• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk günümüzü o zaman coşkuyla mutlulukla kutlayalımmmm kurabiyemmm😍😍
kiss.gif

Bir an böyle baktım parem 🤣🤣🤣 çok güzel bir hafta olsunnnn❤️❤️❤️❤️
crazy-eyes-cat-cat-fun.gif

Canım çok üzüldüm Rabbim inşallah en sağlıklısını yakın zamanda kolaylıkla zorlaştırma da nasip eder🤲🏻🤲🏻❤️❤️🌺🌺🌺

Ben de nar suyu demek istiyorum çiçeğim😍😍
Tinnosum nasılsın kuzum iyimisin

İyim çok şükürr pareemm yatıyorum bugün kendime izin verdim biraz sancılı geçiyor reglim onun dışında iyim çiçeğim sen nasılsın 😍😍😍
Oh iyi olmus dinlen kuzum bende iyiyim dış ağrım var deli oluyorum yemekbyaptimnyarisma için onla uğraştım dün bugün ekledim çok soğuk burası evde battaniye dolaşıyorum 🤣

Oh iyi olmus dinlen kuzum bende iyiyim dış ağrım var deli oluyorum yemekbyaptimnyarisma için onla uğraştım dün bugün ekledim çok soğuk burası evde battaniye dolaşıyorum 🤣
Geleyim de ısıtayım seni paremmm yaa😍😍 Gene yarışma mı var hemen bakayımm oyumuz belli❤️❤️❤️

Aynen @bir mucizee nin dediği gibi canım nar suyu kalınlaştırıyo diye biliyorum aslında narın zamanı geçmemiştir pazardan çokxa alıp kendinde suyunu yapabilirsin. Ben rondoya veriyordum 😅😅
Bir de avokado balım😍 oda iyi geliyordu

Off sorma her yerim tutuk bugün 😅 kolay bir şey bulmam lazım düşünüyorum 🥴

Nee nedenn 2 3 gün içinde ne ola ki :KK57:
Nebilemm kız temizlik falan bitmez diye 😀😀

kızlar bilgisi olanlara yazayım ya hiç gebelik topiklerine gitmek istemiyorum. Cumartesi döngümün 16. Günüydü daha yumurtlama olmamıştı ama olucak dedi. Ama rahim duvarı 5.7 çok ince değilmi ya bunu kalınlaştırmak için önerilerinize açığım 🤪🤪
Kuzum kendi doğal akışına bırak derim. Ben bir aralar nar suyu araştırdım ama oda herkeste aynı etkiyi göstermeyince kullanmadım kendimde . Kiminde kalınlaşma kiminde incelme yapmış. Arama çubuğuna yazarsan çıkar. Bünyenin ne tepki vereceği belli olmaz doğal akışını bozma derim şahsen. Ama hergğn avokado yiyebilirsin rahim için birebir olduğunu doktor söylemişti

İyim çok şükürr pareemm yatıyorum bugün kendime izin verdim biraz sancılı geçiyor reglim onun dışında iyim çiçeğim sen nasılsın 😍😍😍
Oyy balım kıyamam sana ben uzan dinlen bugün ayaklarının altına sıcak su koy iyi gelir 🤗🤗
Bu arada da sevişmen gözümün önünde :110::110::110::63::63::63::63::63::sopa::sopa::sopa:gıskanç gariyem ben MssPARE MssPARE Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Back
X