• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guncel Fiyatlarını bilmiyorum canım. Eşim 1-2 sene önce yaptırdı. Acımadı mı ya demiştim yok hiç hissetmedim demişti. Kaplama bir süre sonra seni tekrar ugrastirabilir, uzun ömürlü olmayabilir.
Aynen zarar veriyor sağlıklı dişi törpülüyorlar sonrasi ağrı aynı şeyler 15 bin dediler canım o düşündürüyor iste

Aynen zarar veriyor sağlıklı dişi törpülüyorlar sonrasi ağrı aynı şeyler 15 bin dediler canım o düşündürüyor iste

Fiyat olarak evet yüksek ama şöyle düşün kaplama için bir süre sonra yeniden ödeme yapman gerekebilir. Çok geçmiş olsun canım.

Kuzum 3 dış çekimi olucak bitanem ya implant ya kaplama yapılacak ona kararı ben vericem implant 15 bin kaplama 4.500
Parem bir sağlıkçı olarak implant tabikidee diğerinin ömrü kısa implant sağlam olur ama iştee biraz pahalı🥺

Parem bir sağlıkçı olarak implant tabikidee diğerinin ömrü kısa implant sağlam olur ama iştee biraz pahalı🥺
Kuzum sen sağlikcimisin ay ben seni yerim ❤💕💙😊

Evet sanırım implant olucak gibi babam akşam biraz hım küm yaptı biraz önce yaptır en iyisi neyse dedi

Kuzum sen sağlikcimisin ay ben seni yerim ❤💕💙😊

Evet sanırım implant olucak gibi babam akşam biraz hım küm yaptı biraz önce yaptır en iyisi neyse dedi
Evett paremmm ben ebe hemşireyim 😍😍 en doğrusu çiçeğim çok sevindimm :KK60:

Yaaaa ozommmm şimdi gördüm çok üzüldüm 🥺😔 geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla bir evlat nasip etsin 🤲🏻🌼
Çok zor bir süreç yine olur kuzum hayırlısı ile vardır bundada bir hayır...
Şey derler bizde sağlıksız bebek düşer gibi başta belli eder kendini gibi..
Her şerde bir hayır var kuzum..
Üzülme demesi kolay dışardan yaşayan sensin ne kadar üzülme desek de için paramparça...
Rabbim sabırlar versin tekrardan
Üzgünüm..
Bir an önce toparlanman dileğiyle..
Doktora da git bakalım
canım Allah razı olsun,çok teşekkür ederim. Allahın takdiri buna da şükür diyoruz.
zor bir süreçti ama toparlanıyorum hayat bir şekilde devam ediyor. rabbimin vardır bildiği diyoruz.
inşallah bundan sonrası hepimiz için çok güzel olsun

Yaaaa ozommmm şimdi gördüm çok üzüldüm 🥺😔 geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla bir evlat nasip etsin 🤲🏻🌼
Çok zor bir süreç yine olur kuzum hayırlısı ile vardır bundada bir hayır...
Şey derler bizde sağlıksız bebek düşer gibi başta belli eder kendini gibi..
Her şerde bir hayır var kuzum..
Üzülme demesi kolay dışardan yaşayan sensin ne kadar üzülme desek de için paramparça...
Rabbim sabırlar versin tekrardan
Üzgünüm..
Bir an önce toparlanman dileğiyle..
Doktora da git bakalım

Gecmis olsun cnm. Uzuldum rabbim yine annelik nasip eder ins.
canım Allah razı olsun, çok teşekkür ederim amiiiiin

Gunaydin hanimlar..
Kizlar birinin ineği vardi sanirim kim hatırlamıyorum. Bisey sorcam

canım Allah razı olsun,çok teşekkür ederim. Allahın takdiri buna da şükür diyoruz.
zor bir süreçti ama toparlanıyorum hayat bir şekilde devam ediyor. rabbimin vardır bildiği diyoruz.
inşallah bundan sonrası hepimiz için çok güzel olsun
Güzel günler yakında inşallah herşey güzel olacak ♥️🥰

Back
X