• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz sevişin öyle profillerde
Ben otururum burada boynu bükük 🥺
Benim hiç profilime yazan olmadı abi🥺
Beni sevmiyorlar abi🥺
Ben fakürüm abi🥺
Sevgi fakürü🥺🥺
Yüreemm dayanmıyor 🥺🥺
tenor.gif

tenor.gif

tenor.gif

tenor.gif

tenor.gif

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Lna16 Lna16 Fatmazell Fatmazell MssPARE MssPARE

hamileydim 7 haftalık. size de kalp atışını duyduktan sonra söylemek istedim fakat duyamamıştık kalp atışını. salı günü tekrar baktı doktor ama maalesef bebeğimin kalbi atmıyordu, gelişmesi durmuştu kürtaj oldum
Yaaaaaa ben bunu görmedim🥺
Çok üzüldüm🥺

Yumurtamı toplancak senin canım yoksa transfermi olucak 😍
Yok kuzum bu ay 3 aydır transfer için bekliyorum hala😒
Benimde yarın randevum var diş için korkuyorum resmen mucizemm😔😔
Yaaa a geçmiş olsun parem valla diş ağrısı kötü oluyor ya🙁
Benimkini de yapmadı deli kız diyor ki sabahları yapıyorum dolgu öğleden sonra çekim yapıyorum sakız gibi bişey yapıştırdı ayın 5 ine randevu verdi
Sanırım özel de mecbur para basıp yaptırmam gerekicek😒
Dedimm ki sizin yaptığınız geçen ayki nasılsın dolgu iki hafta önce düştü
Olabilir doğrudur düşebilir Bi da yaparız yine düşebilir
Şaka gibi ya

Kuzum kendi doğal akışına bırak derim. Ben bir aralar nar suyu araştırdım ama oda herkeste aynı etkiyi göstermeyince kullanmadım kendimde . Kiminde kalınlaşma kiminde incelme yapmış. Arama çubuğuna yazarsan çıkar. Bünyenin ne tepki vereceği belli olmaz doğal akışını bozma derim şahsen. Ama hergğn avokado yiyebilirsin rahim için birebir olduğunu doktor söylemişti
Avokado yemeye çalışıyorum normalde de severim kahvaltıda bu ara almamıştım yarın alıyım onuda. Nar suyuda her gün değilde 2 3 günde bir içerim belki🤪

Aynen canım çekirdeği çok ya mahvediyor
Benim gibi üşengeçlere en iyisi robot 🤣🤣
Benim gibi üşengeclere de en iyisi hazır sıkılmışları 🤣🤣 inşallah içeriği temiz bulurum🤣🤣
Exotic diye bir marka var o doğal aslında ama file markette görmüştüm banada uzak buralara bakcam varsa alırım🤣

Yaaaaaa ben bunu görmedim🥺
Çok üzüldüm🥺

Yok kuzum bu ay 3 aydır transfer için bekliyorum hala😒

Yaaa a geçmiş olsun parem valla diş ağrısı kötü oluyor ya🙁
Benimkini de yapmadı deli kız diyor ki sabahları yapıyorum dolgu öğleden sonra çekim yapıyorum sakız gibi bişey yapıştırdı ayın 5 ine randevu verdi
Sanırım özel de mecbur para basıp yaptırmam gerekicek😒
Dedimm ki sizin yaptığınız geçen ayki nasılsın dolgu iki hafta önce düştü
Olabilir doğrudur düşebilir Bi da yaparız yine düşebilir
Şaka gibi ya
En doğru zamanda olucak inşallah canım benim kaç bebişin var uykuda 😍😍

Oyy balım kıyamam sana ben uzan dinlen bugün ayaklarının altına sıcak su koy iyi gelir 🤗🤗
Bu arada da sevişmen gözümün önünde :110::110::110::63::63::63::63::63::sopa::sopa::sopa:gıskanç gariyem ben MssPARE MssPARE Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Yengeç ruhluu kurabiyemmmmn bende öyleyimm bakma belli etmiyom bu gıskançlık çok kötü bişiiii sevdiğinii paylaşamamakk hepsii beniim olsunnn:KK19::KK19::KK8::rolleyes:
Siz sevişin öyle profillerde
Ben otururum burada boynu bükük 🥺
Benim hiç profilime yazan olmadı abi🥺
Beni sevmiyorlar abi🥺
Ben fakürüm abi🥺
Sevgi fakürü🥺🥺
Yüreemm dayanmıyor 🥺🥺
tenor.gif

tenor.gif

tenor.gif

tenor.gif

tenor.gif

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Lna16 Lna16 Fatmazell Fatmazell MssPARE MssPARE
Ama ben buna dayanaamammmm 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺gittim aramızda kalp çıkaran şeyden buldum onu paylaştım

mimibubu.gif

sorry.gif

cat-kitten.gif

Oyyy bebişiiim seni çok seviyoruzz😍😍
Ağza bak ağza nasıl da Trip atıyor ya :skandal::KK70::KK70::KK70:yerim seniiii 🥰🥰🥰😍😍😍😍
Yengeç ruhluu kurabiyemmmmn bende öyleyimm bakma belli etmiyom bu gıskançlık çok kötü bişiiii sevdiğinii paylaşamamakk hepsii beniim olsunnn:KK19::KK19::KK8::rolleyes:

Ama ben buna dayanaamammmm 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺gittim aramızda kalp çıkaran şeyden buldum onu paylaştım

mimibubu.gif

sorry.gif

cat-kitten.gif
Bende sizi çok seviyorum ballarım yaa Ohh mutluluk gününde Musmustlu olduk 😍😍😍
İçimiz aşkla sevgiyle doldu ❤️❤️❤️😍😍😍🥰🥰🥰
İyi ki varsınız kızlar Rabbim gönlünüzce yazsın kaderinizi😍😍🥰🥰❤️❤️😋😋😋

Back
X