nin dediği gibi canım nar suyu kalınlaştırıyo diye biliyorum aslında narın zamanı geçmemiştir pazardan çokxa alıp kendinde suyunu yapabilirsin. Ben rondoya veriyordum 😅😅
Bir de avokado balım😍 oda iyi geliyordu
Bencede mori bugün ne var tencere de 🤣🤣
Off sorma her yerim tutuk bugün 😅 kolay bir şey bulmam lazım düşünüyorum 🥴
Hahahahaha 😂

Minnoşu bulamazsınn daha 2 3 gün😂😂
Nee nedenn 2 3 gün içinde ne ola ki :KK57:

Sorma canm yaa geçen ay herşey çok güzeldi
Adetin 13. Günü yumurtam çatladı tedaviyi iptal ettiler
Bugün yeniden başladm bakalım bu ay olur inşallah 😒
Yumurtamı toplancak senin canım yoksa transfermi olucak 😍

Aynen bir mucizee bir mucizee nin dediği gibi canım nar suyu kalınlaştırıyo diye biliyorum aslında narın zamanı geçmemiştir pazardan çokxa alıp kendinde suyunu yapabilirsin. Ben rondoya veriyordum 😅😅
Bir de avokado balım😍 oda iyi geliyordu

Off sorma her yerim tutuk bugün 😅 kolay bir şey bulmam lazım düşünüyorum 🥴

Nee nedenn 2 3 gün içinde ne ola ki :KK57:
Ya kaynanamda var nar canım ama yemiyoruz diue almıyorum hiç. Neyse marketten alcam da suyu ne kadar çıkarki ya onun🤣

Ben karar verdim mantar sote yapcam 🤣

Günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın bebikolarrrrr :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Dün dünya mutluluk günüymüş ❤️❤️❤️❤️
Musmustlu günleriniz olsun sağlıkla sıhhatle gönlünüzce inşallah 😍 😍 🥰 🥰
tenor.gif

tenor.gif

@Minnosprenses
MssPARE MssPARE
@coconatt
Cookiie Cookiie
bir mucizee bir mucizee
ASSOSyal ASSOSyal
Noisy Girl Noisy Girl kız nerelerdesin sen
Lna16 Lna16
@Jou
@Buralardutluuugdu
@sebbo
@Saliha40
@Cemoos
Mutluluk günümüzü o zaman coşkuyla mutlulukla kutlayalımmmm kurabiyemmm😍😍
kiss.gif

Bir an böyle baktım parem 🤣🤣🤣 çok güzel bir hafta olsunnnn❤️❤️❤️❤️
crazy-eyes-cat-cat-fun.gif

hamileydim 7 haftalık. size de kalp atışını duyduktan sonra söylemek istedim fakat duyamamıştık kalp atışını. salı günü tekrar baktı doktor ama maalesef bebeğimin kalbi atmıyordu, gelişmesi durmuştu kürtaj oldum
Canım çok üzüldüm Rabbim inşallah en sağlıklısını yakın zamanda kolaylıkla zorlaştırma da nasip eder🤲🏻🤲🏻❤️❤️🌺🌺🌺
kızlar bilgisi olanlara yazayım ya hiç gebelik topiklerine gitmek istemiyorum. Cumartesi döngümün 16. Günüydü daha yumurtlama olmamıştı ama olucak dedi. Ama rahim duvarı 5.7 çok ince değilmi ya bunu kalınlaştırmak için önerilerinize açığım 🤪🤪
Ben de nar suyu demek istiyorum çiçeğim😍😍

Mutluluk günümüzü o zaman coşkuyla mutlulukla kutlayalımmmm kurabiyemmm😍😍
kiss.gif

Bir an böyle baktım parem 🤣🤣🤣 çok güzel bir hafta olsunnnn❤️❤️❤️❤️
crazy-eyes-cat-cat-fun.gif

Canım çok üzüldüm Rabbim inşallah en sağlıklısını yakın zamanda kolaylıkla zorlaştırma da nasip eder🤲🏻🤲🏻❤️❤️🌺🌺🌺

Ben de nar suyu demek istiyorum çiçeğim😍😍
Bir markette var aslında organik nar suyu diue geçiyor ama bana çok yzak ya buralara bakıcam öyle içeriği temiz birşey bulamazsam nar alcam. 1 bardak suyu için 4 5 nar lazım belkide 🤣🤣

Ya kaynanamda var nar canım ama yemiyoruz diue almıyorum hiç. Neyse marketten alcam da suyu ne kadar çıkarki ya onun🤣

Ben karar verdim mantar sote yapcam 🤣
Ya öz suyu çok çıkmıyor ama ne bilim ben posasıyla beraber yiyordum😅 bir tane nar bir bardak ediyordu😄posanjn bir eksisi olmaz herhalde yine de araştır bakim

Bir markette var aslında organik nar suyu diue geçiyor ama bana çok yzak ya buralara bakıcam öyle içeriği temiz birşey bulamazsam nar alcam. 1 bardak suyu için 4 5 nar lazım belkide 🤣🤣
Tarım kooperatiflerinde de olabilir canım.donrulmuş olarak satılıyordur duymuştum kkda

Ya öz suyu çok çıkmıyor ama ne bilim ben posasıyla beraber yiyordum😅 bir tane nar bir bardak ediyordu😄posanjn bir eksisi olmaz herhalde yine de araştır bakim
Aa tamam öyleyse canım. Benim ktı meyve sıkacağım var ama onu kullanmak eziyet. Bürsürü şey sıktırıyorsun 1 bardak çıkmuyor bile birde her parçasını söküp yıkamaya uğraşıyorsun rondodan olursa güzel🤣

Aa tamam öyleyse canım. Benim ktı meyve sıkacağım var ama onu kullanmak eziyet. Bürsürü şey sıktırıyorsun 1 bardak çıkmuyor bile birde her parçasını söküp yıkamaya uğraşıyorsun rondodan olursa güzel🤣
Aman aman sakın 😅 ya bizde şu sinbonun varya kocaman ondan var bi sene denemiştim vee sonuç mu
Tek tek o gözeneklerinden nar kalıntısı ayıklamak zorunda kaldım. Sendeki de ondansa sakın deneme
Hee tarım kredi var yakınımızda vir bakayım kuzum sağolasın🤗
Tarım marketi değil de hani kooperatifler oluyor ya canım onlarda galiba her yerde var mı bilmiyorum ama bi sormakta fayda var. Hem en azından nerede bulursun onu söylerler

Aman aman sakın 😅 ya bizde şu sinbonun varya kocaman ondan var bi sene denemiştim vee sonuç mu
Tek tek o gözeneklerinden nar kalıntısı ayıklamak zorunda kaldım. Sendeki de ondansa sakın deneme

Tarım marketi değil de hani kooperatifler oluyor ya canım onlarda galiba her yerde var mı bilmiyorum ama bi sormakta fayda var. Hem en azından nerede bulursun onu söylerler
Benimkide kocamanda başka markanın ama dediğin gibi eziyet tek tek temizlemek🤣🤣
Bakıcam yarın bi canım buralara 🤗

Back
X