• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaaaa hamișim neden öyle dedin etkilensek zaten buraya gelip etiketleme işini geç geyik yapmaya bile gelmeyiz aklına hiç öyle birşey gelmesin ballı lokummm..
Sende seviliyorsun bebeğim 😘😘😘😍😍😍😍
Herkesin kendine göre hikayesi var kuzum gözlerin de dolmasın kıyamam sana hamișim 🥺🥺🥺🥺
Ağlama kizzzz hepsi bu hormonlardan 🥲🥲🥲🤭🤭🤭🤭
Duanda olduğumuzu biliyoruz güzel kalplim benimmm güzel kalbinden öptüm seninnn kocaman😍😍😍😍😍
Lütfen öyle şeyler düşünme bir daha küserim heee ne o öyle etiketleme felannn jouuuuuu 😐😐😐😐😐
Rabbim herkesin gönlüne göre versin birgün olacak ama zamanı var demek ki kuzum ama bazen insan iç sesini buraya döküyor ister istemez hepimizin derdi farklı farklı Rabbim dermansız dert vermesin hepsi olur..
Su akar yolunu bulur her zaman hakkımızda hayırlısı çiçeğim sende sağlıkla bir şekilde kucağına yavrumu almak nasip etsin inşallah 🤲🏻😘😘😘😘🎈🎈🎈🥰🥰😍😍😍😍😍💜💜💜🌹🌹💖💖💖
Öyle güzel minnoş kalbin varkii benim güzel lnamm aylardır tanışıyoruzz hep özelden birbirimize nelerle destek olurduk🤗 hep böyle olalım hepte böyle olun bitanemmm
Tamam tamam kızma bana 🙈 bian tuğafoldum gözlerim doldu 🥲 zaten herşeye ağlıyorum 🤭
Bende onu diyorum herkesin ayrı bi derdi var yaşantısı hepimizinki de ayrı allah zamanınd atez zamandahayırlı sağlıklı birşekilde evlat nasip etsin amin amin amin :dua::dua:

Öyle güzel minnoş kalbin varkii benim güzel lnamm aylardır tanışıyoruzz hep özelden birbirimize nelerle destek olurduk🤗 hep böyle olalım hepte böyle olun bitanemmm
Tamam tamam kızma bana 🙈 bian tuğafoldum gözlerim doldu 🥲 zaten herşeye ağlıyorum 🤭
Bende onu diyorum herkesin ayrı bi derdi var yaşantısı hepimizinki de ayrı allah zamanınd atez zamandahayırlı sağlıklı birşekilde evlat nasip etsin amin amin amin :dua::dua:
Ya canımsın Amin inşallah bitanem çok amin 🥰🥰🥰🥰

Kızlarr hamilelik konusunda öyle bi konuştunuzki ben bile etkilendim inanın bende çok şey uğraştım anlatamadığım çok şey bile var ama şimdi buraya geliyorum sizinle konuşmaya çekiniyorum hamileyim ve insan ister istemez etkileniyor duygulanıyorsunuzz keşke diyorsunuzdur gerçekten öyleyse vebali olmak istememm istersenizde etiketlemeyin benii 🥲 sizleri çok seviyorumm buraya buyüzden çok fazla uğrayamıyorum gerçekten gözlerim dolu yazdım bunları herşey gönlünüzce vaktiyle hayırlısıyla evlat nasip etsin size 🤲🤲 konuşmak isterseniz ben herzaman buralardayım 💜 ve herzaman duamdasınız bunu hiç unutmayın 🤲 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Lna16 Lna16 bir mucizee bir mucizee Fatmazell Fatmazell ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie

Kız ben varım alla alla delimisin döverim ha
Senle ne ilgisi var buraya gelip rahat rahat konuşuyorlar ne güzel sende yaşadıklarını anlat
Bak bende çocuk istiyorum deli gibi dedim ama benim daha koca biLe yok

Hahha bu gidişle donasyon gidicem tobe yarabbi

Öyle denir mi birlikte dertlerimizi sevincimizi iyi kötü her halimizi paylaşacağız
Burası hepimizin birlik olduğu derdimizi sevincimizi paylaştığımız yer
Sende hamiş hamiş gelirsin
Sende uğraştım biliyorum
Sende biliyorsun ne demek olduğunu tecrubeni paylaş destek ol
Bak Kurbik neler yazdı ben yazdım
Bi dua etsen şu günlerde belki kabul olucak böyle deme

Dayak isteme ha:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

O zaman ben hiç girmeyim gelmeyim buraya hepiniz evlisiniz çocuğunuz var hamilesiniz yada bebeknistiyorsunuz eviniz var yuvanız var sevdiğiniz bir adam var
En önemlisi kendi eviniz var kendinizin sorumluğu olduğu
Ramazan biticek benim.bahce işleri başlıyacak ırgat pare maraba pare

Öyle olurmu o an kimin sıkıntısı varsa ona destegiz
Şimdi bahçedeyim öyle gözümde büyüyor ki işler bu sene hiç istemiyorum mesela.ama yapmak zorundayım
Herkes birbirimiz için bir umuduz
Jou Jou deme öyle

Kızlarr hamilelik konusunda öyle bi konuştunuzki ben bile etkilendim inanın bende çok şey uğraştım anlatamadığım çok şey bile var ama şimdi buraya geliyorum sizinle konuşmaya çekiniyorum hamileyim ve insan ister istemez etkileniyor duygulanıyorsunuzz keşke diyorsunuzdur gerçekten öyleyse vebali olmak istememm istersenizde etiketlemeyin benii 🥲 sizleri çok seviyorumm buraya buyüzden çok fazla uğrayamıyorum gerçekten gözlerim dolu yazdım bunları herşey gönlünüzce vaktiyle hayırlısıyla evlat nasip etsin size 🤲🤲 konuşmak isterseniz ben herzaman buralardayım 💜 ve herzaman duamdasınız bunu hiç unutmayın 🤲 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Lna16 Lna16 bir mucizee bir mucizee Fatmazell Fatmazell ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Ask olsunnnn olur mu öyle şey.. nedemek biz seviniyoruz güzel haberler aldikca... İstediğini paylaş.. rahatsız olan varsa kendisi ara verir uzaklaşır biraz... burası hamile kalana kadar olan bir platform değilki .. her telden insan var herkesin istegi derdi tasası sevinci farklı... Lütfen oyle düşünme biz ancak mutluluk duyarız senin paylaşım yapmadan☺️☺️🥰

Kız ben varım alla alla delimisin döverim ha
Senle ne ilgisi var buraya gelip rahat rahat konuşuyorlar ne güzel sende yaşadıklarını anlat
Bak bende çocuk istiyorum deli gibi dedim ama benim daha koca biLe yok

Hahha bu gidişle donasyon gidicem tobe yarabbi

Öyle denir mi birlikte dertlerimizi sevincimizi iyi kötü her halimizi paylaşacağız
Burası hepimizin birlik olduğu derdimizi sevincimizi paylaştığımız yer
Sende hamiş hamiş gelirsin
Sende uğraştım biliyorum
Sende biliyorsun ne demek olduğunu tecrubeni paylaş destek ol
Bak Kurbik neler yazdı ben yazdım
Bi dua etsen şu günlerde belki kabul olucak böyle deme

Dayak isteme ha:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Vallaha ediyom dua pareemmm tamamm beee yettiğii kadar dövdünüzzz benim heryerim delikdeşik oldu😂😂

O zaman ben hiç girmeyim gelmeyim buraya hepiniz evlisiniz çocuğunuz var hamilesiniz yada bebeknistiyorsunuz eviniz var yuvanız var sevdiğiniz bir adam var
En önemlisi kendi eviniz var kendinizin sorumluğu olduğu
Ramazan biticek benim.bahce işleri başlıyacak ırgat pare maraba pare

Öyle olurmu o an kimin sıkıntısı varsa ona destegiz
Şimdi bahçedeyim öyle gözümde büyüyor ki işler bu sene hiç istemiyorum mesela.ama yapmak zorundayım
Herkes birbirimiz için bir umuduz
Jou Jou deme öyle
Tamam tamamm paremm bianlık ince düşündüm biliyosun ince düşündüğüm şeylere çok abartıyorumm 🥲🥲

Back
X