- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Evet canım türküm ben AngraliSiz Türk müsünüz can..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım türküm ben AngraliSiz Türk müsünüz can..
Ay benim çok hoşuma gider böyle değişik kültür durumları nasıl tanıştınız sen türkiye o fas.nasibe bak allahın işine bak
Yok kız vallaha Fas hahahah kendim görmesem tamam dedimFas diye gandirma bizi. Aynanın diger yuzude varbura gicir yerlerdir.
Bu kadar mi hikaye.Ben Türkiye bile değil Almanya daydım eşim de İsveç'te .. ben oraya gezmeye gittim orda işte görmüş beni camiide birde
soursuturmus bana ulaştı..
elhamdülillah
Her memleketin iyi ve güzel yerleri vardir demek istedim . Bu klip zengin klas yerler çekilmiş. Ankaranin adi çıkmış mahalleleri vardirYok kız vallaha Fas hahahah kendim görmesem tamam dedim![]()
Tabi canım orası öyle.. Yanlız Fasın yarısı böyle diyebilirim diğer yarısında çöl olayı var ve dağ tepesi.. Çok güzel yerler var..Her memleketin iyi ve güzel yerleri vardir demek istedim . Bu klip zengin klas yerler çekilmiş. Ankaranin adi çıkmış mahalleleri vardir
Nasıl ya camide gördü eee sana nasıl ulasti ne oldu ne bittiBen Türkiye bile değil Almanya daydım eşim de İsveç'te .. ben oraya gezmeye gittim orda işte görmüş beni camiide birde
soursuturmus bana ulaştı..
elhamdülillah
Ağzına yüreğine sağlııkkUzun oldu kusura bakmayın
Biraz koşturmacadan dolayı mesajları hızlı geçtim tam bakamadım. Biraz uzun olacak ama bunu yazmak istiyorum
Evlat hasreti nedir bende sizler gibi en iyi bilenlerdenim. Yıllarca boşa giden iğne ilaçlar, tedaviler, her tedavinin bir umutla başlayıp hüsranla bitmesi. O gebelik testinde ikinci çizgiyi aramak belki vardır ya biraz daha bekleyim deyip gözlerini kapatıp beklemek açtığında yine sadece tek çizgiyi görmek. Sonra içinden
Aldırma deli gönlüm giden gitsin sen şarkılar söyle içinden...
Ya da
Bende yoluma giderim ezdirmem kendimi, ama gezdirmem de gönlümü, gider acımı çekerim..
Ya da
Oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüreğim diyen..
Şarkılarından birini söylerek omzunu düşürüp güne devam etmeye etmeye çalışmak
Ninniler açıp hıçkıra hıçkıra ağlamak..
Duyduğun bir hamilelik haberine sevinmekten daha çok içine bir şeylerin oturması. Neden neden neden diye kafanda dönen sorular..
Ve daha bir sürü şey
Evet hepimiz aynı şeyleri yaşadık aynı yollardan aynı acılardan geçtik
Ben kk ya gelmeden önce yalnızım zannederdim benim acım daha büyük zannederdim ama burada öyle yaşanmışlıklar gördüm ki, kendimden utandım dertliyim demeye utandım.
Bir uyanış oldu belki benim için
Evlat hasreti zordu evet ama onun acısı daha zordu
Bin bir umutla beklediği evladını kaybedenleri görünce dedim kendime. Ya onun acısıyla imtihan olsan daha mı iyi?
Ya o senin zamansız gidişinle imtihan olsa daha mı iyi?
Sonra bir şeyler oldu bende eskisi gibi içten ağlayamıyordum. Hele geçen sene Berat Kandili anlattıklarım bilir çok özeldi benim için. O gece o listeye benim evladım da yazılsın diye dualar istedim çok inandım umut ettim. Bir ferahlık vardı üstümde, bir teslimiyet vardı
Dedim ya eskisi gibi umutsuz değildi artık ağlayışlarım.
Güzel günler gelecekti inanmıştım çok şükür diyorum şimdi..
Ha bütün bunları neden yazdım
Biraz iç dökme biraz da umut olsun diye
Şuan yaşadığınız, o çektiğiniz acılar hepsi geçiyor. Yaşamamış gibi oluyorsunuz. Neden o kadar yıprattım ki kendimi diyor insan. İnanıyorum sizlerden de o güzel haberi alacağız inşallah. Ve o gün geldiğinde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Çektiğiniz acılar hepsi yaşanmamış gibi olacak..
Her dua edişimde isimlerinizi sayıyorum, bebeğin hareketlerini hissettiğimde onu yaşamanız için dua ediyorum
Ben çevremde kolay çocuk sahibi olan insanların bana şu sözü söylemesinden nefret ettim "oluruna bırak, düşünme, stres yapma, bi arkadaşım da tedaviye ara verdi kendiliğinden hamile kaldı, o yüzden biraz unutmak ara vermek lazım bla bla bla..."
Olmuyordu arkadaşım istesem de istemesem de korunsam da korunmasam da olmuyordu
O yüzden ben size öyle demiycem
Sadece şunu söylemek istiyorum
Bir gün o güzel haberi alacaksınız inşallah
Ve o minnak bebeler güçlü anneler istiyor. Güçlü olmanız için de en çok kendinize değer vermeniz, en çok kendinizi sevmeniz lazım. Unutmayın siz birtanesiniz
Size iyi gelecek ne varsa ona yönelin, yönelmeye çalışın.. Evet ha diyince kapanmıyor bebek konusu ama ben uzak durmaya çalışırdım tüm hesaplarımı kapattım bebekle ilgili olan her şeyden uzak durup gırgır şamata takılmaya çalıştım. Tabi bazı dönemlerde elinizde olmuyor bu biliyorum. Özellikle adet dönemi
Ama en azından geri kalan dönemde kendinizi şimartın, ödüllendirin.. Güzel günler yola çıkmış geliyor inşallah
Sizler her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla nasip etsin. Yüreğinize ferahlık versin imtihannızı kolaylaştırsın, evlat acısı ile sınamasın, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
O kadar bekledim ama çok şükür senin gibi bir evladım oldu dediğiniz hayırlı evlatlarınız olsun.
Yine diyorum unutmayın siz birtanesinizçok değerlisiniz
hepsi bir gün geçecek inşallah
Seviyorum hepinizi
Tiniminimavihanim
Lna16
Fatmazell
bir mucizee
Cookiie
My_Moonlight06
Muhakkak uzundur. Farklı kultur vs vs.. kv kp derdi var mi onlarda daEh gerisi uzun canım![]()
Yok canım Allah'a şükür çok kalender bir kayın pederim var eski Fransızca dil öğretmeni.. kb de normal bir kadın hepsinde bir arıza oluyor mutalkaMuhakkak uzundur. Farklı kultur vs vs.. kv kp derdi var mi onlarda dakarışıyorlar mi
OoohhYok canım Allah'a şükür çok kalender bir kayın pederim var eski Fransızca dil öğretmeni.. kb de normal bir kadın hepsinde bir arıza oluyor mutalkabenimkinde de var .. ama zararsız , ayrıca kendisi kuaför kendine ait salonu var..
![]()
Çiçeğiim güzel yüreklimKızlarr hamilelik konusunda öyle bi konuştunuzki ben bile etkilendim inanın bende çok şey uğraştım anlatamadığım çok şey bile var ama şimdi buraya geliyorum sizinle konuşmaya çekiniyorum hamileyim ve insan ister istemez etkileniyor duygulanıyorsunuzz keşke diyorsunuzdur gerçekten öyleyse vebali olmak istememm istersenizde etiketlemeyin beniisizleri çok seviyorumm buraya buyüzden çok fazla uğrayamıyorum gerçekten gözlerim dolu yazdım bunları herşey gönlünüzce vaktiyle hayırlısıyla evlat nasip etsin size
konuşmak isterseniz ben herzaman buralardayım
ve herzaman duamdasınız bunu hiç unutmayın
![]()
Tiniminimavihanim
Lna16
bir mucizee
Fatmazell
ASSOSyal
Hahaha kız bir yandan yemek yapıyorum ya ondan ..Nasıl ya camide gördü eee sana nasıl ulasti ne oldu ne bitti
Allahım ya ama bu kadara da anlatılmaz ki nasıl anlaştınız diller farklı
Allahım ben olsa destan yazarım
Ya hadi anlat moon of ya surda heycan seytim![]()
Canımm benimm hep böyle düşünÇiçeğiim güzel yüreklim
Elbet vakti zamanı var bizim bebiklerin az nazlı olcaklar beklemedeyiz bakalım canları ne zaman isterse![]()
Ay ya bayılırım böyle hikayelereHahaha kız bir yandan yemek yapıyorum ya ondan ..kısaca yazayimmm.. Camiye sık gidiyordum arkadaşımla güzel camisi vardı büyük.. orda çıkışta görmüş yanındaki adama sormuş cunki adamın evlenmek üzere olduğu kadın benim arkadaşımdı bu yüzden sormuş adama işte yaninda ki kim diye bu arada ben carsafliyim sanırım eşim öyle birini istemiş evlenmek için. Adamda o sana gelmez demiş önce başka bir isteyeni var diye o ara kismetlerim cogaldi ve yaşım 19 du
ama sonra bana haber verdi arkadaşım ben istemedim ilk başta çünkü guvenemedim baya bekledi benim yazmamı.. ben en sonudna konuşmaya karar verdim. Öylece konuştuk işte kafamız uydu. İngizlce konuşuyorduk arapcam yoktu ozamanlar şimdi Arapcam çok iyi ..
Sonra da evlendik işte![]()
Aminnn canımmm hepimizi İnshaAllah bebetolarimizla uzun sağlıkla buruşaana dek yaşarızAy ya bayılırım böyle hikayelere
Rabbim mutlu mesut etsin sonsuza denk![]()
Ayy filim gibi..Hahaha kız bir yandan yemek yapıyorum ya ondan ..kısaca yazayimmm.. Camiye sık gidiyordum arkadaşımla güzel camisi vardı büyük.. orda çıkışta görmüş yanındaki adama sormuş cunki adamın evlenmek üzere olduğu kadın benim arkadaşımdı bu yüzden sormuş adama işte yaninda ki kim diye bu arada ben carsafliyim sanırım eşim öyle birini istemiş evlenmek için. Adamda o sana gelmez demiş önce başka bir isteyeni var diye o ara kismetlerim cogaldi ve yaşım 19 du
ama sonra bana haber verdi arkadaşım ben istemedim ilk başta çünkü guvenemedim baya bekledi benim yazmamı.. ben en sonudna konuşmaya karar verdim. Öylece konuştuk işte kafamız uydu. İngizlce konuşuyorduk arapcam yoktu ozamanlar şimdi Arapcam çok iyi ..
Sonra da evlendik işte![]()