• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@Catlak-kurabiye
coconatt coconatt
@Jou

Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Lna16 Lna16

@Bir mucize ve beni sevin uleynnnnnnnn bizim ağrımız var dışımız ağrıyor uleynnnn

Birbinizi sevmeyin bizi sevinnnnn uleynnnn
spork-anime.gif
milk-and-mocha-bear-couple.gif
bibi-stickerbibi.gif
Duvarına ne zaman bakacaksın sevgili pareeemm😭😭😭😭😭😭😭😭

Ben pazara pek çıkmıyorum ya aslında çıksam iyi olcak annemde kıZıyor marketlerde oahalı oluyor herşey çıkmıyosun diye 😞😒
Markette hem pahalı hemde yeşillik falan oörsğmüş oluyor genelde kuzum cidden pazar iyi o açıdan. Geçen markette salatalık 20tl idi pazarda 8 TL. Bir ara forumda yazan olmuştu da şaşırmıştım, pazarla market arası çok fark ediyor.

Topla topla hergğn bir tane kocin ayıklasa yeter hem doğal 😋

Biliyorum perim ben uğraşamıyorum öyle ince işle hele nar ayıklaması çok zoruma gidiyor kociye yaptırıyorum o yüzden sende ver eline bıçağı tabağı temizlesin işleri ne 😂😂😂
Yapsın ya hiç öyle mutfaj işi yaptığını bilmem inşallah becerir 🤣🤣🤣

Markette hem pahalı hemde yeşillik falan oörsğmüş oluyor genelde kuzum cidden pazar iyi o açıdan. Geçen markette salatalık 20tl idi pazarda 8 TL. Bir ara forumda yazan olmuştu da şaşırmıştım, pazarla market arası çok fark ediyor.
Evet cocom çok farkediyor gerçekten annemden biliyorum. Ya bana pazarda uzak olunca çıkasım gelmiyor birde birkere sıcaktı orucluyduk ve. Pazara çıktım aldım alıcaklarıma birde hangi akılla yaptıysam pazarın yanındaki markete girdim ordan da aldım elimde birsürü poşet oruclu ve sıcakta birsürü yol yürüdüm. O gün bugündür pazar diyince gözüm korkuyor :KK70::KK70:

Yapsın ya hiç öyle mutfaj işi yaptığını bilmem inşallah becerir 🤣🤣🤣
Arkasından sana bir sürü iş yığmasın da perim 😂😂

Evet cocom çok farkediyor gerçekten annemden biliyorum. Ya bana pazarda uzak olunca çıkasım gelmiyor birde birkere sıcaktı orucluyduk ve. Pazara çıktım aldım alıcaklarıma birde hangi akılla yaptıysam pazarın yanındaki markete girdim ordan da aldım elimde birsürü poşet oruclu ve sıcakta birsürü yol yürüdüm. O gün bugündür pazar diyince gözüm korkuyor :KK70::KK70:
Ahahah öyle yaparsan gitmezsin tabi 😂 ne garezi vardı kendine bacım tek tek yapsaydın ya 😂😂
Böyle tecrübeden sonra ben olsam bende gitmem 😂😂

Back
X