• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım tiroit için gittim aşırı terlemem oluyordu yorgunluk falan tahlil verdim
Bütün vitamin depoları boş düşük cıktı özellikle d vitamini ve şeker yüksek cıktı 3 aylık bit tedavi yapılacak sonra tekrar tahlil olucak 😔😔😔
Neyse başka dert vermesin hall olur takviye vs..

Bütün vitamin depoları boş düşük cıktı özellikle d vitamini ve şeker yüksek cıktı 3 aylık bit tedavi yapılacak sonra tekrar tahlil olucak 😔😔😔
geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullan şeker içinde artık dikkat etmen lazım çok mu yüksek çıktı

Oooo çokmu çay içtin acabaa hep çaymı içiyorsun çok benim yakınımada böyle oldu epeyy vitaminsiz kalmıssın😒 çok geçmiş olsunnn

Asiri terleme genelde d vit dusuklugunden oluyor kuzum troit sorunun mu vardi pariş

Kuzum bol bol güneşlen. En çok d vitamini güneşte. Bunlar kolay hallolur şeyler. Şeker stres üzüntü ilede yükseliyor. O da hallolur. Şeker ilacı çok işe yarıyor hemen düşüyor kafana takma. Bende de şeker var ,birşey olmaz. Salma kendini. Hepsi tedavi ile düzeliyor.allah dermansız dert vermesin. Troidde var bende🤷‍♀️

Oooo çokmu çay içtin acabaa hep çaymı içiyorsun çok benim yakınımada böyle oldu epeyy vitaminsiz kalmıssın😒 çok geçmiş olsunnn
ben sırf değerlerim düşmesin diye bi ara çayı kahveyi bıraktım yine düştü değişne bişey olmadı tabiki etkiliyordur ama içmesende düşebiliyor yani

ben sırf değerlerim düşmesin diye bi ara çayı kahveyi bıraktım yine düştü değişne bişey olmadı tabiki etkiliyordur ama içmesende düşebiliyor yani
Kan degerlerinin dusmesi genelde regle bagli oluyo kadinlarda ya çayin kendi basina dusurecegini sanmiyorum ama takviye ilaclar iciljnca 1 saat falan cay icmeyin diyorlar emilimi azaltiyomus

Kan degerlerinin dusmesi genelde regle bagli oluyo kadinlarda ya çayin kendi basina dusurecegini sanmiyorum ama takviye ilaclar iciljnca 1 saat falan cay icmeyin diyorlar emilimi azaltiyomus
evet canım bana doktor öyle dedi 3e kadar düşmüştü demir depo değerim o ara bıraktım çayı kahveyi ilaçları kullandım 10 a çıkmış ki oda düşüktü şimdi kimbilir kaç oldu

Back
X