- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
Sadece sen yaptırdın dimi canım. Bende de kadın olarak yazmışlar ama eşimin yaptırmasına gerek yok dimi. Ona göre ben gidicem cünkü boşa izin almasın işten.protein s ve c hariç diğerlerini yaptırdım kuzum
am,n kuzum inanki sağlıkla ilerlesin kucağıma gelsin yeter ki diye sabrediyoruz
yani resmen yarım sene geçti
rahim dün adetin 11.günü idi 6 mm yarın tekrar gidicem daha 7 üstünü göremedik ilaçları artırdı yine
bakalm hayırlısıyla bu ay olur inşaalh
rahim filmi genetik test yaptırdınız dimi
bakarsın hazirana kendiliğinde olur inşallah ya
Bu ilaçlardamı inceltiyor noluyor sa benimde inceydi canım ya bu son kontrolümde 5.7ydi.
İnşallah artmıştır seninde nar suyu falan içtinmi geçenlerde burada sormuştum herkesler mar suyu dedi aldım içtim bende birşişe

Tek çabamız o canım. Tekrar üzülmememiz için bğtün sorunları ortadan kaldırıp öyle transfer olması mantıklı. Rabbim kolaylaştırsın artık yolumuzu ya

Ben çektirdim rahim filmide genetikte. Ama nasip olurda başlarsak yumurta toplandıktan sonra tekrar çekilcekmişim rahim filmini. Cünkü çektirdiğim filmden sonra kürtaj olmuştum. Doktor yenilemek istedi. Transferden öncede histereskopi yapmayı düşünüyor benimki. Bakalım nasip hayırlısı hakkımızda.
İnşallah olur nasip ama umudumda yok. Olsa da nasıl olur yine sonu kötümü olur korkum var. Doktor direk riske atmayın tedaviye başlayana kadat korunun dedi