• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ama birbirimizi bi güzel yedikk kafa rahatt miss gibii herkesten uzak iyi oluyo arada arıyorsun çevreni ama sonra diyosun yokyaa 😂😂 annem diyo kafan rahatt karışanın yok diyenin yok kv olsa sürekli gidip gelmesinden yana sıkılırr insan hep nekadar mesafe okadar birbirimizin kıymetini anlıyoruz
ne uzak olacaksın ne yakın ortada biyerler iyidir hem sık sık gidilip gelinmezde 😂

Vvuuuuu asla bıyakmamm hattaa benden sıkılana kadar kapını çalarımm bi git artık elço dicen sonra 😂😂 boğuldun artık istanbullda pak gell biz daha istanbul çöp ben burayı daha çok alıştım 😂
kalabalığından bıktım gerçekten ama büyük konuşmıyımda istanbul dışında yapamam heralde 😂

Hahaha 4 peynirli pizza da şarkısı var hepsigruptan 😂
Bende aynen peynirli biberli zeytinli bol kaşarlı cokgüzell offf konuştukça iyice acıktım gelsede biranönce artık🤤🤤
Evetttt kızıyollllaaaaa bağaaa 🤭 al artık diyolarrr:KK53:
Ay evet kuzum o şarkıyı biliyorum hahahaha 🤣🤣🤣🤣 bize gelsinnn o şarkı 🤣🤣🤣🤣
Ay ay maşallah kuzuma şifa olsun bol bol ye bebeğim kan olsun et olsun ohhhh missssss kızımmm yesin içinde misssss 🥲🥲🥲🥲🤣🤣🤣🤣
:dondurma::dondurma::dondurma::KK70::KK30::KK70::KK70::KK70:
Gelmedi mi siparişin daha bebiş çabuk gelsin hemen huplet ben öyle yapıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ay evet kuzum o şarkıyı biliyorum hahahaha 🤣🤣🤣🤣 bize gelsinnn o şarkı 🤣🤣🤣🤣
Ay ay maşallah kuzuma şifa olsun bol bol ye bebeğim kan olsun et olsun ohhhh missssss kızımmm yesin içinde misssss 🥲🥲🥲🥲🤣🤣🤣🤣
:dondurma::dondurma::dondurma::KK70::KK30::KK70::KK70::KK70:
Gelmedi mi siparişin daha bebiş çabuk gelsin hemen huplet ben öyle yapıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahahaha vallahaaa yedimmm ne iyi geldiii 🤤🤤

Back
X