• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet çok geçe kalmışlar ya kuzum gerçekten bu 5 çayı gibi bişi olmuş 🤣🤣🤣🤣
Valla kuzum aynen fazla eksiğim olmayacak inşallah 😍🥰 yine tamamlarım kandiller de felan kışın da tutarım biter inşallah 😍🥰🌼☂️❤️🎀💜
İşte böyle borçlar olmasın diye 3 hafta oruç tuttum haftasonu hariç sırf borçlarım kalmasın eskiden falan diye hatırlamıyorum hep tutuyorum ama bilmiyorum adetlerim denk gelince de kandiller de 3 gün tutuyorum kışları tutuyorum bitiyor ama yine de dedim Şaban ayında tutayım Allah kabul etsin inşallah 🤲🏻🎀💜🎀🥰😍🍒♥️🤍
Oyyyy rabbim kabul etsin çiçeğimmm gönlü güzelim😍🥰🌸

MssPARE MssPARE cevabını görmemişim özür dilerim ☺️

O zaman biraz kendimi tanıtayım 😂

Kayseriliyim 28 yaşındayım özel sektörde çalışıyorum evliyim kıvırcık kafalı bişeyim 😂 sen nerelisin nasılsın 🥰
Çok şükür iyiyim
Konyalıyım ama eşimin işi nedeniyle Diyarbakırda yaşıyorum çalışmıyorum şu anlık ev hanımıyım 22 yaşındayım :halay:
Kıvırcık saçları çokk severimm kaynım bonus sürekli saçlarıyla oynar dururum yaa çok eğlenceli ama bakımı zor:KK17:

Jou Jou💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
MssPARE MssPARE💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@ASSOSyal💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@Hogwartss💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@Minnosprenses💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@Catlak-kurabiye💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@Cemoos💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@yagmurdansonra💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@mavikelebek34💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@coconatt💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@D u t💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@Migim💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@bir mucizee💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
Fatmazell Fatmazell💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
Saliha40 Saliha40💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@Lna16💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@ozo1907💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
@Mabellee💙💚💛💜💟💟💜💛💚💙❤❤💙💚💛💜💟
İYI AKŞAMLAR CANLARİM 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
NAPİYORSUNUZ NASILSINIZZZZ 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Ooo ellere kuybaaannn nasılsa güzelll etmiş böyleeeee 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Çok şükür iyiyim
Konyalıyım ama eşimin işi nedeniyle Diyarbakırda yaşıyorum çalışmıyorum şu anlık ev hanımıyım 22 yaşındayım :halay:
Kıvırcık saçları çokk severimm kaynım bonus sürekli saçlarıyla oynar dururum yaa çok eğlenceli ama bakımı zor:KK17:
AA 😯 22 yaş küçükmüşsün daha kaç yıllık evlisin 🥰

Acaba neden bu kadar erken evlendin merak ettim doğrusu görücü usulü mü yoksa severek mi evlendin 😂 ben senden meraklı çıktım 🥲
Severek evlendim 🥰
Neden erken evlendiğimi bende bilmiyorum lise bitti üni de okumayınca fazla uzamasın istedik eşimle 😅

MssPARE MssPARE cevabını görmemişim özür dilerim ☺️

O zaman biraz kendimi tanıtayım 😂

Kayseriliyim 28 yaşındayım özel sektörde çalışıyorum evliyim kıvırcık kafalı bişeyim 😂 sen nerelisin nasılsın 🥰
Aa bende Kayseriliyim canım ama şimdi yurt dışındayım eşimin işi sebebiyle 😘 memnun oldum kıvırcık🌺

Yaaaaaaaa ne kadar güzel etiketleme buu bayıldım :anne::anne::anne::anne::anne::KK37::KK36:
Çokselll :KK68::KK68::KK68::KK68::KK37::KK37::KK37::KK22::KK22::KK22::KK22: iyi akşamlar canım iyilik güzellik Ramazan'a hazırlık:KK69::KK72: Sabırsızlıkla bekliyoruz sen nasılsın :KK6::KK6::KK6: şarkı da süper ikisine de bayılırım 😍😍😍😍😍😍
Sizlerin güzelliği canım ❤ Şükürler olsun tüm hazirliklarimizi yaptik orucumuza niyetlenmeyi bekliyoruz canim ☺☺☺😍😍😍😍
Yaaa çok güzel kalpler falan çok teşekkürler 😘😘😘😘
İyi akşamlar 😊😊😊🌸
Ne demek cemosum 😍😍😍😍😍 Hayırlı akşamlar ❤❤❤❤
Oyyyy balımmmm senin şarkını da seni de severimm öperimm:KK36::KK72:
Yemeği yedik mutfağı toparlayıp yürüyüşüme çıkacağım bebişim sen napıyorsun nasılsın görüşmeyeli:KK60:
Bende seni severim fatmom 😍😍😍😘😘😘 ohh misss şimdiye gelmişsindir yürüyüsten ☺
Valla ben de bilmiyom ne yaptigimi ama şükürler olsun iyiyim 🙏😂😂😂😂
Merhaba kuzum içim açıldı rengarenk olmuş her yer iyiyim çok şükür iş güç uğraşıyorum sen ne yapıyorsun nasılsın:KK60:❤️❤️
Sevindim vallahi hepiniz beğenmişsiniz etiketimi 😊❤ Rabbim iyilik versin bende ayni ev is güc uğraşıyoz 😊😊😊😊😘😘😘😍😍😍
Harikasin etikette kendimi gorunce ayri bi mutlu oldum.sana da iyi mutlu aksamlar💕♥️💐
Ne demek canim ❤❤😍😘
Ne güzel olmuş ohhh içim yüreğim açıldı cıvıl cıvıl :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Sizlerin güzel cevaplari da benim icimi acti parem 😍😍😍😍😍😍❤❤😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💖💖💖💖
Canmmmmmmmm hoşgeldinn ne güzel geldinnnn😍😍😍😍😍😍nasılsınn 🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Geçen seni etiket etmeye çalıştım adını ikisini bir araya bulup getiremedim yaaa🤤
Hoşbuldummm mucizemmm ❤😍😘😘 iyim şükür olsun ❤❤😍😍😍
Blueberry4268 😜😝😝😝😝😝
Ooo ellere kuybaaannn nasılsa güzelll etmiş böyleeeee 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Bende seni yaradana benimle tanıştirana kurban olayım canimmm benimm joummm senin güzelliiğinnn 😜😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤😍😍😍😍😍

Sizlerin güzelliği canım ❤ Şükürler olsun tüm hazirliklarimizi yaptik orucumuza niyetlenmeyi bekliyoruz canim ☺☺☺😍😍😍😍

Ne demek cemosum 😍😍😍😍😍 Hayırlı akşamlar ❤❤❤❤

Bende seni severim fatmom 😍😍😍😘😘😘 ohh misss şimdiye gelmişsindir yürüyüsten ☺
Valla ben de bilmiyom ne yaptigimi ama şükürler olsun iyiyim 🙏😂😂😂😂

Sevindim vallahi hepiniz beğenmişsiniz etiketimi 😊❤ Rabbim iyilik versin bende ayni ev is güc uğraşıyoz 😊😊😊😊😘😘😘😍😍😍

Ne demek canim ❤❤😍😘

Sizlerin güzel cevaplari da benim icimi acti parem 😍😍😍😍😍😍❤❤😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💖💖💖💖

Hoşbuldummm mucizemmm ❤😍😘😘 iyim şükür olsun ❤❤😍😍😍
Blueberry4268 😜😝😝😝😝😝

Bende seni yaradana benimle tanıştirana kurban olayım canimmm benimm joummm senin güzelliiğinnn 😜😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤😍😍😍😍😍
Canımm canımmm kuzummm balll 😘😘 seni burda görmek cokgüzel çokk🥲 hele seni yaradana kurban olayiiimmm

Severek evlendim 🥰
Neden erken evlendiğimi bende bilmiyorum lise bitti üni de okumayınca fazla uzamasın istedik eşimle 😅
Anladım canım hepsinden önemlisi mutlu olmak gerisi bir şekilde geliyor 🦋🥰
Aa bende Kayseriliyim canım ama şimdi yurt dışındayım eşimin işi sebebiyle 😘 memnun oldum kıvırcık🌺
Çok memnun oldum neyse ki eşinin işi nedeniyle yurtdışında olan akrabam yok 😂😂

Canımm canımmm kuzummm balll 😘😘 seni burda görmek cokgüzel çokk🥲 hele seni yaradana kurban olayiiimmm

broken.gif

Back
X