• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu izlixem inşallah 😅

Kesinlikle öyle canım onlara göre laylaylom geliyor. Onlara göre çok stres yapıyoruz ondan olmuyor vs burayı keşfetmeden önce beni anlayabilecek birini arardım ama maalesef kimse anlamıyor balım. En iyisini yapmışsın burada bizlerle paylaş elimizden geleni yaparız gelmeyen için de dua ederiz 🤗🤗
Aynen kuzum elden geleni yapip Rabbim teslim olmaktam baska yapacagimiz bir sey yok. Rabbime hicbir sey zor gelmez insaAllah biz de mujdelerimizi burada paylasiriz🤲

@tiniminihaniim tinnoşum linoşum yoksunuz bu gece Lna16 Lna16
Bende birazdan uyurum hafta sonu koci evde mesajlara. Pek bakamıyorum 🤭 öpiyim sizi iyi geceler ballar 🥰🥰
Valla kurabiyem hemisim ben akşam kalktım hamur işi yapmaya o yüzden çevrimdışı idim 🤭🤭🤭🤭
Allah rahatlık versin desem olmaz 🤣🤣🤣
Hayırlı günler olsun çiçeğim 😍
Kocisler önemliii kurabiyem hahahaha 🤣🤣🤣😍😍😍😍
Haftasonu evde olunca kocişler evde olunca vakit kalmıyor dertleri bitmiyor hiç 🤣🤣🤣 haftasonu bakamıyor kimse 🤭🤭🤭🤭🤭
Müsait olunca görüşürüz yine bebeğim hayırlı günler olsun bende öptüm kocaman kurabiyemmm muahhh 😍😍😍🥰🥺🥰🌺🌺🌺🌹🌹🌹💐💐🌷🌷🌷🌷💜💜💜💜💜

Back
X