- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.966
- 598

Acın sesi sonuna kadar uleynnnnnnnnnn

Y yagmurdansonra

N NesNa

M MaviMabellee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa rüya gibi geliyor tinnoşumOyyy ısırılacakk çiçeğimm neler yapacaz neleeerrBekleyişlerimiz hayırla sonuçlansın inşAllah kuzum anne topiklerimzde neler konuşcaz neler
![]()
Canm benim yaAhh ahhh işte az önce bahsetmek istemediğim konu buydu ben ssenj acılarından hatırlıyorum işte kuzummmm.. ben yaralandım okurken yaşadıklarını.. bu yüzden senin ismini cismini unutmamam.. Cunki biz hepimiz aynı geminin yolcusuyuz.. Ancak biz anlarız birbirimizi.. çok üzgünüm göz yaşlarımı da tutamıyorum.. Ama geçecek bunlar da geçecek.. biliyorum...
Herkesin acısı kendine göre ağırdır burada kıyas söz konusu dahi olamaz.. Rabbim vericek sana da birgün İnshaAllah her gün o güne daha çok yaklaşıyorsun... Sabrın nın mükafaatini alacaksın..
Rabbim kullarının dularini hemen yerine getirmezmiş meleklere der miş "ben o kulumun sesini çok seviyorum ona istediğini hemen verme " diye .. Rabbim senin sesini seviyor daha çok duymak istiyor o yüzden yılmadan hergun istiğfar edip yalvar Rabbine..![]()
Bunu biliyorum bitanem arkadaşım atmıştı çok etkileyiciwww.instagram.com
Bu beni çok etkileyen bir hikayeydi sizinle paylaşmak istedim.
Bende evimdeki çiçekler ile konuşurdum, dua isterdim..
Lna16
Tiniminimavihanim
bir mucizee
My_Moonlight06
Bitanem benimAhh mucizemm neler yaşamışsın. O kalbinden öperim senin. Rabbim o acılarını unuttursun. Hele sana bu şekilde baskı yapanları Rabbime havale ediyoruz bildiği gibi yapsın..
Bu yaşadıklarının Rabbim katında çok büyük mükafatı var buna inanıyorum bitanem. Rabbim dünyada kulunun ayağına taş değse onun bile mükafatını veriyor. Burası dert dünyası, imtihan dünyası. Rabbim kolaylaştırsın inşallah
İnşallah son olsun yaşadıkların.. Hayalini kurduğun o güzel günlerin tez vakitte seninle olsun canım.
Birde şunu deme
Bunu deme kuzum önce kendi adına iste.
Duanda Rabbim bana ve tüm isteyenlere diye başla
Hepiniz için diyorum kızlar bunu
Sebebini şöyle anlatayım
Biz üç arkadaştık evlat sahibi olmak için tedavilerimizi paylaşıyorduk
Diğer arkadaşlarım çok üzülüyor diye hep derdim ki
"önce sizin olsun ben beklerim"
Ve öyle de oldu
Sırayla hamile kaldık aramızda üçer ay falan var
Sonuncu bendim
Ama kolay olmadı
Tam ilaçların etkisiyle psikolojim alt üst olmuşken yanımda açılan bebek muhabbeti beni daha çok yaraladı
O yüzden duanızda önce kendinize yer verin her zaman
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
Elhan
My_Moonlight06
Hee bazılarında geri başlıyormuş seninki de öyle oldu demek ki zor olur ya. Ayran falan iç bakalımOyyy napem ilacımı içtim şini kuzumm 1 saat bekliyorum şimdi 12 de kahvaltımı edeceğumm mide bulantım oluyo yanma falan ilk aylar gibi![]()
Amin amin canım inşallahYaa kurbişiiim ne kadar güzel şeyler söylemişsin
Evet hissediyorum bu ay içimde ayrı bir huzur var yakın zamanda hepimizden güzel haberler duyacağız Allahın izniyle rabbim hepimize daha fazla aratmadan nasip etsinBizden daha kötü durumda olanlara da yardım etsin inşallah
![]()
Kesinlikle canım en iyisi özellikle sana iyi gelmeyen yaranı kanatan insanlara ağzının payını verip hayatımızdan mümkünce uzağa atmak lazım. Çünkü düşünmüyor insanlar düşünmeden konuşuyor. Yarasına tuz bastığının farkında olmadan konuşuyor. Bu tür insanlar ya sadece kendini düşünüyordur ya da patavatsız, dangalak olarak hayatımızda yer işgal ediyor.Canım arkadaşım yüreği güzelim. O kadar güzel o kadar doğru şeyler demişsinki. Bazen zor olsada bazı şeyleri kafamızda bitirip başka şeylere yönelmemiz şart. Bende bir kaç zamandır böyleyim. He olmuyormu oturup yana yakıla kendimi harap ettiğim oluyor tabiki. Ama genel olarak aklımdan sildim attım. Bu konuda Bana zarar veren insanlarlada arama yıkılmaz duvarlar ördüm. İç huzuru teslimiyeti yakalayınca bazı şeyler kolaylaşıyor gibi geliyor. Rabbim kolay eylesin sınavlarımızı ama ne diyim. Sürekli kayıplarda çok zor. Beklemekte çok zor.
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
Elhan
My_Moonlight06
Kız ritim güzel bağıra bağıra dinle eğlenceliAyy sabah sabahta hiç damara bağlayasım yok hemşooo![]()
Okeyy öyle dinleyimKız ritim güzel bağıra bağıra dinle eğlenceli![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
Elhan
My_Moonlight06
Kesinlikle öyle canım onlar cennet kapısında beklermiş anne babasını almadan girmek istemezmiş cennete. Ahh ne büyük mükafat acısı çok zor ama dediğin gibi mükafatı çok büyük.Yaaa rüya gibi geliyor tinnoşum
Canm benim ya
İnşallaah Rabbim yüzümüzü güldürsün göz aydınlığı Salih Saliha evlatlar versin inşallah hepimize
Bunu biliyorum bitanem arkadaşım atmıştı çok etkileyici
Bana da diyorlar 5 yıl 10 yıl 15 yıl olmadı sonra kendiliğinden oldu falan diye misaller veriyorlar ancak Allah bilir yine de ama benim her an menepoz olma korkusu var
Bitanem benim
Derlerki bu dünyada kaybettiğin bebeğin varsa öbür dünyada sana şefaatçi olacak
Sonra düşündüm ki benimkiler daha bebek bile olamamıştı hatta sadece Bi tanesinin kalbini duymuştuk Allahm ne güzeldi dünyalar bizim olmuştu eşimle ikimizde nasıl ağlamıştık bu defa olacak diye
Allah bilir inşallah eşime de bana da şefaatçi olurlar
Rabbim kolaylaştırsın inşallah kurabiyem Bi tane minnoşum var Rabbim ona can versin sağlık sıhhat her bir azâsını yerinde verip kucağımıza almayı nasip etsin
Ben hep şey diye biliyordum önce Müslüman kardeşin için iste sonra da kendine iste diye o yüzden böyle diyordumçok üzüldüm
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
Elhan
My_Moonlight06
Senin durumlar nasılHee bazılarında geri başlıyormuş seninki de öyle oldu demek ki zor olur ya. Ayran falan iç bakalım
Amin amin canım inşallah![]()
Güzel günler yakındır
Kesinlikle canım en iyisi özellikle sana iyi gelmeyen yaranı kanatan insanlara ağzının payını verip hayatımızdan mümkünce uzağa atmak lazım. Çünkü düşünmüyor insanlar düşünmeden konuşuyor. Yarasına tuz bastığının farkında olmadan konuşuyor. Bu tür insanlar ya sadece kendini düşünüyordur ya da patavatsız, dangalak olarak hayatımızda yer işgal ediyor.
Çok haklısın bitanem hepsi çok zor o yüzden Rabbim kolaylaştırsın derim hep. Bu imtihanlarınız son olsun güzel haberler alacağınız güzel günler göreceğimiz bir yıl olsun bu yıl![]()
Amin bitanem aminnnn,Müslümmmm en sevdiğimmmm
Kesinlikle öyle canım onlar cennet kapısında beklermiş anne babasını almadan girmek istemezmiş cennete. Ahh ne büyük mükafat acısı çok zor ama dediğin gibi mükafatı çok büyük.
Rabbim o minnoşuna can versin sağlıkla sıhhatle tutunsun sana. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim insallah
Bende öyle duymuştum balım annemde öyle dua ederdi ama işte ağzımızdan çıkan duanın ne zaman kabul olacağını bilemiyor insan. O yüzden geride kalmak çok zor ona sabretmek çok zor
Yapın da.nerden yaparsanız yapinTelde olmaz pariş TV de açıp son ses yapayım mı hahaha![]()
![]()
Buna hangi şarkı gider bulucam mucimm
Hangi şarkı gider bilmem parem ama İsmail hacıoğlu dansına hiç birisi gitmezBuna hangi şarkı gider bulucam mucimm![]()
Ben duygularımı çok belli eden bir insan değilim normalde catlağım. Mesela kayıplar yaşadım çok zor zamanlar gecirdim ama asla kimse bilmez bu durumu. Bir arkadaşım var onunda iş yerinde birisi böyle kayıplar yaşamış baya onu diyordu geçen dedi bana aa o arkadaşım tüp bebeğe başlıyor dedi. Aa ne güzel falan dedim inşallah nasio olsun dedim. Diyorki ama o çok kafasına takıyor ya senin gibi değil bak sen daha soğuk kanlısın o hep kafasında. Dedim bence sınanmadığın birşey hakkında çok fazla yorum yapma doğru olmaz.Hee bazılarında geri başlıyormuş seninki de öyle oldu demek ki zor olur ya. Ayran falan iç bakalım
Amin amin canım inşallah![]()
Güzel günler yakındır
Kesinlikle canım en iyisi özellikle sana iyi gelmeyen yaranı kanatan insanlara ağzının payını verip hayatımızdan mümkünce uzağa atmak lazım. Çünkü düşünmüyor insanlar düşünmeden konuşuyor. Yarasına tuz bastığının farkında olmadan konuşuyor. Bu tür insanlar ya sadece kendini düşünüyordur ya da patavatsız, dangalak olarak hayatımızda yer işgal ediyor.
Çok haklısın bitanem hepsi çok zor o yüzden Rabbim kolaylaştırsın derim hep. Bu imtihanlarınız son olsun güzel haberler alacağınız güzel günler göreceğimiz bir yıl olsun bu yıl![]()