• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence hepinizin burda buluşmasında bile bir hikmet var
Hiç bir şey tesadüf değildir
Bur araya getiren rabbim aynı dertten ortakları buraya topladi hepimizin ortak noktası bebek

@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Lna16 Lna16
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Hogwartss
Saliha40 Saliha40
@ASSOSyal

Ben varım @Catlak-kurabiye vardi rabbim kucağına almayı nasip etsin

Başka kim.vardi unuttum aklıma gelmiyor
Aynen çiçeğiim rabbim neylerde güzel eyler 😍
Bizi burada denk getirdiyse elbet güzel haberlerini duyacağızdır inşallah hayırlısıyla 🙏🏻❤️

O zaman ben hiç girmeyim gelmeyim buraya hepiniz evlisiniz çocuğunuz var hamilesiniz yada bebeknistiyorsunuz eviniz var yuvanız var sevdiğiniz bir adam var
En önemlisi kendi eviniz var kendinizin sorumluğu olduğu
Ramazan biticek benim.bahce işleri başlıyacak ırgat pare maraba pare

Öyle olurmu o an kimin sıkıntısı varsa ona destegiz
Şimdi bahçedeyim öyle gözümde büyüyor ki işler bu sene hiç istemiyorum mesela.ama yapmak zorundayım
Herkes birbirimiz için bir umuduz
Jou Jou deme öyle
Sana sarılayım sarılayımn paremm :anne::anne::KK19::KK19::KK19:Rabbim hiç ummadığın yerde sana en güzellerini versin herşeyin en iyisine layıksın sen❤️❤️

O zaman ben hiç girmeyim gelmeyim buraya hepiniz evlisiniz çocuğunuz var hamilesiniz yada bebeknistiyorsunuz eviniz var yuvanız var sevdiğiniz bir adam var
En önemlisi kendi eviniz var kendinizin sorumluğu olduğu
Ramazan biticek benim.bahce işleri başlıyacak ırgat pare maraba pare

Öyle olurmu o an kimin sıkıntısı varsa ona destegiz
Şimdi bahçedeyim öyle gözümde büyüyor ki işler bu sene hiç istemiyorum mesela.ama yapmak zorundayım
Herkes birbirimiz için bir umuduz
Jou Jou deme öyle
Oyyy sana kurban olurum paremmm😍
Geldiğimde bahçene uğramak isterimm beraber çapa yaparızz kiii👯‍♀️🥰

Bence hepinizin burda buluşmasında bile bir hikmet var
Hiç bir şey tesadüf değildir
Bur araya getiren rabbim aynı dertten ortakları buraya topladi hepimizin ortak noktası bebek

@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Lna16 Lna16
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Hogwartss
Saliha40 Saliha40
@ASSOSyal

Ben varım @Catlak-kurabiye vardi rabbim kucağına almayı nasip etsin

Başka kim.vardi unuttum aklıma gelmiyor
Rabbim sen bizlere beklediklerimizi nasip et inşAllah ❤️😍 inanıyorumm bizlerde o güzel haberi bir gün verecez ❣️
M MaviMabellee
My_Moonlight06 My_Moonlight06 Eksik var mı başka 😍

Kızlar birbirimize yazarken ki durumumuzzzzz 😅😁😁😁

Ben daha çok şu yum yetişemiyorum bazen yaa :rolleyes:
lol-cat.gif

Ask olsunnnn olur mu öyle şey.. nedemek biz seviniyoruz güzel haberler aldikca... İstediğini paylaş.. rahatsız olan varsa kendisi ara verir uzaklaşır biraz... burası hamile kalana kadar olan bir platform değilki .. her telden insan var herkesin istegi derdi tasası sevinci farklı... Lütfen oyle düşünme biz ancak mutluluk duyarız senin paylaşım yapmadan☺️☺️🥰
Canimm benimm teşekkür ederiimmm 🥲

Back
X