• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti bile temizlik daha gelen giden yok 🤣🤣
Sağolasın canım iyi ol aman 😍
Ohhhh misss gibiiii şimdi bir kahve yap iç gelesiye kadar onlar 🤣🤣🤣
Ne kadar geç geliyorlar bebiş 🌺
İyiyim iyiyim kuzum içim kıpır kıpır ramazan gelecek diye ama regli oldum bende 2 gün oluyor 😒🥺😔 bitince tutacağım artık

Ohhhh misss gibiiii şimdi bir kahve yap iç gelesiye kadar onlar 🤣🤣🤣
Ne kadar geç geliyorlar bebiş 🌺
İyiyim iyiyim kuzum içim kıpır kıpır ramazan gelecek diye ama regli oldum bende 2 gün oluyor 😒🥺😔 bitince tutacağım artık
Onlarda kahveye gelicekler canım o yüzden içneden bekliyorum. Evet ya sorma daha yok sinir oldum akşama kadarda oturur bu saatte gelen insan 😒
Olsun canım oda Allahtan gelen birşey biter yakında çok eksiğin olmaz en azından 🤗

Onlarda kahveye gelicekler canım o yüzden içneden bekliyorum. Evet ya sorma daha yok sinir oldum akşama kadarda oturur bu saatte gelen insan 😒
Olsun canım oda Allahtan gelen birşey biter yakında çok eksiğin olmaz en azından 🤗
Evet çok geçe kalmışlar ya kuzum gerçekten bu 5 çayı gibi bişi olmuş 🤣🤣🤣🤣
Valla kuzum aynen fazla eksiğim olmayacak inşallah 😍🥰 yine tamamlarım kandiller de felan kışın da tutarım biter inşallah 😍🥰🌼☂️❤️🎀💜
İşte böyle borçlar olmasın diye 3 hafta oruç tuttum haftasonu hariç sırf borçlarım kalmasın eskiden falan diye hatırlamıyorum hep tutuyorum ama bilmiyorum adetlerim denk gelince de kandiller de 3 gün tutuyorum kışları tutuyorum bitiyor ama yine de dedim Şaban ayında tutayım Allah kabul etsin inşallah 🤲🏻🎀💜🎀🥰😍🍒♥️🤍

güraydınnn bebikler:KK59:
@mavikelebek34 kızzz aklıma ilk sen geldin ne zaman evlencünnnn :cool:

Fatmazell Fatmazell kuzuş dr ne dedi nasılıusnn:KK74:
@tiniminihaniim tinnoşumm var mı bebikte bi gelişme :cool:
Lna16 Lna16 lenoşşummm aşkımm senin bu ay durumlar nasıl yımırta takip mi :KK36:
@ozo1907 canım benimmm minnoşum nasılsın:KK60:
@Catlak-kurabiye kurbişim özledim nerelerdesin :KK60:
@madammor hiç bakmıyon buralara :63:
@Jou seni seni öper mıncırırım seni at bi güzel fincanlı kahveni de görelim maaharetini :kahve:
@karamel Latte kızzzz vefasııız bre hayırsızz insan birşey söylerrrrr:eek:

bebeklinick bebeklinick anam babam canını yidiğim sen nerdesin ayollll :tokat::KK70:
@D u t d-u-t d-u-t efsane hatun yaaa:dondurma::dondurma::dondurma:
Cookiie Cookiie canımmm sen naptın beklemede misin :anne:
MssPARE MssPARE mmmm canımmm benim :KK19::KK19:
@ASSOSyal :KK53::KK53::KK53:
Mucizecigim merhaba
Ablam bendeydi bir müddet yazamadım o sebepten ☺️

bebeklinick bebeklinick onu bende özledimm:KK42:

broken.gif
Canimmm♥️

Nasılsın iyi misin keyfin nasıl😘
Biraz midem yanıyor canım
İyiyim ama
Alışveriş yaptım
Yemeği fırınladim eşimi bekliyorum bı saate gelir işten

Saçlarına cila yaptirdin miiii en son orada kalmıştık bı ay evvel😑

Biraz midem yanıyor canım
İyiyim ama
Alışveriş yaptım
Yemeği fırınladim eşimi bekliyorum bı saate gelir işten

Saçlarına cila yaptirdin miiii en son orada kalmıştık bı ay evvel😑
Ohh harikasın ellerine sağlık 🥰
Hayır yaptırmadım kuzum mor şampuan kullanıyorum ya biraz işe yaradı turuncular gitti o yüzden gerek duymadım cilaya sen tekrar randevu alıp gittin mi ombreye 😀

Hayır yaptırmadım kuzum mor şampuan kullanıyorum ya biraz işe yaradı turuncular gitti o yüzden gerek duymadım cilaya sen tekrar randevu alıp gittin mi ombreye 😀
Ay yok 😅ablam geldi De kuzum giremedim buralara da.
Kuaförde de vakit harcamak istemedim sen tam gün gidiyor deyince bana😅

Eskiden ombre filan o kadar surmuyordu sanki ya simdi niye 6-7 saat sürüyor onu anlamiyorum😔

Back
X