- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.270
- 598
- 32
İnşallah korktuğun gibi olmaz çabucak atlatırsın sonra da iyi.ki dersinDutum.balim.saolasin canım.benim ❣![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah korktuğun gibi olmaz çabucak atlatırsın sonra da iyi.ki dersinDutum.balim.saolasin canım.benim ❣![]()
Valla gel paremmmm süper olurrrrKolay gelsin canım bol sohbet bol muhabbet bende geleyim bari![]()
Ay dutum allah razı olsun inşallah öyle olur baya çektimİnşallah korktuğun gibi olmaz çabucak atlatırsın sonra da iyi.ki dersin![]()
Diş çok zor çok da kprkarım parem çok iyi anlıyorum seniAy dutum allah razı olsun inşallah öyle olur baya çektim
Allah kabul etsin duanızdan unutmayın kuzumValla gel paremmmm süper olurrrrhem ne muhabbet sohbet kimin kime kaçtığı belii değil
birde kuran okumalı yapıyoruz bebeğim misss gibi oluyor
![]()
Aynen kuzum 3 dis diye gittim 4 dis cıktıDiş çok zor çok da kprkarım parem çok iyi anlıyorum seni
Geçmiş olsun tekrar bebekAynen kuzum 3 dis diye gittim 4 dis cıktı
Aminnn inşallah paremmm inşallahAllah kabul etsin duanızdan unutmayın kuzum![]()
Günaydın ay parçam
günaydın tatlım
Oyy bidenem gel kahvaltımda börek niyetine seni yiyeyimmm
Boynu tutuk bir halde günaydınlar ifindimmm
Mucizen yesin seniGünaydın mucizem birtanemmmmm![]()
NolduuuuuBoynu tutuk bir halde günaydınlar ifindimmm![]()
Aman kız gece üşümeyim diye kombiyi yükseltmiştim iyi poh yedim. Bu defa da terleyip üstümü açmışımMucizen yesin seni
Nolduuuuu
Fıt fıt ıslak mı yattın![]()
Yaaaa şaşkınnnnnAman kız gece üşümeyim diye kombiyi yükseltmiştim iyi poh yedim. Bu defa da terleyip üstümü açmışımolan yine bana oldu
![]()
Günaaayyyydddıınnnn