- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Allah kerim kuzum benim hiç belli değilSen ne zaman gelcen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kerim kuzum benim hiç belli değilSen ne zaman gelcen![]()
Vallaha çalışmamak bana göre değil çiçeğim Türkiye ye döndüğüm de ilk isim çalışmak ev basıyor evSen ne zaman gelcen![]()
Pıtırcığım benim bende gideyim şu salataSen ne zaman gelcen![]()
Hahahah aynenn iyi dedin bunuAy ay olsun olsunnn her yerde herkez aktif olsun uyumayalım oturalım missssskim açık kapı bulursa ramazanda içeri girsin muhabbete
![]()
yine mi ne zaman sorsak mutfaktasınHerkes saldı kendini cano bende şini mutfağa girişcem![]()
Ne zamandır ordasınız pekiiAllah kerim kuzum benim hiç belli değilrızkımız burda ne zaman biterse o zaman Türkiye ye çiçeğim suanlik burlardayız
![]()
Hahahahaha saat 4 5 gibi ulaşmaya çalışırsan banaaa benii mutfakt abulursunyine mi ne zaman sorsak mutfaktasın![]()
bende sabahın köründe aktif olurum artık napalımGuzel oluyormuş gece sahura kadar herkes daha çok aktif oluyormuş![]()
Bende pek olamıcağım için aktiffbende sabahın köründe aktif olurum artık napalım![]()
Basmazmıı ben evlendiğimden beri iş bulamadım kendimceVallaha çalışmamak bana göre değil çiçeğim Türkiye ye döndüğüm de ilk isim çalışmak ev basıyor ev![]()
ya yemek yiyorsun ya yapıyorsun bir denk gelemiyoruz he bak arada da yatarken denk geliyorHahahahaha saat 4 5 gibi ulaşmaya çalışırsan banaaa benii mutfakt abulursun![]()
Oooyyy ballll tamam kuzummPıtırcığım benim bende gideyim şu salataişini halledeyim sofra hazırlamaya başlıyım öptüm seniiiiiii
![]()
çalışmaya alışık olduğun için zor geliyor en fazla 2 hafta ondan sonra sıkılıyor insanVallaha çalışmamak bana göre değil çiçeğim Türkiye ye döndüğüm de ilk isim çalışmak ev basıyor ev![]()
Hahahahaha arada akşam 10 11 flnya yemek yiyorsun ya yapıyorsun bir denk gelemiyoruz he bak arada da yatarken denk geliyor![]()
![]()
![]()
zaten yemek yapmaktan çok ne yapacağına karar vermek zorHahahahaha arada akşam 10 11 fln
Ama yemek yok ne yapcam mutfağa geldim oturdum şimdi ceviz yiyom hahahahahaha yemek yapcam diyorum güya![]()
Hayatını yaşa beeee vallahaaa evlendim butün iş bana kaldızaten yemek yapmaktan çok ne yapacağına karar vermek zor
şimdilik öyle bir derdim yok çok şükür![]()
Ben bütün gün hastanedeydim tahlil verdim ve.moralim bozuldu
Sal gitsin bi makarna yogurt falanHahahahaha arada akşam 10 11 fln
Ama yemek yok ne yapcam mutfağa geldim oturdum şimdi ceviz yiyom hahahahahaha yemek yapcam diyorum güya![]()