- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Ahh ahhh işte az önce bahsetmek istemediğim konu buydu ben ssenj acılarından hatırlıyorum işte kuzummmm.. ben yaralandım okurken yaşadıklarını.. bu yüzden senin ismini cismini unutmamam.. Cunki biz hepimiz aynı geminin yolcusuyuz.. Ancak biz anlarız birbirimizi.. çok üzgünüm göz yaşlarımı da tutamıyorum.. Ama geçecek bunlar da geçecek.. biliyorum...Canımmm mmm kurabiyemmmmmmmm bitanemm
Ne güzel yazmışsın öyle
Doğru diyorsun ben de 3 kayıptan sonra bi de üstüne 45 li yaşlar rezervine sahip olduğumu öğrendiğimde yıkılmıştım
Neden ben neden diye günlerce ağladım
Daha bebeklerim niye ölüyor onun sorununu yana yana ararken çaresini bulamamışken Bi de artık hamile kalamamanın ne kadar zorun ötesine geçtiğini öğrenmek
Resmen ölmek istedim
Neye yarardım ki artık
Sonra denediğim onca kürler içtiğim onca ilaçlar
Sonra tam 1 sene sonra kimyasal hamilelik
Ona bile sevindim çünkü hala hamile kalabiliyorum
14 ay sonra da 4.yü nepnet çift çizgi
Ama sonu değişmedi yine aynı...
Gelselerdi ben onları çok sevecektim ama onlar beni sevmedi bıraktı gitti
Her ay yaptığım 4 5 tane tek çizgi testler
Bu ay olcak hayır inanmıyorum Dr bu ay olcak diye diye at gibi kendimi harap ettim
Nasıl bu kadar bahtsızım onca insan arasında neden ben diye diye ellere pat diye kolay olan bana neden gitgide imkansız oldu diye
Canlarım çok yandı
Kaç arkadaşımla beraber hamile kaldım onların doğdu benimki öldü
İş arkadaşım ben 3.ye o da ilkine hamileydi
Ben hiç mide bulantısı kusma yaşamadm o kafasını kaldıramıyordu
Ve bana dediği cümle ömrü billah kulağımdan çıkmicak "oh ne güzel sen herşeyi yiyosnn mide bulantı falan yok ama sağlıklı bebek mide bulandırırmış"
Ve ben 9 haftada yine kürtaj oldum
Onunki doğdu şuan iki yaşına yetecek ve korunarak tekrar hamile
Akşama kadar gelen müşterilerle yaptığı çocuk bebek muhabbetlerine maruz kalıyorum
Senin niye yok niye almıyon diyenler de cabası pazarda satklıyodu ya..
Ya Sen şaşkınsın çocuk yapmasını bilmiyorsun diyenler..
Ümidim mi artık çok zayıf ama Allah bilir herşeyi elbet de görüyor benim de halimi
4 yıl oldu evleneli
Ve 3.5 senedir bu yollarda uğraşıyorum
Dr Lara döktüğümüz paraların haddi hesabı yok..
Nerde Bi bebek görsem ne zaman gözümün önünde koklaya koklaya evlatlarını sevseler içimden Bi yer kopuyor ağır ağır yaka yaka akıyor benden kimse görmüyor kimse bilmiyor ne hissettiğimi ama elbet Bi gören var..
İmtihan kimisini varlıkla kimisi de yoklukla..
Hiç aklıma gelmezdi evlatsızlıkla sınanacağımm
Oysa sanıyordum ki hemen evlencem istediğim anda hamile kalcam ve fix 9 ayda doğurcam
Ama olmadı işte..
İyi de herkeste öyle oluyordu hani?
Hani ilkini kaybetse ikinci oluyordu ya da üçüncü hani?
Hayatımda da hiç bişey kolay olmadı ama hiç bişey de bu kadar canımı yakmadı belki de..
Dediğin gibi kurabiyem buraya geldim ve tek olmadığımı daha kötüsünü olabilirdi ya imtihanın farklı olsaydı ya Kayıpların daha büyük olsaydı
Ya da hayırsız evlatlar sınansaydın ya da sağlığında sıkıntı olsaydı
Çok şükür halimize Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur buna inanmak istiyorum..
Onun hazinesi geniştir boldur bizimde boynumuzu bükük bırakmayacaktır elbet..
Sabr acı da meyvesi tatlı olur inşallah.. Ben Rabbim den hep diyorum ki önce isteyen dileyen bekleyen herkese versin sonra bize de versin sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu her bir azâsı yerinde aklı başında diye..
Allah senden bin kere razı olsun bitanem dualarında bize de yer verdiğin için Rabbim güzel minnoşun sağlıkla kucağına alıp hayırla huzurla büyütme i hayırlı evlat olmasını nasip etsin
Bizim yaralarımız hep aynı yerde o yüzden daha çok hissediyoruz birbirimizi..
Belki ben de kolay sahip olsaydım anlamayacaktım benim gibi olanları çünkü yakınjmdaki hiç kimse beni anlamıyor![]()
Herkesin acısı kendine göre ağırdır burada kıyas söz konusu dahi olamaz.. Rabbim vericek sana da birgün İnshaAllah her gün o güne daha çok yaklaşıyorsun... Sabrın nın mükafaatini alacaksın..
Rabbim kullarının dularini hemen yerine getirmezmiş meleklere der miş "ben o kulumun sesini çok seviyorum ona istediğini hemen verme " diye .. Rabbim senin sesini seviyor daha çok duymak istiyor o yüzden yılmadan hergun istiğfar edip yalvar Rabbine..