• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aminn Aminn balım🥰
Mübarek günlerde bizi karşılaştıran dualarımızda yer verdiren Rabbimin vardır elbet bir bildiği. Özellikle buradaki dua gruplarında hiç tanımadığın, yüzünü görmediğin insanların duasında olmanın verdiği huzur tarif edilemez canım. O yüzden inanıyorum bir gün o duaları yaşarken bulacağız kendimizi 🤗🤗
Bir de senin ismin mümine miydi balım🙈 sorayım diyorum unutuyorum mesajlarda görmüştüm
Aminnnn kuzummm inshalAllah 🤗🤲🏻🤲🏻🌺🌺

Evet benim ismim Bir_Mumine idi 😁☺️

Ahh mucizemm neler yaşamışsın. O kalbinden öperim senin. Rabbim o acılarını unuttursun. Hele sana bu şekilde baskı yapanları Rabbime havale ediyoruz bildiği gibi yapsın..
Bu yaşadıklarının Rabbim katında çok büyük mükafatı var buna inanıyorum bitanem. Rabbim dünyada kulunun ayağına taş değse onun bile mükafatını veriyor. Burası dert dünyası, imtihan dünyası. Rabbim kolaylaştırsın inşallah
İnşallah son olsun yaşadıkların.. Hayalini kurduğun o güzel günlerin tez vakitte seninle olsun canım.

Birde şunu deme

Bunu deme kuzum önce kendi adına iste.
Duanda Rabbim bana ve tüm isteyenlere diye başla
Hepiniz için diyorum kızlar bunu
Sebebini şöyle anlatayım
Biz üç arkadaştık evlat sahibi olmak için tedavilerimizi paylaşıyorduk
Diğer arkadaşlarım çok üzülüyor diye hep derdim ki
"önce sizin olsun ben beklerim"
Ve öyle de oldu
Sırayla hamile kaldık aramızda üçer ay falan var
Sonuncu bendim
Ama kolay olmadı
Tam ilaçların etkisiyle psikolojim alt üst olmuşken yanımda açılan bebek muhabbeti beni daha çok yaraladı
O yüzden duanızda önce kendinize yer verin her zaman
Evet bende çok etkileniyorum zaten birde aşırı duygusalım kurabiyem o kişi sevincini mutluluğunu paylaşablir ya benim hissettiklerim 😢 o yüzden ben hep kendime söz verdim gebe kalırsam hep bugünlerim aklıma gelecek
milletin ay kıskandı ee ne var yani tepkisi şu bu söylemleri ayrı can yakıcı ya nolur biraz empati yani
birazda mesleki şeyini çok yaşadım yok betasıydı yok ilacıydı tahliliydi verilen önerileri vs vs bu böyle gider kendi adıma üzülürum bir kendine hayrın olmadı derim

En güzelini yapmışsın bitanem bak gör sana daha iyi gelecek uzaklaşmak.. Ben artık tüp bebek hazırlığında sorduklarında kendimden emin bir şekilde 'o sorumluluğa hazır olmadığımı, böyle gayet keyfimin yerinde olduğunu' gülerek anlatıyordum insanlara. Ne derlerse çekinmeden keyifli keyifli cevap veriyordum. Acımı görmesinler bana acımasınlar istiyorum dediğin gibi
Çünkü onların bana acıması beni daha da çok yaralayacak biliyorum. Çevremde anlayacak kimsem yok. Acımı derdimi buradaki dostlarımla paylaştım. Ki en güzeli. En azından birbirimizi anlıyoruz
Uzakta olup sarılamasakta kalben sarılıyoruz bitanemmm, güzel kalplim 🥰🥰🤗🤗🤗
Canım kurabiyemmm bende aynı dediğin gibiyim şuan önceliğimi kendime verdiiimm😍🥲🥰
Sadece duanızda yer verin diyorum o bana yeter.Evet en güzel dediğinde şu seni anlayacak birilerinin olmaması o yüzden reelden uzaklaştım.Kime neyi anlatıyorum ki en azından sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyor.Ben akıl istemiyorum ki sadece anlaşılmak kalben sarıp sarmaladım senii dün senın mesajını tekrar okuyup uyudum dedim ki O zamanı gelince zaten verecek o güne kadar Rabbim sana teslimim❤️

Gelmesin sana canım tinnoşumm benimm sikıldın çünkü boşlukta hissedince kendini ondan öyle oluyorr bende öyle olurdum arada bi patlardı bana böyle şeyler 4 duvar içinde kalmışım gibi ağlardım hep geçerdii bazen insanın aglayacağı tutuyorr ağlıyor için rahatlamıştır şinii hep iyi olunn kalbiniz kadar bahtınız güzell olsunn tinooşumm😘 agustosa ne kaldı herşeyin bi zamanı var 🤲💜
Yook gönderdimm jouumm😍😍 gittiler azda olsa birikiyor içimde iştee bugunlerin geçici oldugunu biilmek bile rahatlatıyor kuzum Allah razı olsun güzel gebem Ağustos sanki çok uzak gibi ama bir o kadar da yakınca az kaldı inşAllah çiçeğim🧡

Oyyy tinnoşumm benumm balll 😘😘
lovey-cats.gif

Back
X