• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben daha çok şu yum yetişemiyorum bazen yaa :rolleyes:
lol-cat.gif
Bu daha iyiymiş ... tinnos sen bi kedi sahiplen ben çok istiyorum da iste malisef

O zaman hazır hareketlenmişken kocam köylü (Fas) olarak bu video klibi ekleyimmm.. Hem de Fas nasıl bir yer görmüş olursunuz kızlar.. (dün muhabbetimiz de geçtide) 🤣🤣🤣🤣
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @Catlak-kurabiye @ @bir mucizee Lna16 Lna16

:KK49::KK49::KK49::KK49::halay::halay::halay::halay::KK73::KK73::KK73::KK73::21::21::21::21::21::21:

Benim koca da geziyor hep kız Fas Almanya 🤭🤭🤭 Rusya adam 7 kıtanın 5 kıtasını gezdi şükür 🤭🤭🤭🤭
Fas veya Rusya'ya çıkabilir belki bizimde iş gereği görev yeri ama ben gitmek istemiyorum bir yere seviyorum burayı büyük olmadığı için 🥲
Şimdi fasta arkadaşımız vardı Faslı gelin alıyoruz yaza düğün var inşallah 🤭🤭🤭🤭

Benim koca da geziyor hep kız Fas Almanya 🤭🤭🤭 Rusya adam 7 kıtanın 5 kıtasını gezdi şükür 🤭🤭🤭🤭
Fas veya Rusya'ya çıkabilir belki bizimde iş gereği görev yeri ama ben gitmek istemiyorum bir yere seviyorum burayı büyük olmadığı için 🥲
Yani Türkiye yolları gözükmeyecek hiç🥹

Anaammmm dugunnn var diyorsun herr varya çok eğlenceli oluyor düğünleri filan.. 😁😁

Hatırladım linoşşcumm sen demiştin bana inshallah gitmem fasa diye hahahaha

Back
X