- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiiinnn canm benimOyy sımsıkı gelsin sana can olsun inşallah canım![]()
Aç mı geziyorsunBu mesajdaki kurabiye den neden canım çekti ki püfffff
Hunharca bişeyler yemek istiyorum![]()
Aaaaa ben sizi çok seviyorum
EvetDayaklık ya tam dayaklık![]()
coconatt buluşunca benim için ağzını burnunu dağıtsın minnoşun hahah
![]()
Minnosprenses
Olsun yine de güzel morim
He ya horozlardan önce ötüyorum
Yine miiiiiiiiii
Yisene beniiii![]()
Kıyabilecek misin
Ben etrafımda düşman aramıyım ahhhaaaa yanımdaKesin saklar odapapağanını örgütle ısırsın onu oda iş görür
yalnız minnoş ne hain planlar yapıyorum senin için
Minnosprenses
![]()
Yaaaa ozommmm şimdi gördüm çok üzüldümhamileydim 7 haftalık. size de kalp atışını duyduktan sonra söylemek istedim fakat duyamamıştık kalp atışını. salı günü tekrar baktı doktor ama maalesef bebeğimin kalbi atmıyordu, gelişmesi durmuştu kürtaj oldum
Gecmis olsun cnm. Uzuldum rabbim yine annelik nasip eder ins.hamileydim 7 haftalık. size de kalp atışını duyduktan sonra söylemek istedim fakat duyamamıştık kalp atışını. salı günü tekrar baktı doktor ama maalesef bebeğimin kalbi atmıyordu, gelişmesi durmuştu kürtaj oldum
Aminn minnoş salişimAllahim herkese ayrı ayrı imtihan vermiş. Allahim hepimize yardim etsin yolundan şaşırtmasın..
Aşkoomm napiinnnAminn minnoş salişim![]()
Çiçeğimmmm dua grupları dualarını okuyorum sen napıyonnn profil resmini sevdiğimAşkoomm napiinnn
Ooo allahh kabul etsin tinoommmÇiçeğimmmm dua grupları dualarını okuyorum sen napıyonnn profil resmini sevdiğim![]()
İyiyim hamişim öyle yatakta yattığım yerden hem haber dinliyorum hem yatakta yatıyorum halen ayaktayızzzLna16 napiiiiinnnnnnn bebişiiimmm.
Hahahahha bende napemmm yatakta bi köşeye dolanıyoreee halaa uyku yok sabah yok gibiiİyiyim hamişim öyle yatakta yattığım yerden hem haber dinliyorum hem yatakta yatıyorum halen ayaktayızzzsen napıyorsun balım lokummmmm
![]()
Ah kıyamam kuzum sanaHahahahha bende napemmm yatakta bi köşeye dolanıyoreee halaa uyku yok sabah yok gibii
Gundüzde uyumadım gece uyuyamam diye gözlerimm feltaşıı gibiAh kıyamam kuzum sanagündüzleri uyuyor musun cicegim ondan mı uyku gelmiyor
Kuzum dolunay olunca olunca illa ki uykuyu etkiliyorGundüzde uyumadım gece uyuyamam diye gözlerimm feltaşıı gibi![]()
![]()
O mesajı gördüğümde çok açtımAç mı geziyorsun![]()