- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Rabbim inşirah ferahlığı versin yüreğine güzelim ederim tabiAminnn Paremm hayırlı cumalar
Rabbim gönlümü genişlet ferahlat nolur daraltma bana güç ver imtihanımı kolay eyle benim için dua eder misiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim inşirah ferahlığı versin yüreğine güzelim ederim tabiAminnn Paremm hayırlı cumalar
Rabbim gönlümü genişlet ferahlat nolur daraltma bana güç ver imtihanımı kolay eyle benim için dua eder misiniz![]()
Etmez miyim canım benimAminnn Paremm hayırlı cumalar
güzel kalbinden öperim kiiEtmez miyim canım benim
Okuyorum burda ne güzel birbirimize destek oluyoruz bazen yazmıyorum karşılıklı sohbet oluyor mesela geçenbir mucizee sıkıntısı vardı ben hiç yazmadım yada bir başkasının
Dua ediyorum balım rabbim cuma aşkına cumada geçen o mübarek saat adına duası kabulnolan kullar hürmetine duamızı kabul etsin sıkıntılarımızı gidersin huzur versin kalbimize genişlik versin sevinç gözyaşları versin inşallah tinnosum❤
![]()
Mucim karşılıklı muhabbet hiç araya girmiyorum okuyorum dolusun haklısıngüzel kalbinden öperim kii![]()
Aminnn çiçeğim Allah razı olsunnRabbim inşirah ferahlığı versin yüreğine güzelim ederim tabi![]()
Aminnn mucizem hepimize tek tek şifa olsun
Canım paremm ne güzel dua etiin öylee nasıl İhtiyacım varmış Rabbim her birimizin ne duası varsa kabul etsiin düğüm olmuş yollarımızı çözsün feraha kavuştursun inşAllahEtmez miyim canım benim
Okuyorum burda ne güzel birbirimize destek oluyoruz bazen yazmıyorum karşılıklı sohbet oluyor mesela geçenbir mucizee sıkıntısı vardı ben hiç yazmadım yada bir başkasının
Dua ediyorum balım rabbim cuma aşkına cumada geçen o mübarek saat adına duası kabulnolan kullar hürmetine duamızı kabul etsin sıkıntılarımızı gidersin huzur versin kalbimize genişlik versin sevinç gözyaşları versin inşallah tinnosum❤
![]()
Amin bitanem aminAminnn çiçeğim Allah razı olsunn
Aminnn mucizem hepimize tek tek şifa olsun
Canım paremm ne güzel dua etiin öylee nasıl İhtiyacım varmış Rabbim her birimizin ne duası varsa kabul etsiin düğüm olmuş yollarımızı çözsün feraha kavuştursun inşAllahYürekten kocaman aminn rabbim sen derman ol bu kalplerimzee sağol parişim
![]()
İşte tamda o durumdayım paremmmMucim karşılıklı muhabbet hiç araya girmiyorum okuyorum dolusun haklısın
Ama yapacak bir şey yok ALLAH sığınmaktan başka dua ediyorum rabbim sıkıntılı kim varsa çaresiz kim varsa seni herşeye gücün yeter yetiş bize diyorum
Bende yaşıyorum neler neler evler bana dar geliyor hemen bir camiye gidiyorum yada odaya çekiliyorum ağlıyorum olmuyor dövünüyorum olmuyor abdest alıyorum rabbime içimi açıyorum gidecek yerimiz yok çünkü ona sığınıyoruz
Allah razı olsun canım paremmmMucim karşılıklı muhabbet hiç araya girmiyorum okuyorum dolusun haklısın
Ama yapacak bir şey yok ALLAH sığınmaktan başka dua ediyorum rabbim sıkıntılı kim varsa çaresiz kim varsa seni herşeye gücün yeter yetiş bize diyorum
Bende yaşıyorum neler neler evler bana dar geliyor hemen bir camiye gidiyorum yada odaya çekiliyorum ağlıyorum olmuyor dövünüyorum olmuyor abdest alıyorum rabbime içimi açıyorum gidecek yerimiz yok çünkü ona sığınıyoruz
Allâh'ım! Senden başka ilâh yoktur, Seni her çeşit kusurdan tenzîh ederim. Ben nefsime zulüm edenlerdenim." Bununla duâ edip de icâbet görmeyen yoktur. *"Bir kimse, sıkıntılı zamanında on defa, Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm'i okursa, Allahü teâlâ üzüntüsünü giderir."İşte tamda o durumdayım paremmm![]()
Coook yakıştı kuzu asla bozmaEvet evet artık ben bir pandayım
![]()
okeyto minnoşşşCoook yakıştı kuzu asla bozma![]()
Ah mucim kimsenin kimseye benzemiyorAllah razı olsun canım paremmm
elbette sıkıntıyı verenn de giderecek olan da Rabbimiz
kime gitsek kimse bulamaz derdimize çare
o kadar içten samimi hissediyorum ki sizleri
iyi ki diyorum iyiki beni de ne hissettiğimi anlayabilecek sizleri tanımışım
doluyorum doluyorum gelip buraya döküyorum içimi
hakkınızı helal edin kendi sıkıntımla çok şişiriyorum kafanızı
dua grubu kurdun birbirimize dualar vesile oluyoruz kimin duası kime geçer belli olmaz Allah senden bin kere razı olsun
hepimizin kendine göre sıkıntısı yükü ağır basıyor dünya imtihan dünyası kalbimize her ne kadar da büyük gelse
Rabbim senin de bütün sıkıntılarını gidersin kuzum kalbinden gönlünden ne geçiyorsa en güzelini en hayırlısını nasip etsin bitanem dualarımdasınız kuzum![]()
Her zamankii ruh hali mucizemmO gün gelene kadar keşke derin bir uykuda olsam ve o gün uyansam
Ah kızlarım rabbim gönlümüzü ferahlatsın imtihanlarımızı kolaylaştırsın inşallahMucim karşılıklı muhabbet hiç araya girmiyorum okuyorum dolusun haklısın
Amin perim amin
Çok teşekkür ederim pareemmm ekran görüntüsü aldım uygulayacağım bunu İçimizde sıkıntıya dair ne varsa Rabbim alsın götürsün inşallah kuzummAllâh'ım! Senden başka ilâh yoktur, Seni her çeşit kusurdan tenzîh ederim. Ben nefsime zulüm edenlerdenim." Bununla duâ edip de icâbet görmeyen yoktur. *"Bir kimse, sıkıntılı zamanında on defa, Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm'i okursa, Allahü teâlâ üzüntüsünü giderir."
Bunu oku kuzum hatta suya oku sonra elini yüzünü yıka iftarda iç sudan rahatlarsın bitanem
ah kuzum canım paremAh mucim kimsenin kimseye benzemiyor
Sabah bak dua bölümünde 10 aylık bebek için dua okunuyor okundu
Neler var rabbim bütünlerimizi aratmasın
Sizden de razı olsun hep diyorum bir an önce güzel haberler alalim sevinelim hep beraber inşallah
Tabiki güleceğiz geyik yapacağız ama dertlerinize de ortak olucagiz öyle düşünme paylaşmak en güzeli bir güzel söz bir destek yanyana olmamakta aldığımız o enerji bizi güçlü yapıyor derdimize derken yapıyor
Imtihan dünyası kimse inan kihalinden memnun değil sen bebek istiyorsun diğeri sağlık diğeri ev diğeri iş diğeri başka başka şeyler
Ağır imtihanlar vermesin rabbim
Bende çocuk istiyroum.hemde deli gibi
Ben eğer bebeğim olursa diye yelekler kazanlar battaniyeler ooo neler neler yaptım koca hurç dolusu bak olmadı benim eşte yok evimde yok çocuğunda yok
Şükür ailem var rabbim birimi veriyor biriyle deniyor
Ya ailem olmasaydı diye şükür ediyorum olana şükür edip olmayanın hayırlısı dileyeceğiz sonra ölüp gideceğiz dünya böyle
Allah razı olsun amin güzel kuzumm aminnn
Amin mucim benim lokma tatlım aminah kuzum canım parem
Rabbim imtihanlarımızı kolay eylesin beterlerinden saklasın hepimizi
ben hissediyorum Rabbim güzel gönlüne göre hayırlı bir eş hayırlı evlatlar da verecek elbet
öyle kuzum olana şükredeceğiz olmayanı da verecek olan da vermeyecek olanda elbet yine Rabbim
öyle ya da böyle hepimiz göçüp gideceğiz kalıcı değiliz ki dertler de kalıcı olsun Rabbim sabr versin hepimize
Çalışmaya çalışıyorum sosyalim sen de durum neMinnosum naptin dersleri![]()