• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasip ya.. kimi kime yazmış mevlam . Uçak kacti diye üzüldün ama o arkasında başka şeyi barındırdı.
Bizde bebemiz olmuyor diye ağlarız arkasındaki sir ne bilemeyiz.. kurabiye demis ya ben ölürsem çocuğum oksuz kalacak belki diye teselli ettim kendimi .. Allah cc kotu de olsa iyi de olsa anasız bırakmasın. Anasız kalınca 50 60 yasinda ki insanlar bile buruk oluyor.
Aminnn canım aminn.. Rabbim bize güzel günler yıllar göstersin isnhaAllah 🤲🏻🤲🏻🥰

Aminn Aminn canım inşallah tez vakitte 🤲🤲😍😍
Hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizin hikayesinde kendimizi görüyoruz. Anlıyoruz ne demek istiyoruz ne çekiyoruz ama dışarıda kimse de o hisleri bulamıyorum ben
Al benden de o kadar. Oyle uzaklastim ki reeldeki arkadaslarimla gordum ki insani ayni yoldan gecmeyen ayni sikintilari yasamayan insanlar anlamiyorlarmis cok aci😔

İyiym balım çok şükür 😍😍

Ne demek et parçası ya böyle düşünenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. İşte bu zihniyet yüzünden kürtajlar olağan karşılanıyor kimse onun bir can olduğunu kabul etmiyor. Kafasına... İşte 😬
Kesinlikle balım sağlıkla gelsin inşallah 😍

Açamadım pariş koci geldi 🤭 Müslüm ün başka bir şarkısını açtık adama dedim dans edelim mi. Oda diyor ramazandan sonra 😁😁 sanki başka bir şey deidm haha 😅😅

İnsanların sözleri hiç bitmiyor balım ne yaparsan yap ne yaşarsan yaşa onlar karışmak için bir yol buluyor illa ki.
Acısı büyük olanın gülüşü de güzel olurmuş derler ya. Bazen gülüşlerimizin arkasına saklıyoruz derdimizi tasamızı. Yeter ki daha fazla yaralamasınlar uzak dursunlar. Nefret etmekte çok haklısın balım bitmiyor ki çeneleri. Ben hala nefret ediyorum 😬

Pariş bugün arabesk çukuruna mı düştün kız😅 yirim seni ama ölsün mü ölmesin mi ben bilemedim ya. Şimdi Ramazan da dualar kabul olur bakalım çevremde herkes ölmüş hahah 😅😅😅😅😅😅

Ah kuzum empati öyle önemli ki ama kalmamış oluyor bazılarında. Bakıyorum aynı yolda acı çekmiş evlat hasreti çekmiş biri hamile kalınca bütün herşeyi siliyor. Çevresindeki arkadaşlarının da hala uğraştığını bildiği halde yeri geliyor hamileliğini gözüne gözüne sokuyor. İki kelime edemez oluyorsun. Her dk her saniye gebelik. Tamam en çok seni hamilesin diyorum içimden 😅 sessizce uzaklaşıyorum hatta nasılsın demeye korkuyor insan😅

Bitanem ya yerim ben seni bende sana sarılmayı çok isterdim. Kalbin o kadar güzel ki seni hiç görmedim ama o sıcaklığını samimiyetini taa buralardan hissediyorum 🥰🥰
O zamn n dannnsssss:rapci::rapci::rapci:
O zaman hazır hareketlenmişken kocam köylü (Fas) olarak bu video klibi ekleyimmm.. Hem de Fas nasıl bir yer görmüş olursunuz kızlar.. (dün muhabbetimiz de geçtide) 🤣🤣🤣🤣
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @Catlak-kurabiye @ bir mucizee bir mucizee Lna16 Lna16

:KK49::KK49::KK49::KK49::halay::halay::halay::halay::KK73::KK73::KK73::KK73::21::21::21::21::21::21:

Kızzz bura zengo memleket yaaaaa 🤣🤣🤣🤣
Kızlarr hamilelik konusunda öyle bi konuştunuzki ben bile etkilendim inanın bende çok şey uğraştım anlatamadığım çok şey bile var ama şimdi buraya geliyorum sizinle konuşmaya çekiniyorum hamileyim ve insan ister istemez etkileniyor duygulanıyorsunuzz keşke diyorsunuzdur gerçekten öyleyse vebali olmak istememm istersenizde etiketlemeyin benii 🥲 sizleri çok seviyorumm buraya buyüzden çok fazla uğrayamıyorum gerçekten gözlerim dolu yazdım bunları herşey gönlünüzce vaktiyle hayırlısıyla evlat nasip etsin size 🤲🤲 konuşmak isterseniz ben herzaman buralardayım 💜 ve herzaman duamdasınız bunu hiç unutmayın 🤲 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Lna16 Lna16 bir mucizee bir mucizee @Fatmazell ASSOSyal ASSOSyal
@Hogwartss
Seni döverim pataklarım ne demek gelmicem kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ayrıca kolay da olsa zor da olsa bu Allah n takdiri🤷‍♀️
Geleceksin burda bizimle olacaksın taaamm mı 😈
Hahaha kız bir yandan yemek yapıyorum ya ondan ..🤣🤣🤣 kısaca yazayimmm.. Camiye sık gidiyordum arkadaşımla güzel camisi vardı büyük.. orda çıkışta görmüş yanındaki adama sormuş cunki adamın evlenmek üzere olduğu kadın benim arkadaşımdı bu yüzden sormuş adama işte yaninda ki kim diye bu arada ben carsafliyim sanırım eşim öyle birini istemiş evlenmek için. Adamda o sana gelmez demiş önce başka bir isteyeni var diye o ara kismetlerim cogaldi ve yaşım 19 du 🤣🤣 ama sonra bana haber verdi arkadaşım ben istemedim ilk başta çünkü guvenemedim baya bekledi benim yazmamı.. ben en sonudna konuşmaya karar verdim. Öylece konuştuk işte kafamız uydu. İngizlce konuşuyorduk arapcam yoktu ozamanlar şimdi Arapcam çok iyi .. ☺️

Sonra da evlendik işte 😁😍
Vayyy beeee aşkaaa bakkk 🤭

O zamn n dannnsssss:rapci::rapci::rapci:

Kızzz bura zengo memleket yaaaaa 🤣🤣🤣🤣

Seni döverim pataklarım ne demek gelmicem kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ayrıca kolay da olsa zor da olsa bu Allah n takdiri🤷‍♀️
Geleceksin burda bizimle olacaksın taaamm mı 😈

Vayyy beeee aşkaaa bakkk 🤭
Yaaaaaa bitanesiiinn bitanemm 🥲🥲 iyiki varsınnn :KK68:

Kızlarr hamilelik konusunda öyle bi konuştunuzki ben bile etkilendim inanın bende çok şey uğraştım anlatamadığım çok şey bile var ama şimdi buraya geliyorum sizinle konuşmaya çekiniyorum hamileyim ve insan ister istemez etkileniyor duygulanıyorsunuzz keşke diyorsunuzdur gerçekten öyleyse vebali olmak istememm istersenizde etiketlemeyin benii 🥲 sizleri çok seviyorumm buraya buyüzden çok fazla uğrayamıyorum gerçekten gözlerim dolu yazdım bunları herşey gönlünüzce vaktiyle hayırlısıyla evlat nasip etsin size 🤲🤲 konuşmak isterseniz ben herzaman buralardayım 💜 ve herzaman duamdasınız bunu hiç unutmayın 🤲 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Lna16 Lna16 bir mucizee bir mucizee @Fatmazell ASSOSyal ASSOSyal
@Hogwartss
Sen bitanesin biliyorsun dimi,pamuk kalbini öperim 💜😍😍🍒🍒🍒🍒😘 allah razı olsun canım benim 🤲💜

@Hogwartss
sensiz bir topikk olabilir mii söylee joummm asla öylee düşünmee aynı bizimle devam edeceksin biz daha heyecanlarımızı paylaşıcaz ilerde konuşacak çook şeyimiz vaarr bizimlesinn çiçeğimm❤️😍❤️😍😍💜🌺

sensiz bir topikk olalir mii söylee joummm asla öylee düşünmee aynı bizimle devam edeceksin biz daha heyecanlarımızı paylaşıcaz ilerde konuşacak çook şeyimiz vaarr bizimlesinn çiçeğimm❤️😍❤️😍😍💜🌺
Yaaaaa vallahaa gözüm dolduda yazdım inan cok fena oldum yaşadığım için bide 🥲 hemde neler nelsd paylaşıcaz paylaşıyoruzdaa

Yaaaaa vallahaa gözüm dolduda yazdım inan cok fena oldum yaşadığım için bide 🥲 hemde neler nelsd paylaşıcaz paylaşıyoruzdaa
Bugunlerimizi hep tatlı anacaz Allahın izniylee kuzumm sende o dönemlerden geçtin hem o yüzden bu hassaslığın ❤️😍💜❤️😍❤️💜 biraz daha sabredecez joumm

Bugunlerimizi hep tatlı anacaz Allahın izniylee kuzumm sende o dönemlerden geçtin hem o yüzden bu hassaslığın ❤️😍💜❤️😍❤️💜 biraz daha sabredecez joumm
Yaaaaa benim güzell tinnoşumm oyle tabii
Insan bianda doluyken ağlamak istiyor ama eminim rahatlıyorsundurr 🤩🤩 tabi bende neler çektim rabbim biliyorr allah kimseyi uğraştırmasın amin amin amin 🤲

@Hogwartss
Yaaaa hamișim neden öyle dedin etkilensek zaten buraya gelip etiketleme işini geç geyik yapmaya bile gelmeyiz aklına hiç öyle birşey gelmesin ballı lokummm..
Sende seviliyorsun bebeğim 😘😘😘😍😍😍😍
Herkesin kendine göre hikayesi var kuzum gözlerin de dolmasın kıyamam sana hamișim 🥺🥺🥺🥺
Ağlama kizzzz hepsi bu hormonlardan 🥲🥲🥲🤭🤭🤭🤭
Duanda olduğumuzu biliyoruz güzel kalplim benimmm güzel kalbinden öptüm seninnn kocaman😍😍😍😍😍
Lütfen öyle şeyler düşünme bir daha küserim heee ne o öyle etiketleme felannn jouuuuuu 😐😐😐😐😐
Rabbim herkesin gönlüne göre versin birgün olacak ama zamanı var demek ki kuzum ama bazen insan iç sesini buraya döküyor ister istemez hepimizin derdi farklı farklı Rabbim dermansız dert vermesin hepsi olur..
Su akar yolunu bulur her zaman hakkımızda hayırlısı çiçeğim sende sağlıkla bir şekilde kucağına yavrumu almak nasip etsin inşallah 🤲🏻😘😘😘😘🎈🎈🎈🥰🥰😍😍😍😍😍💜💜💜🌹🌹💖💖💖

Back
X