• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi gecelerr güzel kuzummm😘😘

mochi-mochi-peach-cat-peach-and-goma-cat.gif

Allah şifa versin dut kızçe dualarımız seninle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Herşey güzel olacak gönlünü ferah tut onca edilen dualar boşuna değil kim bilir kimin duası kabul oldu kuzum Allah'ın izni ile inşallah 🤲🏻🌺
İnşallah canım allah razı olsun

Dr dan çıktım bok gibiyim

Bıktım tükendim artık ben şu isteği alsın içimden Allahm artık yoruldum tükendim olmuyor nasip olmuyor
Rahim incelmiş kalınlaşmıyor onca ilaca rağmen
Hadi yaa 😓😓 günde kaç tane estrofem içiyorsun balım. Dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılma artırdılar mı dozajı
Başka bir önerileri var mı peki

Dr dan çıktım bok gibiyim

Bıktım tükendim artık ben şu isteği alsın içimden Allahm artık yoruldum tükendim olmuyor nasip olmuyor
Rahim incelmiş kalınlaşmıyor onca ilaca rağmen
Rabbimin imtihanı olduğunu unutma vakti zamanı gelince olacak sıkma canını ve öyle deme ve bu doktor biraz beceriksiz gibi yakın illerde başka doktor yok mu kuzu doktor değiştirsen belki senin için iyi olacak

Canım ilaç veriyolar damarı yumuşatmak için . Çarşamba günü anjuo olacak nolur dua edin açılsın damar yoksa bypass
Dutum kendini hiç düşürme hep duamdasınız açılacak inşallah iyi olucak. Rabbim geçicisini versin çok şükür erken farkettiniz şifasınıda vericek 🤲🏼💐

Back
X