- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.965
- 598
Oy kuzum benim ramazan ayı boyunca Bdv yasak bana kesinlikle dular yarim kalıcakSensizz olmazz bu topikte canım paremmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy kuzum benim ramazan ayı boyunca Bdv yasak bana kesinlikle dular yarim kalıcakSensizz olmazz bu topikte canım paremmm![]()
Vallahaa busefer orda linçlencenOy kuzum benim ramazan ayı boyunca Bdv yasak bana kesinlikle dular yarim kalıcak![]()
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın yine ne suc işledinHoş bulduk perim benim nasılsın![]()
Bu sefer ansızın oldu perimÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın yine ne suc işledin![]()
Kız ikisi bir arada olduHeee ay ben ban sandım![]()
Ama yapmışsın kiii artık sana tehlikeli konular yok
Hoşgeldin kendi kadar gönlü güzel paremmmmmmmmmmmm
Ama yapmışsın kiii artık sana tehlikeli konular yok![]()
Hoş bulduk tatlım bitanemHoşgeldin kendi kadar gönlü güzel paremmmmmmmmmmmm![]()
Çok zor şeyler atlattım mabemmm sormaYine tehlikeli sularda yuzulup gidip geri gelinmiş![]()
Birdha öyle ban man yemezsen böyle şeyler olmaz parişimBu sefer ansızın oldu perim
Ban yedim bitti sonra şifre unuttum allahım aksilik aksilik üstüne allahtan haloldu![]()
Kiz ben baktim neye ne dedin de banlandin goremedim silindi mi ki acepÇok zor şeyler atlattım mabemmm sorma![]()
Bakmadim ki konuya ama yazanı gönderdilerKiz ben baktim neye ne dedin de banlandin goremedim silindi mi ki acep
Ben son msjlarina baktim da goremedim ters bisey kuzum ondan sasirdimBakmadim ki konuya ama yazanı gönderdiler
Bilmem ki konu hiç gururunuz kırılmi di konusu idi bide ben bakayımBen son msjlarina baktim da goremedim ters bisey kuzum ondan sasirdim
Ayyyy simfi buldum gerideymisBilmem ki konu hiç gururunuz kırılmi di konusu idi bide ben bakayım