• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaaaaaa ben bunu görmedim🥺
Çok üzüldüm🥺

Yok kuzum bu ay 3 aydır transfer için bekliyorum hala😒

Yaaa a geçmiş olsun parem valla diş ağrısı kötü oluyor ya🙁
Benimkini de yapmadı deli kız diyor ki sabahları yapıyorum dolgu öğleden sonra çekim yapıyorum sakız gibi bişey yapıştırdı ayın 5 ine randevu verdi
Sanırım özel de mecbur para basıp yaptırmam gerekicek😒
Dedimm ki sizin yaptığınız geçen ayki nasılsın dolgu iki hafta önce düştü
Olabilir doğrudur düşebilir Bi da yaparız yine düşebilir
Şaka gibi ya
Mucizem bende devleti aradım aradım 7 nisan ayına kadar randevu alınmıyormuş bende dayanamıyorum ağrısına ne yapayım valla aylardır erteliyorum ama artık dayanamıyorum

Avokado yemeye çalışıyorum normalde de severim kahvaltıda bu ara almamıştım yarın alıyım onuda. Nar suyuda her gün değilde 2 3 günde bir içerim belki🤪
Ayy bende severim tam olgun olup sür tam buğday yada kepekli ekmeğe üzerinde peynir hüplet 😋 namıssız çok pahalı ama 😂😂

Benim gibi üşengeclere de en iyisi hazır sıkılmışları 🤣🤣 inşallah içeriği temiz bulurum🤣🤣
Exotic diye bir marka var o doğal aslında ama file markette görmüştüm banada uzak buralara bakcam varsa alırım🤣
Kızzz periiiş exotic i ne diye okudum bennnn tövbeler oslunnnnn🤣🤣🤣🤣😅😅😅🤪🤪

Yengeç ruhluu kurabiyemmmmn bende öyleyimm bakma belli etmiyom bu gıskançlık çok kötü bişiiii sevdiğinii paylaşamamakk hepsii beniim olsunnn:KK19::KK19::KK8::rolleyes:

Ama ben buna dayanaamammmm 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺gittim aramızda kalp çıkaran şeyden buldum onu paylaştım

mimibubu.gif

sorry.gif

cat-kitten.gif
Beni kıskanıyor musun çiçeğimmmmmm:110::KK70::KK70::KK70: kıskan beniiii heppp:KK30::KK30::63::63::63: yengeç burcu mı Merve de tamammm şimdi olduuuu yengeçler ruhen yaşıyorlar herşeyi bilirim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bende sizi çok seviyorum ballarım yaa Ohh mutluluk gününde Musmustlu olduk 😍😍😍
İçimiz aşkla sevgiyle doldu ❤️❤️❤️😍😍😍🥰🥰🥰
İyi ki varsınız kızlar Rabbim gönlünüzce yazsın kaderinizi😍😍🥰🥰❤️❤️😋😋😋
Yaaa hemde çok mutlu olduk bebeğim Rabbim bozmasın duan içinde aminnn inşallah çiçeğim 🤲🏻💜🥰😍 sende iyi ki varsın bebeğim 😍😍😍😍

Ay evett ya ezip zeytinyağ limonda çok güzel oluyor😋😋
Şokta ara ara uygun görüyorum 🤣
He bak öylede güzel ine birazda baharat katınca mis 😋

Kız bu şokta ne zaman indirimde bu avokado ya ben pazardan 7 ye aldım şokta da 7 idi 😳

He bak öylede güzel ine birazda baharat katınca mis 😋

Kız bu şokta ne zaman indirimde bu avokado ya ben pazardan 7 ye aldım şokta da 7 idi 😳
İşte 7 indirim olmuyormu🤣🤣 ben diğer marketlerde 12 13 e alıyorum cünkü bazen 😒

Bence o şekilde de yenilse faydası olur ya doğrı ya 🤣 sen uyanık cıktın aramızda cocomm bizde kara kara düşünüyoruz valal🤣🤣
Çekirdeği bile faydwlıymış kız narın 🥰

Uyanıklık değilde püsürlük diyelim benimkide narı aldık bozulmasın bari diye ayıklıyor 😂😂😂😂

Bende sizi çok seviyorum ballarım yaa Ohh mutluluk gününde Musmustlu olduk 😍😍😍
İçimiz aşkla sevgiyle doldu ❤️❤️❤️😍😍😍🥰🥰🥰
İyi ki varsınız kızlar Rabbim gönlünüzce yazsın kaderinizi😍😍🥰🥰❤️❤️😋😋😋
Âmin kurabiyem Aminnnnn🥰🥰🥰🥰🥰 herşey çok güzel olsunnnn artıkkk:KK68::KK68::KK68:
Beni kıskanıyor musun çiçeğimmmmmm:110::KK70::KK70::KK70: kıskan beniiii heppp:KK30::KK30::63::63::63: yengeç burcu mı Merve de tamammm şimdi olduuuu yengeçler ruhen yaşıyorlar herşeyi bilirim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben hep öyleyim kuzummmm içime atarımmm ben Linoşummm :mad::KK70::KK70::KK70::confused::confused::KK36::KK36::KK36: Mervişse yengeç ruhluu tepkiler aynı ben🤣🤣🤣🤣

Çekirdeği bile faydwlıymış kız narın 🥰

Uyanıklık değilde püsürlük diyelim benimkide narı aldık bozulmasın bari diye ayıklıyor 😂😂😂😂
Evet çekirdeğininde faydasını duymuştum cocom😍 ben birkaç tane alıyımda haftasonu köye gidince kaynanamdan toplayıp geliyim narları🤣🤣

Şaka yapıyorum kuzum en iyisini yapıyorsun bırak onu bari yapsınlar 🤣🤣

Pazarda bebek avokado 6 bir büyüğü 7 bir büyüğü 8 Di galiba kız. 12 13 e sadece malum m.grosta gördüm oda epey oldu😳
Ben pazara pek çıkmıyorum ya aslında çıksam iyi olcak annemde kıZıyor marketlerde oahalı oluyor herşey çıkmıyosun diye 😞😒

Evet çekirdeğininde faydasını duymuştum cocom😍 ben birkaç tane alıyımda haftasonu köye gidince kaynanamdan toplayıp geliyim narları🤣🤣

Şaka yapıyorum kuzum en iyisini yapıyorsun bırak onu bari yapsınlar 🤣🤣
Topla topla hergğn bir tane kocin ayıklasa yeter hem doğal 😋

Biliyorum perim ben uğraşamıyorum öyle ince işle hele nar ayıklaması çok zoruma gidiyor kociye yaptırıyorum o yüzden sende ver eline bıçağı tabağı temizlesin işleri ne 😂😂😂

Back
X