- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.965
- 598
Günaydın perimmmm hayırlı sabahlar ramazanlarYav size noli beni niye bıraktınız yeşil başlı güvel ördek gibi
Günaydın bebişlerimhayırlı ramazanlar
![]()

Kırmızılara boyandık böle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın perimmmm hayırlı sabahlar ramazanlarYav size noli beni niye bıraktınız yeşil başlı güvel ördek gibi
Günaydın bebişlerimhayırlı ramazanlar
![]()
Amin canım inşallahRamazan ayımız hayırlı olsun. En iyi şekilde geçirmek nasip olsun.
![]()
Ben hep bekliyim belki yarışmalardan bende boyanırım. Fakirin yüzü gülürmüGünaydın perimmmm hayırlı sabahlar ramazanlar⚘
Kırmızılara boyandık böle![]()
Pare mi banlanmayacskBunuda buldun yaaa birşey demiyorumm yaaa proloğunn şenlensin inşaallahhhh
Banlanmaman dileğiylee![]()
Bizi bırakmışlar neyse bizim renklerimiz daha güzel boşver kırnızı biraz cırtlak duruyor aramızda kalsınAşkommmm canım gülümmm![]()
Bak işteeeeePare mi banlanmayacskakşam ucundan dönüyordu yine
![]()
Sağolasın balımBen hep bekliyim belki yarışmalardan bende boyanırım. Fakirin yüzü gülürmü
Hayırlı olsun bebişim hepinize güle güle kullanın allı allı![]()
Catlak-kurabiye
coconatt
Tabiiii boşveeerrr en güzell yeşill ilkbaharr çiçekler yapraklarr içindeyizz beybi fenaa mıBizi bırakmışlar neyse bizim renklerimiz daha güzel boşver kırnızı biraz cırtlak duruyor aramızda kalsın![]()
Ateşli kadin..kırmızıyı bende çok severim birde maviyiGünaydın perimmmm hayırlı sabahlar ramazanlar⚘
Kırmızılara boyandık böle![]()
Banlanırsa pro gidiyormu ama kızzO bir pare![]()
Evet ama bununda havası başka bir soluyamadıkSağolasın balım![]()
ama yeşil en güzel renk itiraf edelim
![]()
Ohh mis gipinTabiiii boşveeerrr en güzell yeşill ilkbaharr çiçekler yapraklarr içindeyizz beybi fenaa mı
Doğa severler içindeyizzz![]()
Hicbir başlığa uymayan bölümü sahur bekleyenler konusuna daldım gece allahtan kavga bitmiş yoksa yine banla na bilirdimBak işteeeee![]()
Günaydın kırmızı kıp kırmızı bir güne ramazanın ilk günü Ne günaydın
Benim sevdam kırmızı
![]()
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@Migim
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@Elhan
@B O Z A
Hahahahahaha iyikide bitmişş gene olcak busefer 1 hafta gel bekleyehh sonra seni emiii PareeHicbir başlığa uymayan bölümü sahur bekleyenler konusuna daldım gece allahtan kavga bitmiş yoksa yine banla na bilirdim![]()
Ben hep bekliyim belki yarışmalardan bende boyanırım. Fakirin yüzü gülürmü
Hayırlı olsun bebişim hepinize güle güle kullanın allı allı![]()
Catlak-kurabiye
coconatt
AminnnnnRamazan ayımız hayırlı olsun. En iyi şekilde geçirmek nasip olsun.
![]()