- 27 Mart 2019
- 30.498
- 113.054
- 598
Kız sen nerelisin hahah bildim bildim diyorBildim bildim... m ile başlar m ile biter

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen nerelisin hahah bildim bildim diyorBildim bildim... m ile başlar m ile biter
Bebeğim sorma kaç gün gece düğün oluyormuş fasta 3 gün mü dediler 1 hafta mı emin değilimAnaammmm dugunnn var diyorsun herr varya çok eğlenceli oluyor düğünleri filan..
Hatırladım linoşşcumm sen demiştin bana inshallah gitmem fasa diye hahahaha
Aayyy hahaha dimiii yengemde diyo erken gelir 34 35 hafta gibi dedi onunki 34 haftada geldi hiçbelli olmaz dedi abovvv bana dahada heyecan bastı resmenBen 15 gün önce gelmişim gözün açık olsun çiçeğim![]()
Valla kızlar biraz öyleymiş kuzumAayyy hahaha dimiii yengemde diyo erken gelir 34 35 hafta gibi dedi onunki 34 haftada geldi hiçbelli olmaz dedi abovvv bana dahada heyecan bastı resmenbikaçgün gözükmesem jou gitti dersiniz
![]()
Super .. cok minnoslar .. Akıllılar.
Çok entetesan yaaa bütün kızlar meraklı mahlukatt dünyaya gelmeye meraklı çıktıkkValla kızlar biraz öyleymiş kuzumhe şey var da hemen gelmek istiyoruz 15 gün önce hahahaha
![]()
Evet kuzu bende ona şaşırdım o semti bilinceKız sen nerelisin hahah bildim bildim diyor![]()
Oyyy kurban olurum tutmana haydi kolay gele hamarat selinimmKızlar ben gidiyorum hamur tutmaya gelecemmmm hamuru tutayım![]()
Çok doğru dedin parem iyiki buluştuk iyiki bir araya geldik bana hep çok iyi geldinizBence hepinizin burda buluşmasında bile bir hikmet var
Hiç bir şey tesadüf değildir
Bur araya getiren rabbim aynı dertten ortakları buraya topladi hepimizin ortak noktası bebek
@bir mucizee
Fatmazell
Lna16
Tiniminimavihanim
Cookiie
Saliha40
@ASSOSyal
Ben varımCatlak-kurabiye vardi rabbim kucağına almayı nasip etsin
Başka kim.vardi unuttum aklıma gelmiyor
Konya denince akla zaten meram geliyor ya nerden bildi acaba kızEvet kuzu bende ona şaşırdım o semti bilince![]()
Perim hepimiz birbirimize iyi geldik geleceğiz de inşallah lokma.ttalimmÇok doğru dedin parem iyiki buluştuk iyiki bir araya geldik bana hep çok iyi geldiniz![]()
Komsun olabilirim belkimKonya seninde akla zaten meram geliyor ya nerden bildi acaba kızSaliha40 gel açıklama bekliyoruz beybi
![]()
Kimmiş kimlerdenmiş konya nereliymisKomsun olabilirim belkim
Ben yeni gördüm mesajını kaçırmışım kusura bakma canım.Kızlarr hamilelik konusunda öyle bi konuştunuzki ben bile etkilendim inanın bende çok şey uğraştım anlatamadığım çok şey bile var ama şimdi buraya geliyorum sizinle konuşmaya çekiniyorum hamileyim ve insan ister istemez etkileniyor duygulanıyorsunuzz keşke diyorsunuzdur gerçekten öyleyse vebali olmak istememm istersenizde etiketlemeyin beniisizleri çok seviyorumm buraya buyüzden çok fazla uğrayamıyorum gerçekten gözlerim dolu yazdım bunları herşey gönlünüzce vaktiyle hayırlısıyla evlat nasip etsin size
konuşmak isterseniz ben herzaman buralardayım
ve herzaman duamdasınız bunu hiç unutmayın
![]()
Tiniminimavihanim
Lna16 @bir mucizee
Fatmazell @ASSOSyal
Cookiie
Teşekkür ederiimm bitanemm biliyorsun cok ince düşünürüm düşündükce abartıyorummBen yeni gördüm mesajını kaçırmışım kusura bakma canım.
Yok ne alaka kuzum ya ben kendim hamileymişim gibi seviniyorum sizlerin böyle güzel heyecanlarınızı gördükce. Sizlerde ne emekler verdiniz tabikiCatlak-kurabiye m olsun sen ol. Tabiki yaşayacaksınız hamileliğinizi. Ki sonuna kadar hakettiniz öyle şey olur mu hiç.
Herkesin sınavı başka sonuç olarak bunu bilmek zorundayız
Hogwarts melabaaBen yeni gördüm mesajını kaçırmışım kusura bakma canım.
Yok ne alaka kuzum ya ben kendim hamileymişim gibi seviniyorum sizlerin böyle güzel heyecanlarınızı gördükce. Sizlerde ne emekler verdiniz tabikiCatlak-kurabiye m olsun sen ol. Tabiki yaşayacaksınız hamileliğinizi. Ki sonuna kadar hakettiniz öyle şey olur mu hiç.
Herkesin sınavı başka sonuç olarak bunu bilmek zorundayız
Tabiki canım herkes kendi yerinde olmak ister.. yabancı dilin var mı bilmem ama dil eksikliği de çok yorucu oluyor.. Ben arapça ve Fas lehçesi bildiğim için sıkıntı yaşamıyorum ama herkes bilmek zorunda değil yani o yüzden kolay degilBebeğim sorma kaç gün gece düğün oluyormuş fasta 3 gün mü dediler 1 hafta mı emin değilim
Çok altın istiyorlar birde ya yandı bizim oğlan hahahahah
Valla Fas felan istemiyorum kalayım burda küçük ülkemde mutluyum![]()
Herzaman burdayız kimin derdi sıkıntısı olursa koşsun helsin buraya parem şeker paremPerim hepimiz birbirimize iyi geldik geleceğiz de inşallah lokma.ttalimm![]()