- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
hadi inşaalah bi avaz da fırtlatBen üzülmüyorumm kızzz sankii hapşurduğum gibi doğuracamda mubarekkbukadar rahat olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşaalah bi avaz da fırtlatBen üzülmüyorumm kızzz sankii hapşurduğum gibi doğuracamda mubarekkbukadar rahat olmaz
Hahahahah tek hayalimmhadi inşaalah bi avaz da fırtlat![]()
Boşuna kitlendin ayağaaAhahah
Yok akşaama onlara gidicezde onla ilgili birşey dicekmiş![]()
Az daha hazır olda açacaktım telefonu aahahahhaBoşuna kitlendin ayağaa![]()
Akşmaa yırttın o haldeAz daha hazır olda açacaktım telefonu aahahahha![]()
Evet kaynımın doğum günü merasimi nedeniyle yemeğide aradan çıkarcaxAkşmaa yırttın o halde![]()
HarikaaaEvet kaynımın doğum günü merasimi nedeniyle yemeğide aradan çıkarcax![]()
Sen nasılsın canım neler yapıyorsunHarikaaa![]()
Oyyy napem kuzum yürüyüş falan ediyorum arada yemek yapmaya zorlanmaya başladımm artık vücudum yorgun 3cü trimestere geçtik vallahaa çok zorr ev mi işi etcen yemekmi etcen çamaşırmı ascan vallahaa hep uykum varrSen nasılsın canım neler yapıyorsun![]()
Az kaldı kuzu çoğu gitti azı kaldı biraz daha dayan sonrada bebekten yapamıcanOyyy napem kuzum yürüyüş falan ediyorum arada yemek yapmaya zorlanmaya başladımm artık vücudum yorgun 3cü trimestere geçtik vallahaa çok zorr ev mi işi etcen yemekmi etcen çamaşırmı ascan vallahaa hep uykum varrayakta durmaya mecalim olmuyo yemekte hep ayaktasın başım dönüyor sürekli acıkıyorumm
Odasını ettik kuzumm o bitti şükürr benim bise almama gerek kalmadı hep hediye geldiAz kaldı kuzu çoğu gitti azı kaldı biraz daha dayan sonrada bebekten yapamıcan
E hazırlıklar nasıl gidiyor herşeyi hazırlı bebişin![]()
Ayyh nasıl oldu odasııOdasını ettik kuzumm o bitti şükürr benim bise almama gerek kalmadı hep hediye geldi
3 5 parça iç zıbın alcam sadecee oda bayramda istanbula gidicez o zaman alcaz hastane hazirlığımda bitiyo ordada bikaç parça var eksik
Guzel oldu kuzuuAyyh nasıl oldu odasıı
İyi canım çok birşey kalmamış sağlıkla gelsin prenses![]()
doğunca da karnımda kalsaydı diyeceksin :)Amaaannn kuzu vallaha hamilelik sandığımız gibi değilmiiş boşa hayal etmeben biran önce gelse doğursam diyorum yanii
Olsunn kuzu biliyorum zor nediyeyimki oyle desem zor boyle desem başka birşey diyo herkes sağlık olsundoğunca da karnımda kalsaydı diyeceksin :)
aynen sağlıklı olsunda doğuyor büyüyor zaman çok çabuk geçiyor bir bakıyorsun 6 ay olmuş bir bakıyorsun 12 ay olmuş . tabii mor gözaltları herşeyi belli ediyor orası da ayrı :)Olsunn kuzu biliyorum zor nediyeyimki oyle desem zor boyle desem başka birşey diyo herkes sağlık olsun![]()
Ana olmak kolay değilkii vallahiii bile bile yapıyoruz çocuk zatenn artık ömrünü evladına veriyorsunaynen sağlıklı olsunda doğuyor büyüyor zaman çok çabuk geçiyor bir bakıyorsun 6 ay olmuş bir bakıyorsun 12 ay olmuş . tabii mor gözaltları herşeyi belli ediyor orası da ayrı :)
Amin canım benim inşallahhGuzel oldu kuzuu
Inşaallahh inşaallahh canımm
Allah sizede uğraştırmadan tez vakitte hayırlı zamanda nasip etsin![]()