• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim burda 6 yıldır kuzum bende 1.5 sene oluyor geleli gelin geldim buraya 🥲 nurdan Rusya ve Fas olabilir dua ediyorum burdan gitmeyelim Türkiye'ye yakın çünkü 🥲😍🥰🎀❤️❤️
Ooyyy canımmm bende eşim tekirdağa bağlı çerkezköye de o çalışıyodu tekbaşina 10 sene sonra bende gittim onun peşine 😂😂

Ay canım inşallah oda olacağı günler gelir😞 türkiyedemi annen. Sen orada ne kadar kalıcısın🤗
İnşallah canım umarım birgün 🥺😐 Türkiye de ailemiz kimseler yok kan bağımızdan burda 🥺 ne kadar kalacağımız belli değil kuzum burdan başka ülke de olabilir umarım başka bir yer olmaz en teselli beren tarafı Türkiye ye yakın 😐🥲

Evde iki kişi pek bulaşık çıkmazz 😂😂 hemen koyarım ben sevmem oraya buraya koymayı neseki kociş geldi pizza yeriz dedi 🤤🤤🤤
Ohhhh yine iyisin bebeğinnmmmm :dondurma::dondurma: sefam olsunnn:kk77::spor::spor::spor: afiyet olsunnnnn

• Muhteşem
Reactions: Jou
Hahahaha aynı ben :KK33::KK33::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ama birbirimizi bi güzel yedikk kafa rahatt miss gibii herkesten uzak iyi oluyo arada arıyorsun çevreni ama sonra diyosun yokyaa 😂😂 annem diyo kafan rahatt karışanın yok diyenin yok kv olsa sürekli gidip gelmesinden yana sıkılırr insan hep nekadar mesafe okadar birbirimizin kıymetini anlıyoruz

Ohhhh yine iyisin bebeğinnmmmm :dondurma::dondurma: sefam olsunnn:kk77::spor::spor::spor: afiyet olsunnnnn
Ooyyy sağoll kuzummmmm benimmm
Ama sucuklu falan değill fit pizza var oda çok güzell öyle olcak bugüne akdar 4 kilo almışım iyi becerdim ya 🤭

Ama birbirimizi bi güzel yedikk kafa rahatt miss gibii herkesten uzak iyi oluyo arada arıyorsun çevreni ama sonra diyosun yokyaa 😂😂 annem diyo kafan rahatt karışanın yok diyenin yok kv olsa sürekli gidip gelmesinden yana sıkılırr insan hep nekadar mesafe okadar birbirimizin kıymetini anlıyoruz
Hahahahah 🤣🤣🤣 evet bu yönden haklısın çiçeğim herkezden ne kadar uzak o kadar iyi gerçekten ama bazende insan kalabalık arıyor 🥲 ama ne gelir elden oturuyoruz gün sayıyoruz Türkiye için 🤣🤣🤣🤣 insan baş başa iken kıymetini daha iyi anlıyor bebek dediğin gibi

Ooyyy sağoll kuzummmmm benimmm
Ama sucuklu falan değill fit pizza var oda çok güzell öyle olcak bugüne akdar 4 kilo almışım iyi becerdim ya 🤭
Margarita mi en sevdiğim 🥲🥲🥲🥲 ay kuzum artık doğum yaklasiyor ya alman normal bebeğim olsun verirsin doğum sonrası hemde fazlası gider sıkıntı etme sennnn 🥰🥰🥰😍😍♥️♥️

Hahahahah 🤣🤣🤣 evet bu yönden haklısın çiçeğim herkezden ne kadar uzak o kadar iyi gerçekten ama bazende insan kalabalık arıyor 🥲 ama ne gelir elden oturuyoruz gün sayıyoruz Türkiye için 🤣🤣🤣🤣
Evettt yaaaa biz mesela koronadan önce işler iyiydii saatler belliydi plan yapar mutlaka istanbula yola vurulurduk korona geldiginden beri doğru düzgün gidemedik ve şuan aralıktan beri istanbula gidemedik biliyomusun bayramda anca gitcez oda 1 2 gün görünüp döncez bitti yanii

Evettt yaaaa biz mesela koronadan önce işler iyiydii saatler belliydi plan yapar mutlaka istanbula yola vurulurduk korona geldiginden beri doğru düzgün gidemedik ve şuan aralıktan beri istanbula gidemedik biliyomusun bayramda anca gitcez oda 1 2 gün görünüp döncez bitti yanii
Haklısın bebeğim bu Corona maf etti herkesi yılbaşında niyet etmiştik bizde olmadı uçuşlar burdaki işler falan derken denk gelmedi bazen böyle oluyor bebeğim denk gelmiyor ya olsun çiçeğim sağlık olsun bayrama gidersiniz misssss 😍😍😍😍😍😍💜💜💜💜💜

• Muhteşem
Margarita mi en sevdiğim 🥲🥲🥲🥲 ay kuzum artık doğum yaklasiyor ya alman normal bebeğim olsun verirsin doğum sonrası hemde fazlası gider sıkıntı etme sennnn 🥰🥰🥰😍😍♥️♥️
Aayy evett onun gibi birşey nasılda aladın haaa :D
Yok aslında alan çok haziran annelerinde bi ben böyleyimm kuzumm şiniye kadar 10 kilo alan var ben 4 kilo asıl şaşkınım nasıl almadım cok çabuk kilo alan birinsanımdır genelde 😂

Haklısın bebeğim bu Corona maf etti herkesi yılbaşında niyet etmiştik bizde olmadı uçuşlar burdaki işler falan derken denk gelmedi bazen böyle oluyor bebeğim denk gelmiyor ya olsun çiçeğim sağlık olsun bayrama gidersiniz misssss 😍😍😍😍😍😍💜💜💜💜💜
Amaann yapcak birşey yok bee kuzu ekmek parası gönüller birolsun🤩

Aayy evett onun gibi birşey nasılda aladın haaa :KK70:
Yok aslında alan çok haziran annelerinde bi ben böyleyimm kuzumm şiniye kadar 10 kilo alan var ben 4 kilo asıl şaşkınım nasıl almadım cok çabuk kilo alan birinsanımdır genelde 😂
Ayyyy fit deyince margarita 4 peynirli geldi aklıma en sevdiğim çünkü 🤣🤣🤣😅
Domino's da güzel ama sucuklu pastırmalı felan ama peynirli tercihim 🤣
Anladım ben :KK8::KK8::KK8::KK8:
Ayyy kuzum masallah de kendine ne güzel almiyorsun misssss evet başta bile direk 5 6 kilo alan bar görmüştüm ❤️😍😍

• Komik
Ayyyy fit deyince margarita 4 peynirli geldi aklıma en sevdiğim çünkü 🤣🤣🤣😅
Domino's da güzel ama sucuklu pastırmalı felan ama peynirli tercihim 🤣
Anladım ben :KK8::KK8::KK8::KK8:
Ayyy kuzum masallah de kendine ne güzel almiyorsun misssss evet başta bile direk 5 6 kilo alan bar görmüştüm ❤️😍😍
Hahaha 4 peynirli pizza da şarkısı var hepsigruptan 😂
Bende aynen peynirli biberli zeytinli bol kaşarlı cokgüzell offf konuştukça iyice acıktım gelsede biranönce artık🤤🤤
Evetttt kızıyollllaaaaa bağaaa 🤭 al artık diyolarrr:KK53:

Back
X