- 27 Mart 2019
- 30.498
- 113.054
- 598
Aynen kuzum hep geyik olucak değil ya dert ortagida olucazHerzaman burdayız kimin derdi sıkıntısı olursa koşsun helsin buraya parem şeker parem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum hep geyik olucak değil ya dert ortagida olucazHerzaman burdayız kimin derdi sıkıntısı olursa koşsun helsin buraya parem şeker parem![]()
Abartma otur yerine ses etme devam etTeşekkür ederiimm bitanemm biliyorsun cok ince düşünürüm düşündükce abartıyorumm
Sen nasılsın hiç konuşamadık![]()
Tabiki de canım. Sen nasılsın hele neler yapouorsun senin bahçe zamanı geliyor sanki yineAynen kuzum hep geyik olucak değil ya dert ortagida olucaz![]()
Sahur öncesi söyle bi kıviralim 300 500 yapalım
Hahahhah tamamm oturdumAbartma otur yerine ses etme devam et
Napıyım canım işte bende anneme kaynanama gezip duruyom sen napıyosun![]()
Ay sorma bi büyüyor bu sene perim.ya hiç canım istemiyor gözümde büyüyor sorma bayram sonrası başlıyor telasTabiki de canım. Sen nasılsın hele neler yapouorsun senin bahçe zamanı geliyor sanki yine![]()
Ek dik elinden geliyorsa fasulye kilosu 70 tl olmus.. .Ay sorma bi büyüyor bu sene perim.ya hiç canım istemiyor gözümde büyüyor sorma bayram sonrası başlıyor telas![]()
Koca bahçe saliha beni çok yoruyor evet satıyorum iyi oluyor para vermiyoruz almaya ama yoruyor isteEk dik elinden geliyorsa fasulye kilosu 70 tl olmus.. .
Valla kuzum zor dil bilmeyince tarzanca İngilizcem varTabiki canım herkes kendi yerinde olmak ister.. yabancı dilin var mı bilmem ama dil eksikliği de çok yorucu oluyor.. Ben arapça ve Fas lehçesi bildiğim için sıkıntı yaşamıyorum ama herkes bilmek zorunda değil yani o yüzden kolay degil
Çok entetesan yaaa bütün kızlar meraklı mahlukatt dünyaya gelmeye meraklı çıktıkk![]()
Sağol birtanemOyyy kurban olurum tutmana haydi kolay gele hamarat selinimm![]()
@@Lna16 ne yapican ya kokusu buraya kadar geldi![]()
Canım sıkıldı bugün napayım dedim azcık gideyimHahahhah tamamm oturdum
Napemm yaaa yat kalk aynıı
Niye geziyon oralara otur eve![]()
Kendi yiyeceinizi ekiyorsunuz dimi parem satmalık değil. Benim kayınvalideler ekmeye başladılarAy sorma bi büyüyor bu sene perim.ya hiç canım istemiyor gözümde büyüyor sorma bayram sonrası başlıyor telas![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
Iyi ettin yaaa amaannn sahilide ne guzeldirr orası bugün hava çok güzeldiii benim komşum oraya taşındı ilk komşumduCanım sıkıldı bugün napayım dedim azcık gideyim![]()
Valla kuzum zor dil bilmeyince tarzanca İngilizcem var
Romence dil eğitimi alıyorum yoksa dil olmayınca zor Allah'tan romence kolayda biraz öğreniyoruz yoksa zor yani yabancı dil eğitimi
Kocayı yanıma alınca tüm dertlerim bitiyor şakır şakır konuşuyor bir sürü dil hahajaj![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
Yaaaaakhhhh ben oynamam neynn (yan cebime koy)Ohhhh damardan başladık geldiğimiz yere bak paremmmm hahahaha![]()